— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een relaxed dinertje

Het was al een hele poos geleden dat ik überhaupt een trekje van een joint had genomen. Wanneer? Op mijn 21e voor het laatst? Ik weet het niet precies maar het is zeker zo’n acht jaar geleden. Het verbaasde mijzelf dan ook dat ik me juist nu weer eraan waagde. Niet dat de ervaringen vroeger onaangenaam waren, ik was immers nooit “bad” gegaan. Maar echt de behoefte aan een joint had zich nooit meer aan mij opgedrongen.

Nu lig ik dan hier bij Bert in de huiskamer achterover op de bank. Nog nagenietend van het lekkere eten dat hij had klaargemaakt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik op voorhand helemaal niet z’n behoefte had om met hem de avond door te brengen. Maar waarschijnlijk was dat meer mijn chronische apathie voor Hollandse namen dan dat ik afknapte op zijn uiterlijk of karakter.

Ik had op kantoor wel vaker gemerkt dat hij naar me zat te staren en helemaal onverwacht kwam de vraag, om bij hem te komen dineren, niet echt. Waarschijnlijk was het de schattige manier waarop hij het vroeg; “dineren” dat ik er op inging. Bij ons op de grafische afdeling zijn we eigenlijk helemaal niet z’n chique groep en ik vond het wel schattig dat hij kennelijk zo verlegen was om mij te eten te vragen.

Het diner was heerlijk en nu lagen we naast elkaar onderuitgezakt in de bank, luisterend naar “El Camino”. Een band die hij nog niet zolang geleden in een zaaltje in de stad had zien optreden. Dit was al meer zoals ik me Bert had voorgesteld. Bij die donkere bos krullen hoorden deze vage klanken van rustige gitaren, afgewisseld met hevige tempoversnellingen. Ja dit was veel meer Bert dan het “dineren”.

Plots boog hij voorover en pakte een pakje shag uit de la in de tafel voor hem.
“Vreemd”, dacht ik nog. “Ik heb hem nooit zien roken.” Maar toen er een kleiner pakje met lichtgroen spul tevoorschijn kwam werd het me duidelijk.
Hij keek me aan; “Vind je het erg als ik eentje draai, Ine?”

Glimlachend schudde ik van nee. Gefascineerd keek ik toe hoe hij heel rustig een lange vloei uitlegde en begon te draaien. Bert ging er helemaal in op en dat gaf mij de ruimte om hem van top tot teen te bekijken. Licht voorover gebogen zat hij daar op de bank, zijn bos donkere krullen viel een beetje over zijn gezicht. Maar ik kon nog zijn kaaklijn zien met wat ruwe stoppels op zijn wang. Stevig gespierde armen staken uit zijn hemd, dat strak over zijn brede rug liep. Jeetje, zo had ik nog nooit naar hem gekeken. Misschien was dit wel een erg goed moment om me helemaal los te maken van mijn namenfobie.

Bert was klaar met het draaien en stak rustig de joint op. Na een paar teugen vroeg hij: “Jij ook?”

Ook al was het zo een hele poos geleden dat ik dit had gedaan, ik kon niets bedenken wat me tegen zou houden. Dus voor het eerst sinds lange tijd pakte ik ‘m aan en nam een rustige teug. Ik voelde de rook door mijn longen en een lichte tinteling steeg naar mijn hoofd. Naarmate de joint vorderde kwam er een prettige high over me heen en Bert lag nog steeds rustig onderuitgezakt naast me.

Ik kroop wat dichter naar hem toe en legde mijn hoofd op zijn borstkas. Ik voelde de rustige ademhaling en genoot van het zachtjes op en neer gaan. Ik sloot mijn ogen en liet de muziek op me afkomen. De gitaren zwollen aan en brachten een ongelooflijke samenstelling van klanken voort, om daarna rustig uit te doven in een voortkabbelend melodietje op akoestische gitaar. Het was lang geleden dat ik dit gevoeld had, maar alles smolt weer helemaal samen de gitaren, Bert`s ademhaling en zijn hand die zachtjes in mijn nek kriebelde. Mijn nek voelde helemaal warm aan en leek uit elektriciteit te bestaan elke keer als hij zijn vingers erover wreven.

Langzaam bracht ik mijn hand naar zijn buik en knoopte zijn hemd los. Mijn vingers raakten zijn huid aan en gleden over de zachte haartjes. Een geruime poos lagen we zo tegen elkaar. Genietend van de muziek en elkaars strelingen.
Plots werd de muziek heftiger en gleed zijn hand, een met de muziek, over mijn rug, onder het bandje van mijn bh door om met scherpe nagels een streep naar boven te trekken. Mijn handen gleden naar boven en kroelden door zijn borsthaar. Langzaam, een voor een, gingen de knoopjes van zijn hemd open. Ik schoof zijn hemd opzij en lag met mijn wang helemaal tegen zijn warme lichaam.

Zijn ene hand nog steeds in mijn nek maar zijn andere hand schoof onder mijn truitje, over mijn buik zachtjes naar boven. Ik rilde toen hij in één beweging mijn bh van achter los maakte en meteen met zijn andere hand over mijn borsten gleed.
Mijn hoofd rees en onze lippen vonden elkaar. Min tong gleed langs zijn mond, hij hield zijn lippen stijf op elkaar. Ik werd gek en mijn mond eiste zijn tong op, een weerstand van korte duur… ik won.

Met deze tongzoen was het vuurwerk ontstoken en onze lichamen kronkelden tegen elkaar. Kledingstukken vlogen uit, ik weet niet meer in welke volgorde. Alles voelde zo compleet.

Daar lagen we naakt tegen elkaar. Mijn blonde lange haar lag wild over de bank, Bert’s krullen kriebelden in mijn nek. Zijn mond draaide kleine cirkels in mijn nek en maakte me nog gekker dan ik al was. Ik duwde zijn stevige lichaam helemaal tegen mij aan en ik voelde hoe zijn harde pik in mijn onderbuik duwde. Mijn handen gleden over zijn brede rug naar zijn lekkere kont, kneep erin en vrijde mij tegen hem aan. Zijn mond gleed van mijn nek naar mijn borsten en likte zacht over mijn opgewonden tepels.

Steeds lager en lager gingen zijn lippen, mijn onderbuik, mijn venusheuvel en door naar mijn liezen, de binnenkant van mijn dijen. Oh, wat maakte dit mij gek als hij nou maar… Ja! Daar! Daar, gleed zijn tong over mijn schaamlippen. Hij duwde ze zachtjes uit elkaar en cirkelde rond mijn clitoris… Oh, wat maakte dit mij gek. Ik had hem bijna aan zijn haren naar boven gesleurd, hem diep in zijn ogen gekeken en gevraagd mij te nemen. Maar deze kriebels waren zo intens, ik leek wel verlamd.

Toch hield Bert vanzelf op en zijn mond gleed weer langzaam naar boven. Zijn blauwe ogen keken me vragend aan en stil knikte ik “Ja…”. Doch van binnen schreeuwden wij beiden. Ik voelde zijn harde pik over mijn onderbuik iets naar beneden glijden. Zachtjes duwde hij tegen mijn schaamlippen, die als vanzelf iets uiteenweken. Heerlijk was het gevoel toen hij in mij gleed. Zachtjes vulde hij mij helemaal op.

Daar hoorde ik weer de muziek, de gitaren, en ritmisch bewogen we tegen elkaar. Mijn hele lichaam sidderde toen Bert zich iets oprichtte en zijn bekken zo draaide dat hij telkens bij het in en uit glijden, heerlijk langs mijn clitoris wreef.
Oh, dit hield ik echt niet lang vol. Ik trilde van alle kanten en Bert’s gekreun gaf aan dat ook hij er heel dicht tegenaan zat.

Ik opende mijn ogen en keek Bert strak aan, hij keek terug. Als gehypnotiseerd gleden onze lichamen deze laatste paar seconden tegen elkaar, in en uit elkaar. Ik zag zijn ogen trillen en daarna alleen nog sterretjes. Een explosie van binnen, een orgasme zoals ik nog nooit had beleefd en in mijn armen voelde ik Bert beven. Hij schokte en rilde.

“Ik hou van je…”, fluisterde hij zachtjes in mijn oor. Met een zachte zoen beantwoordde ik.
Heerlijk om zo samen klaar te komen en dan tegen elkaar in slaap te vallen.
En last van mijn namenfobie? Nooit meer last van gehad, ik heb nu een heerlijke jongen die heel wat meer voorstelt dan een Hollandse naam.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *