— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn Zweedse schoonbroer

Op een zomerse zaterdagmorgen, besloot ik te gaan zonnebaden in de tuin van mijn schoonouders. Zij waren op vakantie en mijn vriend moest die dag werken. Ik verheugde me echt op een dagje lekker lui zonnen en in een vrolijke stemming liet ik de drukke stad achter me, op weg naar mijn oase van rust.

Daar aangekomen moest ik tot mijn grote spijt vaststellen dat ook mijn vriend’s zus en diens partner hetzelfde plan hadden opgevat. Weg mijn goede humeur, weg het dagje zalige rust. Alhoewel, het uitzicht op een aantal uurtjes in het gezelschap van mijn schoonbroer me niet bepaald tegenstond : mooi lichaam, mannelijk gezicht, kort sluik haar en prachtige ogen. Afkomstig uit Zweden en sinds twee jaar in ons landje. Hij heeft de taal al aardig onder de knie, maar naast zijn stoere uiterlijk is het vooral zijn sexy accent dat hem onweerstaanbaar aantrekkelijk maakt.

Zoals steeds lag mijn schoonzusje monokini te zonnebaden. Ik wist me niet goed raad met de situatie, durfde eigenlijk niet eens mijn jurkje uit te doen en in mijn bikini naast hen te gaan liggen. Vooral niet omdat mijn schoonzusje, voormalig fotomodel van het magere type, zulke kleine borstjes had, dat mijn volle, ronde borsten (zelfs verborgen achter het stofje van mijn bikini) contrasterend groot zouden uitvallen. Het was zijzelf die me echter aanspoorde om me bij hen te vervoegen en me van mijn bovenkledij te ontdoen. Ik installeerde me op de ligstoel naast de hare en begon aan mijn geplande zonmarathon.

Na een paar minuten voelde ik een paar ogen op me prikken. Ik opende mijn ogen, draaide mijn hoofd een beetje naar links en zag hoe Thomaz onbeschaamd naar mijn borsten lag te staren. Geschrokken draaide ik mijn hoofd en keek naar mijn schoonzusje, die rustig lag te zonnen, haar ogen gesloten. Ook ik deed mijn ogen opnieuw dicht. Ik dacht terug aan die ochtend, hoe ik was opgestaan met een heerlijk opwindend gevoel en wat voor een zin ik had gehad om mezelf eens flink te verwennen. Hoe ik toen bedacht had hoe heerlijk het zou zijn mezelf te bevredigen in de open lucht. Zo was ook immers het idee gerijpt om naar de tuin van mijn schoonouders af te zakken.

En nu lag die lekkere Thomaz, op nog geen meter van me, naar mijn borsten te staren. Dit idee wond me zo ongelofelijk op dat ik mijn tepels hard voelde worden. Zou hij dit opgemerkt hebben? Ik opende nogmaals mijn ogen, in de veronderstelling dat hij de zijne al afgewend zou hebben. Maar het tegendeel was waar, zijn prachtige ogen dwaalden nog steeds ter hoogte van mijn tieten. Ik liet mijn blik nu ook ongegeneerd over zijn borst naar beneden dwalen en bleef hangen ter hoogte van zijn zwemshorts, de plek waar volgens mijn fantasie, een zalig grote lul zou zitten.

Hij moet mijn gestaar opgemerkt hebben, want met een lome beweging liet hij zijn hand tergend langzaam over zijn kruis glijden. Mijn kutje begon meteen als een gek te kloppen. k knipperde even met mijn ogen, dit kon niet echt zijn! Maar hij deed er nog een schepje bovenop: plots zag ik zijn hand in zijn shorts glijden. Hij zou toch niet … Nee, dat zou hij niet durven! Zijn vriendin lag, weliswaar nog steeds met gesloten ogen, vlak naast hem. Maar hij deed het toch: met zijn andere hand schoof hij zijn zwembroek wat naar beneden, waardoor mij een blik werd gegund op de lekkere paal die hij met zijn hand stevig omklemde. Zachtjes ging hij met die hand op en neer en kreeg ik zicht op een ontzaggelijk groot apparaat.

Dit was een droom! Ik sloot opnieuw mijn ogen en voelde me zo ongelofelijk geil. Wat zou ik die heerlijke paal graag in mijn mond nemen. Die superlul in mijn natte kutje willen voelen. Dit kon niet goed aflopen. Ik opende mijn ogen voor een derde maal en deze keer zat zijn broekje terug op zijn plaats, zijn blik rustte niet meer op mijn borsten met hun omhoog priemende tepels, maar hij had zich op zijn zijde gedraaid en lag me met een jongensachtige grijns aan te staren. Hij knipoogde even, draaide zich op zijn buik en ging liggen zonnen. Alsof er niets gebeurd was!

Zo lagen we daar een tijdje, ik druk aan het fantaseren over hoe het zijn om met Thomaz tussen de lakens te belanden, hoe hij mij alle standjes van de wereld zou leren kennen en me tot ongekende hoogtes zou brengen. Tot mijn schoonzusje het plotseling tijd vond voor de lunch. Zij stond op en begaf zich naar de keuken. Alleen met hem achterblijven? Neen, het gevaar dat ik hem ter plekke zou bespringen was me te groot.

Dus besloot ik om mee naar de keuken te gaan. Ik stond op, trok mijn jurkje over mijn hoofd en begaf me richting huis. Met de smoes dat ik me even wilde opfrissen, haastte ik me naar de badkamer, van plan om mezelf daar even lekker te verwennen met de douchekop. Toen ik de deur achter me in het slot liet vallen, besloot ik echter dat het best wel extra opwindend zou zijn om mezelf nu nog niet onmiddellijk tot een hoogtepunt te brengen, maar het even uit te stellen en het spelletje met Thomaz nog een tijdje te rekken. Ik trok mijn bikinibroekje uit, dat kon ik alleszins niet meer aan, het was te nat van mijn geile vocht. Kon ik eigenlijk meteen net zo goed mijn bovenstukje ook uitlaten. Bovendien gaf het me een extra opwindend, ja zelfs sletterig gevoel om enkel in mijn luchtig zomerjurkje rond te lopen.

Toen ik terug beneden kwam, had mijn schoonzusje de lunch al klaar en omdat ze ook even wou douchen, vroeg ze mij om haar vriend intussen te roepen. Ik riep hem van op het terras, maar hij deed of hij me niet hoorde. Ik ging dichterbij, maar hij negeerde me nog steeds. Toen ik naast hem stond, lag hij nog steeds met gesloten ogen. Was het doordat ik dacht dat hij sliep? Wou ik het lot uitdagen? Voelde ik me veilig doordat bomen het zicht vanuit het huis onmogelijk maakten? Was ik te geil en wist ik niet meer wat ik deed?

Ik boog voorover en gaf hem een natte tongzoen. Hij zoende terug, maar nog steeds met gesloten ogen. Ik stond opnieuw recht en in een opwelling ging ik met gespreide benen over hem heen staan. Me heel goed bewust van het brutale zicht dat ik hem hiermee op mijn geschoren poesje zou gunnen, als hij zijn ogen zou opendoen. Plots voelde ik een hand langs mijn been, langs de binnenkant van mijn dij omhoog glijden. Met ingehouden adem, wachtte ik af op wat komen zou. Met duim, wijsvinger, ringvinger en pink duwde hij mijn lipjes open en met zijn middenvinger beroerde hij eerst zachtjes mijn klitje, om dan met een tergend langzame beweging zijn vinger verder naar beneden te laten glijden en even in mijn kutje te dopen. Ik dacht dat ik ontplofte, nog één zo’n beweging en ik zou ter plekke tot een immens orgasme komen.

Maar hij trok zijn hand terug, likte zijn vinger af en opende zijn ogen. “Zo, meisje,” zei hij met een guitige tongval. “Jij hebt een lekker kutje”. Dat was de druppel, ik kon me niet meer houden. Ik liet me op mijn knieën vallen, trok zijn zwemshorts naar beneden en begon zijn schitterende paal gretig af te zuigen. Ik masseerde zijn ballen, trok hem afwisselend wild en zachtjes af en pijpte hem alsof mijn leven er vanaf hing.

Hij begon heel zwaar te ademen en om hem te plagen, stopte ik even en keek hem ondeugend aan. Hij aarzelde niet, trok mijn schouderbandjes naar beneden en bevrijdde mijn borsten, hij draaide mijn tepels tot ze hard en stijf waren. Ik moest klaarkomen en wel nu! Ik liet me over zijn stijve lul glijden en begon hem te berijden, steeds wilder en wilder. Hij keek als gehypnotiseerd naar mijn ritmisch opwippende borsten. Ik voelde me mooi, opwindend, geil en mijn hoogtepunt liet dan ook niet lang op zich wachten. Het was zalig intens, de opwinding en spanning van een hele voormiddag veroorzaakten een intern en intens vuurwerk. Aan zijn gekreun kon ik horen dat hij ook bijna zo ver was. Ik stopte met hem te berijden, nam zijn mannelijkheid terug in mijn mond en pijpte hem tot een hoogtepunt. Hij spoot zijn zaad tot diep in mijn keelgat en ik slikte alles door. Heerlijk.

We stonden op, hij gaf me nog een lekker lange tongzoen en zei: “Je bent klein, schattig en rond, maar mijn god, ook een lekker gretig seksvrouwtje.” Het was het mooiste compliment dat ik ooit kreeg.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *