— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Open brief aan mijn minnaar

Je ligt naast me in bed en je slaapt. Je ademhaling gaat rustig en van je gezicht straalt een serene rust. Voorzichtig kom ik overeind om je niet te wekken. Ik sla zacht het dunne laken van je weg. Het is zomer en de lucht in mijn kamer is de lucht van buiten. Er is geen hitte meer, maar ook geen kou. Of er nu een dek is of niet, je merkt het niet.

Je ligt ontspannen op je rug. Eén been heb je opgetrokken het andere is gestrekt. Je voet leunt ontspannen opzij. Je linkerhand rust op je borst de rechter ligt op je buik, bij de grens van je schaamhaar. De vingers zijn ontspannen gekromd. Ontspannen is je uitstraling; ontspannen is je invloed op mij. Ik ga zitten in kleermakerszit en kijk naar je. Door het open raam schijnt fel maanlicht naar binnen en werpt scherpe schaduwen op de witte lakens. Het geeft je gladde huid een matte gloed. Jij bent degene van wie ik hou; jij bent mijn lief, mijn lieveling.

Je hoofd ligt schuin, je gezicht gedraaid in de richting van waar ik zoeven nog lag. Ik kijk naar je en voel mezelf week worden. Mijn tepels prikken en ik voel dat ze verstijven en mijn borsten voelen fijn gespannen aan.

De rust van je gezicht wordt doorbroken. Korte zenuwtrekjes flitsen er haast onmerkbaar over. Je ogen bewegen snel onder de gesloten oogleden. Je droomt. Ook je ademhaling gaat onrustiger. En dan gebeurt het wonder. Je penis die slap en hulpeloos lag op je onderbuik, als in overgave met de onderkant naar boven gekeerd, begint zich te verharden. Met kleine schokjes groeit hij en groeit hij. Uiteindelijk is hij stijf en niet langer hulpeloos meer. Met een laatste ruk komt hij zelfs los van je buik en is fier paraat. Alleen jij hebt daar geen weet van, slechts ik. Het laat mij niet onberoerd. Zonder mijzelf aan te raken voel ik de reacties in mijn onderlijf. Mijn schaamlippen zwellen en mijn clitoris verhardt zich net als haar grote vriend bij jou.
Ik weet dat ik vochtig word en het verlangen brandt in mijn vagina.

Nog wil ik je niet wekken en voorzichtig buig ik me over je onderlijf heen. Diep snuif ik de muskusachtige geur van je penis in mij op. Een golf van lust schiet door mijn onderbuik en ook uit mijn vagina stijgt nu een dierlijke geur op. Met twee vingers richt ik je harde stijve penis op. Ik trek de voorhuid terug over de eikel en op de top parelt een dikke druppel. Met mijn tong pik ik hem op. Ik geniet van de lichaamssappen van jou, mijn lief.

Je slaapt en slaapt en wordt niet wakker. Wat droom je mijn lief? Ben ik het die je ziet of heb ik reden jaloers te zijn? Het kan me nu niet schelen; ik wil je laten genieten en zelf wil ik ook genieten.

Ik plaats mijn mond over je eikel die ik voel zwellen en krimpen op het ritme van je hartslag dat steeds sneller wordt. Met mijn tong trek ik cirkeltjes rond de onderrand van je eikel. Dan trek ik de voorhuid nog verder terug, zo ver als kan. Dat opent je plasbuis, weet ik, want ik kan dat nu niet zien. Hij is als een gapend mondje dat schreeuwt om een tongkus. Die geef ik hem en ik voel de siddering die dat veroorzaakt, eerst door je stijve lul, dan in je onderlijf en tenslotte je hele lichaam. Je beweegt maar wordt nog steeds niet wakker.

Mijn verlangen naar je stijgt nog meer. Een golf van lust spoelt door mijn lichaam. Hij is niet regelmatig maar springt van plek naar plek. Ik voel mijn wangen kleuren, mijn tenen tintelen, mijn tieten trekken en mijn tepels verharden. Over mijn nek loopt een tintelrilling naar beneden langs mijn ruggengraat en spant de kringspier in mijn anus. Mijn kut bloeit open en mijn vagina vult zich met heet verlangen. Mijn schaamlippen zwellen en vormen een natte zoenmond, gereed om jouw stijve pik te ontvangen.

Ik hurk over je heen. Je penis richt ik op en langzaam laat ik mij zakken. Je eikel beroert mijn schaamlippen die gewillig open wijken. Mijn vocht garandeert een onbelemmerde toegang. Het vormt een olieachtige film over je harde lul, zodat hij moeiteloos in me glijdt. Voorzichtig wip ik op en neer. Jouw penis schuift in me als een zuigerstang. De lust overweldigt me en steeds wilder neuk ik je; steeds wilder melk ik je stijve lul. Ik ben niet langer voorzichtig. Als je wakker wordt kun je meedoen. Maar je wordt niet wakker. Je ligt daar maar. Je heerlijke geslacht omhoog gericht, schuivend, stotend in mijn kut. Mijn geil druipt langs jouw stam en bevochtigt je ballen. Je schaamhaar knispert van mijn vocht. Je hete, harde paal klopt aan mijn baarmoeder en bezorgt zijn lading witte room.

Je bent gekomen, nog voor mij en in je slaap. Verlangend naar bevrediging wrijf ik je blote eikel langs mijn clitoris. Mijn en jouw geil samen vormen een perfect smeermiddel. Je al weer verslappende lul is kleverig in mijn hand. Maar gauw nu welt ook mijn orgasme op. Vanuit mijn tenen vult het mijn buik en langs de gevoelige zenuwen van mijn vagina bereikt het tenslotte mijn klit. Huiverend van genot zit ik op je. Na een eindeloze tijd, lijkt het, rol ik van je af en lig op mijn rug weer op mijn plaats in bed.

Mijn lust is nu bevredigd, maar mijn liefde heeft nog geen antwoord gehad. Ik zoek tastend naar je hand in de hoop dat je wakker wordt en me geeft waar ik zo naar snak. Een knuffel, een zoen: liefde.
Ik tast vergeefs. Je bent er niet. Nu weet ik ook waarom je niet wakker werd. Je bent er niet. Ik ken je niet. Ik ken je nog niet. Ach kom toch gauw mijn lieveling. Ik verlang naar jou.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *