— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een verleidelijke fantasie..

Ik zit lekker te lezen in de zon, ik voel de zon branden. Ik ben goed gekleed en voel me fantastisch. Mannen fluiten of kijken net wat langer dan nodig. Ik besluit gebruik te maken van deze heerlijke situatie: het kijken zou wel flirten mogen worden. Flirten is volgens mij een van de leukste ‘bezigheden’ van een dag. Ik besluit op zoek te gaan naar zo’n heerlijke ‘bloossituatie’. Dat is echt genieten. Automatisch ga ik naar de universiteit, de plaats waar ik mijn mooiste veroveringen heb gemaakt. Van sommige herinneringen word ik soms nog steeds een beetje geil.

Het is er allemaal wel erg veranderd; groter, onoverzichtelijker, chaotischer, anders. Maar de mannen (eigenlijk jongens) lijken hetzelfde. Overhemden, spijkerbroeken, strakke buiken, dikke buiken en hier en daar een echte spierbundel.
Veel leuke meiden ook: tikje hockey-types, sexy en vooral erg verzorgd. Wolven in schaapskleren zou ik bijna willen zeggen. Achteloos laten ze de jongens doen wat ze willen. Zijn mannen echt zo makkelijk?

Inmiddels ben ik bij de faculteit Talen. Hier waren vroeger de mooiste meiden (en dus jongens) te vinden. Ik besluit een broodje te eten in het faculteitsrestaurant. Een paar jongens (ik schat ze rond de twintig) blijven me lang nakijken. Nu pas besef ik dat ik niet zo gekleed ben als de rest van de meiden hier. Mijn broek omsluit mijn benen en het, onder mijn borsten, opgeknoopte witte overhemdje is ook niet veel gezien hier. Ik besluit een knoopje bovenaan het shirt dicht te doen. Op dat moment zegt een van de jongens tegen de anderen: ‘jammer, daar gaat het uitzicht.’
Instinctief reageer ik: ‘dank je, erg lief van je.’ Zijn vrienden lachen zich krom. Hij bloost diep donkerrood. Gemeen, maar wel leuk! Het kan hier nog gezellig worden…

Ik betaal en zoek een tafeltje naast een aantal giebelende meiden, het hockey-type, iets te veel biertjes. Ik droom wat voor me uit en heb niet in de gaten dat er iemand naast me komt zitten. Een vrouw, mooi, strak in een mantelpak, rond de vijfendertig. Haar haar zit strak achterover, lippen mooi gestift. Ook de rest van haar make-up is perfect.
‘Bezwaar als ik naast u zit?’
‘Nee hoor’, hoor ik mezelf zeggen.
Dan zie ik het. Deze vrouw ken ik! Haar naam komt niet bovendrijven.Wel de herinnering. Als student kregen we een aantal gastcolleges van succesvolle ondernemers. Een van die colleges werd gegeven door een vrouw. Mooi, simpel gekleed en een zeer goede spreekster. Na afloop waren vooral de meiden erg onder de indruk van haar.

Ik weet nog dat ik langsliep en ze me aansprak: ‘vond je het leuk?’
Ik stond perplex, trilde op mijn benen.
‘Ja.’
We bleven in een inmiddels verlaten zaal staan. Tijdens haar toespraak had ze me al veelvuldig aangekeken.Ook nu weer bleven haar ogen op mij rusten. Ik weet nog dat me beetpakte en een kus op mijn mond drukte (heerlijk!). Voordat we het wisten stonden we te zoenen. Niet lang, want ineens was het over. Ze draaide zich om en liep de zaal uit, mij vertwijfeld achterlatend…

Nu zit ze naast me, herkent ze me.Lang hoef ik niet te twijfelen. Ik voel langzaam haar hand vanaf mijn knie richting de binnenkant van mijn dijen gaan. Moet ik haar tegenhouden? Ze kijkt me niet aan en neemt nog een slokje van haar cola. Ik tril als een espenblad.
Ze haalt me uit mijn droom: ‘ga je mee?’
Ik sta op en volg haar gedwee.
‘Ook hier om de jongens een beetje gek te maken?’, vraagt ze lachend. Ik geef het toe. Dan volgt weer die kus. Ik weet niet meer wat ik moet doen.
Maar dan hoor ik de stem van een jongen: ‘dit is beter dan dat uitzicht van zojuist.’
Het is de krullenbol van zo-even in het restaurant.
‘Do you like what you see?’, vraagt ze.
Weer bloost hij.
‘Of wil je meedoen?’
Ik kan bijna niet geloven dat ze het zegt, toch besluit ik niets te zeggen.

Dan stapt ze op hem af en kust hem, lang nat en geil. Zijn vrienden zijn er niet om hem te redden of uit te lachen. Hij wil zich losrukken, maar ze heeft haar hand vol in zijn kruis en houd hem daar beet.
‘Volgens mij vind je het wel lekker, als ik zo voel.’
Zijn broek staat inderdaad wel erg gespannen.
‘Ja, mevrouw ‘, stamelt hij.
‘Meelopen!’, zegt ze kordaat.
Ik weet niet of ze het tegen mij of tegen hem heeft. Ik loop achter haar aan de hoek om. Ook de jongen volgt haar. We lopen naar de bibliotheek, steeds meer trappen op tot we in een stille uithoek van bibliotheek uitkomen.

‘Dus jij vond het wel lekker wat je zag. Ga lekker zitten dan krijg je nog meer te zien.’
Ze begint me weer te zoenen, haar handen zijn overal. Al snel moet mijn shirt eraan geloven, en ook mijn broek moet het veld ruimen. Ze duwt me tegen een aantal boekenplanken. Daar sta ik dan in slechts een string en een kanten beha. Ik voel me nu echt ontzettend geil. De jongen is inmiddels gaan zitten en kijkt zijn ogen uit. In zijn broek is een forse bobbel duidelijk zichtbaar. De vrouw is de situatie volledig meester. Sensueel begint ze zich voor mij uit te kleden. Mijn hand verdwijnt in mijn slipje, mijn tepels priemen hard tegen het kant van mijn beha. Ze rijdt langzaam tegen me op, terwijl ze inmiddels alleen haar slipje en haar zwarte kousen aan heeft. Dan verdwijnt ook haar slipje.

Ze zakt op haar knieën en begint langs mijn string te voelen. Eerst alleen haar vingers maar dan ook haar tong. Voordat ik het weet ligt mijn string op de grond. Haar tong verdwijnt langzaam tussen mijn lippen op zoek naar mijn klitje. Met een hand houd ik mijn evenwicht aan de kast, met de ander knijp ik zacht in mijn tepels. Nu voel ik ook twee vingers diep in mijn kut.
‘Jaahhhh,jaahhh’, dan kom ik heerlijk klaar.
Ze komt omhoog en kust me op mijn mond. Ik proef mezelf en word nog geiler.

De jongen zit met open mond te kijken zonder iets te doen. Samen lopen we op hem af. ‘Genoten?’
Iets wat lijkt op een “ja” ontsnapt uit zijn mond.
‘Uitkleden!’
Ik zeg het zonder het door te hebben.
‘Ik moet gewoon een lul in me voelen, sneller!’
De vrouw kijkt me aan.
‘Jij eerst?’
‘Graag.’
Hij is nu naakt, niet bijzonder groot geschapen. Ik zak op mijn knieën en begin langzaam aan zijn geslacht te likken. Boven me hoor ik hem langzaam kreunen. De vrouw is achter hem gaan staan en houd zijn handen achter de stoel. Tijdens het likken hoor ik twee klikken. Zijn handen zitten vast aan de stoel. Langzaam neem ik hem helemaal in mijn mond en begin zijn ballen te aaien. Ik voel hem steeds harder worden, zijn kreunen neemt toe. Het lijkt erop dat hij gaat klaarkomen.

Ik stop abrupt.Zijn ogen rollen.Hij is helemaal gek gepijpt.
‘Jij even?’ vraag ik terwijl ik opsta.
‘Graag.’
Ze neemt mijn plaats in en ze blaast even tegen zijn eikel. Weer dat heerlijke kreunen. In één keer neemt ze hem dan in haar mond en begint met lange halen te zuigen. Hij houdt het bijna niet meer. Drie, vier keer gaat ze op en neer. Maar net zo abrupt als ze begon stopt ze. Ze gaat staan en draait zich om met haar kont naar hem toe over hem heen. Ik zit mezelf te vingeren terwijl ik naar hen kijk.

Ze zakt naar beneden en laat de lul langzaam haar kut inglijden. De jongen moet gek worden. Ze wenkt me. Ik ga voor haar staan en ze begint aan mijn tepels te zuigen terwijl ik op en neer begin te gaan. Langzaam voel ik een orgasme opkomen.
‘Nog niet klaarkomen’ hijgt ze.
Ik stop even met vingeren. De jongen houdt het ook bijna niet meer. Hij dreigt klaar te komen. Met een hand pakt ze hem snel bij zijn ballen en knijpt het hard af. Weer begint ze op en neer te gaan. Dan laat ze zijn ballen los en komt gelijktijdig met de jongen klaar. Hij schreeuwt het uit, terwijl hij zijn zaad in haar spuit. Bijna gelijktijdig kom ook ik voor de tweede keer klaar…

Ik open mijn ogen en ben weer in het restaurant..
‘Ken je me nog?’, vraagt ze.Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *