— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Guido en ik…

Gisteravond ben ik met mijn collega’s uit eten geweest. Guido was er ook. Zijn donkere haren zaten warrig, regelmatig ging hij nonchalant met zijn hand door zijn haar. Hij zag er geweldig uit. Hij had zijn stropdas afgedaan en de bovenste knoopjes van zijn shirt waren open. Het jasje dat bij zijn krijtstreeppak hoorde, had hij over een kruk gehangen. Ik kon nu goed zien dat hij atletisch gebouwd was. Regelmatig toverde hij een prachtige glimlach op zijn gezicht als een andere collega iets grappigs vertelde. Ik hoopte dat hij binnenkort voor mij zou glimlachen en ik raakte steeds meer opgewonden van die lach.

Ik had moeite mijn aandacht bij het gesprek met mijn baas te houden. Op een gesprek over jaarcijfers zat ik echt niet te wachten. Wekenlang was ik bezig geweest met dat verdomde jaarverslag. Dat maakte toen niet uit. Ik had per slot van rekening geen man in mijn leven. Ik kon mij met volle overgave storten op mijn werk. Totdat Guido vorige week op onze afdeling kwam werken. Hij was ingehuurd om ons te helpen in deze drukke tijd. Toen ik hem zag, wist ik meteen wat ik wekenlang gemist had. Een sexy vent!

Gelukkig was onze tafel snel beschikbaar. Met zijn achten verdrongen wij ons om de tafel want we hadden behoorlijke honger. Mijn adem stokte, Guido kwam naast mij zitten. Hij raakte mijn arm lichtjes aan. Ik keek hem aan, hij glimlachte. Ik dacht dat ik van binnen verscheurd werd. God, wat wilde ik hem. Als hij mij ter plekke zou nemen, zou ik mij niet verzetten.
“Weet je dat je bij kaarslicht nog mooier bent?”, fluisterde Guido in mijn oor.
Ik wist niet wat ik hoorde. Hij vond mij aantrekkelijk? Ik voelde dat ik bloosde, en knoopte snel een gesprek aan met mijn overbuurman. Mijn collega was pas geleden op een beurs in Frankfurt geweest. Ontwikkelingen op het gebied van calculatie of zo iets.

Ik kon me niet concentreren. Guido had een gesprek met een andere collega, maar had ondertussen zijn hand op mijn been gelegd. Langzaam streelde hij de binnenkant van mijn dij. Ik voelde dat ik vochtig werd. Mijn tepels werden hard en ik wist dat mijn blousje dat niet lang zou kunnen verhullen. Zijn hand kroop steeds verder omhoog, onder mijn rok. Ik kon het niet langer verdragen en schoof iets naar voren. Mijn rok kroop omhoog. Als mijn collega’s onder de tafel zouden kijken, zouden ze de avond van hun leven hebben. Zachtjes drukte hij met een duim op mijn klitje. Ik dacht dat ik gek werd. Guido mengde zich in mijn gesprek en boog zich over mij heen om een pakje sigaretten te pakken. Ik voelde een van zijn vingers in mij gaan. Ik beet op mijn onderlip. Guido zag dat en glimlachte weer.

Ik kon het niet langer volhouden, excuseerde mezelf en liep naar het toilet. Een beetje water in mijn gezicht zou mij wel tot bedaren brengen. Ik was ontzettend geil. Ik boog me voorover om mijn gezicht met water te besprenkelen. Plotseling voelde ik handen op mijn borsten. Ik draaide me om en keek in de groene ogen van Guido.
“Je kan me niet meer ontlopen. Ik weet wat je wil”, fluisterde hij. “Je bent nu van mij, ik zal je alles geven.”
Hij duwde mij de wc in en deed de deur op slot. Hij trok mijn rok om hoog en kuste mij. Zijn tong was zacht en warm. Zijn handen waren overal. Mijn blousje was open en hij kuste mijn borsten. Mijn tepels waren hard, hij beet erin.

Guido schoof mijn slipje opzij en begon te likken. Dit was fantastisch. Dit had ik nooit durven dromen. Zijn tong voelde zacht maar trefzeker en verdween in mij, het begon al te kriebelen. Ik kneep zachtjes in mijn tepels. Guido kwam omhoog en begon me heftig te zoenen. Met zijn vingers cirkelde hij om mijn klitje. Oh,jezus, wat was dit lekker. Ik voelde mijn hele lichaam tintelen. Ik dacht dat ik explodeerde. Hij likte de zweetdruppeltjes in mijn nek. Ik moest op mijn wang bijten om het niet uit te hoeven schreeuwen.

Toen ik klaargekomen was, kuste ik hem liefdevol. Ik had het gevoel dat hij een blijvertje was. We zijn in ieder geval niet terug aan tafel gegaan. We hebben bij hem thuis maar wat gegeten. De volgende morgen, het ontbijt…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *