— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De kampioenenploeg

Afgelopen zondag was het ons eindelijk gelukt. In de laatste wedstrijd behaalden we de kampioenstitel in de eerste vrouwendivisie. Dat betekent dat we volgend jaar naar de eredivisie gaan! En we hadden nog wel gewonnen tegen de koploper. Eigenlijk een haast onmogelijke opdracht, want de uitwedstrijd hadden we nog met 4-1 verloren. Maar onze topscoorder, Anja, maakte het waar. In de laatste 5 minuten maakte ze de ‘winning goal’!

Het leek haast op een kansspel, dus in de afgelopen weken hadden we met alle meiden een plannetje bedacht dat, als het onmogelijk toch zou gebeuren, we onze trainer eens extra gingen verwennen.
Want aan Fred hadden we alles te danken. Het was een sportieve veertiger die men bereid had gevonden om zijn schouders onder onze meidenploeg te zetten. En met succes! Vorig seizoen nog een gevecht tegen de degradatie en nu warempel kampioen!
We wisten dan ook dat we ons plannetje moesten uitvoeren…

Woensdagavond, het is zover: een lichte training want de competitie is voorbij, alleen nog een paar toernooien voor de boeg en natuurlijk zijn we allemaal nog in feest-, en wat ons meisjes betreft, in snoepstemming.
Fredje feliciteert ons nog eens en zegt dat we er een speelse training van gaan maken en een half uurtje vroeger zullen stoppen. De kantine is dan wel gesloten, maar in het centrum vinden we vast nog wel wat om samen onze overwinning door te spoelen. En speels is die training zeker. Fredje doet volop mee, maar krijgt geregeld een vlugge pakkerd van een speelster. Af en toe wordt in zijn billen geknepen en zelfs over zijn kruis gestreeld. Toch reageert hij niet echt. Wel fluit hij de training nog een extra half uurtje vroeger af. Wordt het hem toch te warm?

Tussen al die gillende en speelse meiden is ontsnappen onmogelijk en we tronen hem mee naar onze kleedkamer. Daar beginnen we voor hem te zingen. We ontkurken een paar flessen wijn en zitten lekker na te keuvelen. Ondertussen merkt hij niet wat er achter hem gebeurt, tot plots Marlies, Nina en Petra in sensuele lingeriesetjes voor hem staan. Fredje schrikt duidelijk maar krijgt nauwelijks tijd om te bij te komen. Opzwepende muziek vult onze kleedkamer en hij wordt helemaal in beslag genomen door die drie vurige schoonheden. Hun bh-tjes vliegen al in het rond en hun harde tepeltjes strelen onze trainer terwijl zes handen samen zijn trainingsjack uitdoen.

Fred is niet zo groot, maar zijn figuur mag er best wezen. Aardig brede schouders en een stevige, gespierde borstkas begroeid met zalig krullend dons, dat verder over zijn navel naar beneden groeit. Drie paar handen en drie paar borsten strelen zijn lichaam en rug zonder ophouden tot Marlies recht voor hem gaat staan. Ze streelt zijn gezicht, likt aan zijn oorlel en komt met kleine kusjes dichter en dichter naar zijn mond, tot haar lippen zich volledig rond de zijne klemmen en ze hem vurig begint te tongen. Pas dan durft Fred de bank los te laten en wil hij Marlies stevig vastpakken. Maar dat lukt niet. Nina en Petra nemen elk een hand, leiden die over hun borsten naar hun slipje, naar het vurigste en natste plekje tussen hun dijen.

Fred probeert zich nog te bevrijden maar wordt dan gedwongen om zijn handen in de beide slipjes te laten verdwijnen. Bij zoveel overgave en zoveel vochtigheid breken bij hem alle remmen en hij begint de beide meisjes zalig te vingeren. Eerst rustig, maar in het ritme waarin Marlies hem tongt en ondertussen intens zijn kruis streelt, wordt dat liefkozen als een vurige samba. Zijn vingers zuigen naar binnen in die twee heerlijke grotjes. Een handeling die zijn doel niet mist, want de twee meiden komen haast gillend klaar.

Wat Fred nog niet heeft gemerkt, is dat ondertussen de hele ploeg poedelnaakt naast hem staat. Terwijl onze drie gelegenheidsdanseresjes hun laatste stukje stof verwijderen, trekt de rest van de ploeg Fredje overeind. Tientallen handen strelen hem, doen zijn sportschoenen, zijn sokken en zijn trainingsbroek uit. Oh, wat lekker staat hij daar, alleen nog een zwart slipje aan…

En nu is het mijn beurt! Als het brein achter dit sensuele feestje mag ik zijn mannelijkheid ontbloten! Daar heb ik met zoveel fantasie naar toegeleefd dat ik er echt een intiem spelletje van wil maken. Ik laat hem blinddoeken met een badhanddoek, leg hem op de massagetafel en begin dan zachtjes langs zijn dijen en over zijn slipje te strelen. Zijn pretpaal staat op springen, zelfs de rand van zijn eikel is duidelijk afgetekend in de stof. Dat maakt me zo geil dat ik de rest van mijn fantasie vergeet en als een wilde zijn slip afstroop. Wat een mooi apparaat verschijnt er dan! Dat vind ik niet alleen, want een veelvuldig “oooh” en “wow” en zelfs applaus bevestigen dat. Toch wil ik er nog even zalig van genieten. Zoals afgesproken geeft Tessa me snel een ijskoud washandje dat ik over zijn knots leg, zodat zijn bronstigheid duidelijk wat afneemt. Dan kruip ik boven op hem, neem zijn blinddoek weg en begin hem vurig te kussen. Wat zalig is dat! Ik vergeet duidelijk dat er ergens nog een vriendje op mij wacht, want dit genot is te intens. Zo intens dat ik er niet bij stilsta dat er een hele voetbalploeg toekijkt.

Fred houdt me bij het tongzoenen stevig vast en streelt over mijn rug en mijn billen, net tot aan mijn spleetje. Verder durft hij blijkbaar niet. Ik draai me om, met mijn gladgeschoren kutje vlak boven zijn gezicht. Dat begrijpt hij wel, want zijn zachte handen openen mijn lipjes en zijn tong glijdt binnen met lange, diepe halen. Ik kan een kreun niet onderdrukken! Als hij dan met zijn vingers ook nog mijn gezwollen klitje beroert, word ik helemaal gek en wil ik de hevigheid wat minderen door aan zijn knots te zuigen. Eerst wat likken, maar door de vurigheid die door mijn onderbuik siddert, wordt het al spoedig krachtig zuigen. Explosief kom ik klaar. Ik kan nog net zijn ontlading voorkomen. Want dat stukje gun ik Anja graag.

Zij is onze topscoorder en ze mag hem dan ook als eerste krachtig voelen spuiten. Ze is duidelijk al drijfnat want ze laat direct haar lipjes over zijn paal glijden. Met een zalige kreun valt ze dan op zijn bovenlijf en drijft het ritme snel op, terwijl ze roept: “Oooh, ik kom al, ik kom! Spuit in me, Fredje!”, gevolgd door een oerkreet die duidelijk maakt dat ze weer gescoord heeft, hoewel ditmaal geen doelpunt. Maar ook onze trainer heeft zijn schot gelost, want uitgeput en voldaan liggen ze op elkaar.

Tijd voor wat afkoeling. Ons Fredje belandt met alle meiden onder de douche. Allemaal proberen ze hem gek te maken en hij hoeft geen enkel stukje van zijn lichaam zelf te wassen. Tientallen handen helpen hem daarbij, hoewel sommige stukjes meer aandacht krijgen dan andere. Uiteindelijk stapt hij uit de douche, terwijl Tessa aan hem hangt, totaal verstrengeld en neukend.
Ons feestje duurt tot in de kleine uurtjes, tot we allemaal uitgeput en voldaan afscheid nemen. We geven Fred nog een kaartje mee, getekend door alle meiden. Daarop staat: “Bedankt voor je inzet! Dit was slechts een zalig en waarschijnlijk overweldigend voorproefje. Volgend seizoen word je na iedere wedstrijd door één van ons verwend.”

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *