— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn journalistje Ward

Lien en ik stapten naar het station, zoals altijd was Ward het gespreksonderwerp van de dag. “Je gaat nu toch niet deze school verlaten zonder hem te zeggen wat je voor hem voelt hé?” vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op. “Dom kuiken” antwoordde ze. “Ik zal er wel eens iets van zeggen, maar ik weet niet goed wanneer en hoe. En daarbij we hebben elkaar beloofd nog eens af te spreken nadien”. Lien draaide met haar ogen. “Zeggen, daar zijn mannen goed in, maar doen”. We passeerden een Turkse jongen, ik lachte en even volgden onze ogen elkaar. “Ward, Ilse, Ward!” Ik zuchtte, “Ja, Ward.”

Voor het eerst was ik blij dat we bijna bij het station waren want nu begon ze me toch wat te ergeren. “Je ziet hem nog drie keer, zeg het hem!” Lien maakte zich er zo druk over, dat haar hoofd even rood was als een tomaat.
“Zal ik hem meenemen naar je feestje? Hij heeft ook een kot in Brussel hé, en als jij je feestje bij Dinand geeft. Ik kan me moeilijk tussen jou en je lief leggen hé. Want ik heb geen zin om vroeger naar huis te gaan”. Lien knikte gretig,
“Ja, doe dat. Vraag of je daar mag blijven slapen”.
Spoor 10, zij spoor 21. “Tot morgen, leer nog goed, en vraag het hem morgen hé, anders doe ik het.”
“Ja, ja.” riep ik haar na. “En leren hé, niet teveel bij Dinand rondhangen”. Ze stak haar tong uit, en weg was ze.

’s Avonds kon ik moeilijk inslapen, zou ik het nu vragen? Waarom niet, is daar iets mis mee? Nee, of wel, wie nodigt zichzelf nu bij iemand uit? Ward, vanaf het eerste jaar had hij al mijn aandacht. Hij was 1.80m, sportief, niet te mager, niet te dik, bruin kort haar, een ringbaardje, en die snoezige grijze ogen waarin ik zo verdronk. Ik moest terugdenken aan die ene keer dat we met de klas gingen zwemmen, ik heb me dan moeten inhouden, ja. Ik voelde me nat worden beneden, mijn hand ging over mijn borsten, buik, zo naar dat natte plekje. Doordat het die nacht goed warm was, had ik me geen slaapkleed aangedaan. Mijn slip was nat, ik schoof ze naar beneden en voelde met mijn vingers elk plekje. Ik liet een vinger in me glijden, Ward.

Hij stond in de gang, hoogstwaarschijnlijk nog iets aan het nakijken. Ik sloop naar hem toe en legde men armen rond zijn middel.
“Goedemorgen studentje”.
“Goedemorgen Ilse” en hij gaf me een kus op de wang.
“Uhm, ik moet eens iets vragen,” en keek hem aan. Hij keek nu volop naar mij in plaats van naar zijn bladen economie.

“Zeg maar. Ik luister.” Ik lachte, dat dacht ik wel dat hij luisterde, hij luistert altijd als ik iets te zeggen heb. Wat ik gerust wel aangenaam vond.
“Ga jij naar dat feestje van Lien na de examens?”
“Uhm, dat is na de examens hé. Ja ik denk het wel. Waarom?”.
Ik zuchtte. “Wel er is een klein probleempje, ik ga ook, maar ik heb geen trein meer naar huis en Dinand blijft bij Lien slapen. Ik ben daar dus wat teveel.”
“Vergeet niks dan dienen avond, bij mij nog plek zat.” Woow, het was geen probleem, Jezus Christus.

Op de avond van het feestje maakte ik mijn ouders wijs dat ik bij Lien bleef slapen, wat ze gerust goed vonden. Maar wanneer ik in de weg liep, moest ik naar huis bellen. Ik nam een zalige douche, ik droomde weg. Moesten die waterstralen nu Ward eens zijn. Lol. Alles lag al klaar op mijn bed, string, bh zonder bandjes en de jurk die ik met Lien de dag ervoor was gaan kopen, eigenlijk speciaal voor Ward. Ik stak mijn haar op en vulde mijn rugzak met van alles en nog wat dat me de volgende dag kon dienen. Uit de badkamer nam ik een condoom mee. Wie zou het merken, Ann, mijn oudere zus, ging bijna elke week uit en ik denk wel dat mijn ouders weten dat ze vaak met iemand de lakens deelt.

We amuseerden ons kostelijk, van de zes slows die er waren danste ik er twee met Ward. Later op de avond gingen we nog iets drinken in de stad. Ik genoot van zijn gezelschap en van zijn ogen die zich niet van me konden afhouden. “Gaan we ons even opfrissen Ilse?” vroeg Lien. Ik knikte. Bij het passeren van Ward fluisterde ik: “Ik word toch wel al wat moe”.

Toen we van het toilet kwamen kondigde Ward aan dat hij naar huis wilde. Ik volgde hem. Op weg naar huis babbelden we over koetjes en kalfjes.
We kwamen aan op zijn kot, het was groot. Ik gooide mijn rugzak in een hoek.
“Waar kan ik slapen?”. Hij kwam voor me staan,
“We hebben nog een matras, de zetel of…”

Hij draaide zijn hoofd naar de matras die rechts van hem lag, en naar de zetel, links van hem. Toen hij zijn hoofd terug naar me draaide, kusten we elkaar.
“Of?” vroeg ik.
“Mijn bed”. Hij kuste me terug, zijn tong likte het puntje van de mijne, mijn tong ging bij hem binnen. Het was alsof ze samen de liefde bedreven. Ik knoopte zijn hemd los, en liet het van hem afglijden. Hij kuste me in de hals, kleine lieve kusjes en liet de spaghettibandjes van mijn schouders glijden.
“Je bent mooi, ik heb je altijd mooi gevonden, vanaf het eerste jaar dat we samen in de klas zaten.”

Ik stond in mijn ondergoed voor hem,
“Ik zie je graag Ward.”
Hij kuste me opnieuw, ik deed de knoop van zijn broek los, opende de gulp. Hij stapte uit zijn broek en nam mijn hand.
“Ik zie je niet alleen graag Ilse, ik hou zielsveel van je.”
Hij nam me mee naar de slaapkamer en legde me neer op het bed. Ik merkte dat zijn lid al begon te groeien. Ik maakte mijn bh los, hij kuste me vurig en tongzoende een hele tijd. Hij likte mijn hals en ging naar beneden, met zijn tong maakte hij rondjes rond mijn tepels die vlug hard werden.

Dit was nu iets waar ik al naar uitkeek van de eerste keer dat ik hem zag. Hij ging tussen mijn benen zitten en likte mijn navel. Ik giechelde. “Wat doe je?” “Ik schrijf met mijn tong: Ward loves Ilse.” Het leek als in een sprookje. Beneden was ik al goed nat, hij stroopte mijn string naar beneden en kuste mijn kutje. Zoals een katje haar melk oplikt, zo likte hij mijn grotje. Zijn tong kwam binnen en een siddering ging door me heen, hij zoog, likte het knopje en wreef mijn borsten. Ik kreunde zachtjes wanneer hij in mijn lipjes beet.
“Ik wil je ook Ward”.

Hij draaide zich, ik deed zijn boxershort naar beneden en genoot van een prachtig uitzicht op zijn stijve lul. Mijn tong kletste tegen het puntje van zijn eikel, dan nam ik hem gans in mijn mond, en zoog en beet. Mijn tong schuurde tegen zijn ballen. Ik voelde hoe het zowel bij mij als bij hem vanbinnen kookte.
“Wacht, ik wil in je klaarkomen, maar nu nog niet.” zei hij.

Hij draaide zich, en keek in mijn ogen een lange tijd, streelde mijn borsten en stak een vinger in mijn kut. Vlug kwam er een tweede bij. Oh, ik kreunde, hijgde, hij ook, ik voelde zijn hart kloppen, op het ritme van het mijne.
“Secondje, hij opende zijn nachtkastje. “Shit.”
Ik wist wat hij bedoelde, “In mijn rugzak voorste vak”.

Even later lag hij terug bij me. Hij deed de condoom rond zijn lul, en keek me vragend aan. Ik knikte, ik wou niets liever, ik stond op springen, oooooohhhh. Zachtjes ging hij binnen, schoof in en uit. Het ritme verhoogde, Ik kneep in zijn billen en kuste hem. Hij stootte hard, ik kreunde, hij ook.
“Ik ga komen. Ilse ik wil niemand anders dan jij, ik hou zielsveel van je!” En hij schreeuwde het uit. Ik kuste hem op de mond, ik wist het zeker ik wou ook niemand anders dan Ward.
“O ja, ik wil je ook. Neuk me Ward, ik wil ook niemand anders.”

Hij ging op zijn rug liggen, ik plaatste me boven hem, eerste likte hij mijn kutje nog wat. Ik schoof naar achter en liet me op zijn pik spieden. Ik kreunde en gilde. Hij kuste me, mijn wangen, mijn lippen, mijn borsten. Ik verhoogde het tempo. Wanneer ik voelde dat hij spoot kwam ik klaar. We bleven zo een tijdje zitten, zachte bewegingen maken. “Meen je dat echt dat je niemand anders wil?” Ik knikte, “Jij? ” “Ja.” Hij legde me terug op mijn rug. Ward liet de condoom van zijn lul, en zocht terug iets in het nachtkastje. Glijmiddel.

“Wil je dat eens proberen?” Een lach verscheen op mijn gezicht en hij kuste mijn borsten, ik draaide me op mijn zij. Hij kuste mijn schouders, mijn rug, en smeerde glijmiddel aan mijn anus. “Het kan wat pijn doen, maar ik zie je supergraag.” Vervolgens deed hij wat rond zijn lul. Eerst plaatste hij hem tegen mijn kontje, daarna stootte hij. Ik gilde van de pijn en van genot. Twee vingers stak hij in mijn grotje. Gans zijn lul zat in mijn kont, hij neukte me hard.

O, zalig, kutsap liep langs mijn been. Hij vingerde me heftig, ik wou niets anders. Na een tijdje draaide hij me om en stak zijn lul in mijn grotje. Zalig was het, ik was zo nat als het maar kon zijn. Het kon me niet schelen of ik nu zwanger ging worden of niet zolang het van Ward was, ging het toch een prachtkind zijn. Vlugger en vlugger, harde stoten, gekreun, gegil, gelach, traantjes, fierheid en liefde. We zijn in elkaars armen in slaap gevallen en de dag begonnen met wat de vorige nacht geëindigd was, een neukpartij.

‘s Morgens belde ik naar huis; “Ma, ik heb me een lief opgedaan, ik blijf nog wat in Brussel. En deze keer is het iemand voor eeuwig en altijd”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *