— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Voetbal is oorlog

‘Verdomme teringtrut, ik pak jou wel terug!’ schreeuwde Tanja. ‘O ja!’ brulde Lena. ‘Kom maar op. Ik schop je in tweeën als je weer in de buurt komt’ ‘Dames, dames, even standje dimlicht alsjeblieft’, zei de man die tussen hen in ging staan. ‘We zijn hier om te sporten, oorlog voeren doe je maar ergens anders.’ Mokkend liepen de beide meiden weg. De man pakte de bal en liet hem op de grond stuiteren. Het spel kwam weer haperend op gang.

Lena was nog steeds kwaad en ergerde zich aan de motregen die geluidloos over het veld zwierde. Ze had het koud en nog geen enkele goeie pass gekregen van haar medespeelsters. ‘Wat doe ik hier ook’, mopperde ze. ‘Op zondagochtend hoor je uit te slapen en niet op een modderig bijveldje tegen een bal te schoppen.’ Ze voelde zich eenzaam. Sinds twee weken was ze weer single. ‘Eigen schuld dikke bult’, mopperde ze. ‘Had ik het ook niet uit moeten maken. Maar het was ook een enorme klootzak’, sprak ze zichzelf streng toe.

Nu zat ze de weekends alleen thuis. Alle meiden uit haar team hadden een relatie en zaten elke vrije avond op de bank naast hun vriendjes. Lena volgde de bal en zag hoe Tanja weer iemand naschopte. Ze barstte in vloeken uit en vloog erop af. Tanja was een volslanke meid met lang donker haar. Voor de wedstrijd had ze het in een knot gedraaid maar door haar onbesuisde acties was het losgeschoten. De lange natte slierten haar hingen als bosjes touw over haar schouders.

Het korte blonde haar van Lena plakte als viltpapier op haar hoofd. Klonten modder spatten omhoog toen ze op volle snelheid Tanja naderde. Met een woeste gil sprong ze het laatste stuk en kwam op Tanja’s rug terecht. Schreeuwend van pijn viel Tanja op de grond en trapte wild om haar heen. Lena greep zich vast aan het shirt van Tanja en trok er een scheur in. ‘Zo, teringwijf’, dit is je verdiende loon. Ze wilde Tanja aanvallen maar werd tegengehouden door de medespeelsters die toegelopen waren.

Tanja stond weer op en trapte met haar voetbalschoen tegen Lena’s knie. Met veel moeite wist de scheidsrechter ze uit elkaar te houden. Toen de rust was weergekeerd riep hij de beide meiden bij zich. ‘Inrukken’, zei hij tegen Lena en toonde haar een rode kaart. ‘En jij ook’, zei hij tegen Tanja. Het rode kartonnen kaartje zwaaide naar rechts en kwam recht voor de ogen van Tanja tot stilstand. Tanja gilde en schopte de scheidsrechter tegen zijn schenen.

Kordaat liep ze het veld af. Naast haar liep Lena. ‘Wat ben jij een trut’, zei Lena. ‘Moet jij zeggen bitch. Jij kunt niet tegen je verlies. ‘En jij kunt niet voetballen met jouw x-benen. Ik zou eens wat meer melk drinken, misschien dat het nog iets wordt met die doperwten van jou.’ Ruziënd liepen ze naar de kleedkamers. De noppen van hun voetbalschoenen tikten op de tegels en werden voor de deur ontdaan van het vastgeplakte gras en modder.

De deuren van hun kleedkamers grensden aan elkaar en werden met een woeste klap dichtgesmeten. Toen werd het stil. Lena ging op de houten bank zitten en probeerde haar schoenen uit te trekken. Met veel moeite slaagde het haar het stramme schoeisel uit te krijgen. De natte besmeurde kleren smeet ze met een boog op de tegelvloer. In het grote douchelokaal draaide ze aan twee knoppen, de beide douchekoppen sputterden eerst eventjes en de stralen kletterden al snel op de vloer. Mopperend wachtte ze tot het water heet werd. Kippenvel trok over haar hele lichaam en ze verwenste de heetwaterketel dat het zo lang duurde.

Na zeker een minuut gewacht te hebben voelde ze dat het water de gewenste temperatuur had aangenomen. Ongeduldig stapte ze onder de waterstraal en streek met haar handen over haar naakte lichaam. Op haar volle borsten zaten grote klodders modder die ze voorzichtig met het water liet wegspoelen. Haar tepels waren overgevoelig. Langzaam kwam haar verkleumde lichaam weer tot leven. In de verte hoorde ze de meiden schreeuwen om de bal en zeuren op de scheidsrechter.

Ze voelde voorzichtig aan haar kruis. Voor het eerst had ze haar schaamhaar weggeschoren waardoor de huid erg gevoelig was geworden. Ze vond het een gek gezicht maar het gaf haar een spannend gevoel. Met haar vinger gleed ze langs haar schaamlippen. Het veroorzaakte een aangename trilling die door haar onderbuik en via haar navel in haar hoofd tot stilstand kwam. Ze voelde dat haar klitje langzaam opbolde. Met een trillende vinger scheidde ze haar lippen en duwde voorzichtig haar wijsvinger naar binnen. In een trage cadans begon ze op haar vinger te rijden. Het sap gleed langs haar vinger die steeds makkelijker langs de binnenkant van haar kutje gleed.

Lena schrok. Ze voelde dat er iemand toekeek. Onzeker draaide ze zich om. Haar naaktheid veroorzaakte een rode gloed op haar wangen. Het water kletterde op de vloer en ze slaakte een gil. Tanja stond tegen de muur geleund. Ze droeg een handdoek om haar middel. ‘Sorry’, zei ze. ‘Rot op’, zei Lena. Ze kromp ineen en stapte onder de douche weg. Dreigend kwam ze op Tanja af die weerloos bleef staan. Lena balde haar handen tot een vuist en wilde uithalen. Maar door de natte grond gleed ze uit. Om te voorkomen dat ze op de harde tegels terechtkwam greep ze Tanja’s arm. Die trok haar weer omhoog. ‘Je bent een trut’, zei Lena. ‘Ik haat types zoals jij.’

Tanja zei niets. Haar hand lag op haar schouder. ‘Je moet niet zo hatelijk doen.’ ‘Mag ik dat zelf weten?’ zei Lena. Ze begon zachtjes te huilen. Tanja zweeg weer. ‘Wat doe je hier?’ vroeg Lena. ‘Mijn douche was kapot.’ Beide meiden stonden recht tegenover elkaar. ‘Ik geef je vijf minuten’, zei Lena en draaide haar rug naar Tanja toe.

Behoedzaam stapte ze weer onder de hete straal. Haar hart klopte in haar keel en langzaam hervatte ze het schoonmaken van haar besmeurde lijf. Ze wist niet waar Tanja was en durfde niet meer te kijken. Ze schokte. Een warme hand streelde haar rug. Ze sidderde en voelde een intense kwaadheid op Tanja opwellen. Maar ze deed niets. Tanja kwam dicht tegen haar aan staan en sloeg haar armen om Lena heen. ‘Hou op’, fluisterde Lena. Tanja reageerde niet en ging door met strelen. Een vinger draaide om een tepel. Een hand streelde haar buik. ‘Ik haat je’, siste Lena.

Ze voelde Tanja’s buik tegen haar billen drukken. De hand duwde voorzichtig haar benen iets uit elkaar en verdween onder haar venusheuvel. Ze voelde de hand langs haar lippen strelen. ‘Je bent een bitch’, mompelde ze. Een vinger drong bij haar binnen. Ze verzette zich hevig maar haar lichaam opende zich gewillig. ‘Ik sla je in elkaar’, zei Lena. Tanja bleef haar vingeren en liet zich zakken tot ze met haar gezicht bij Lena ’s billen aankwam. Met haar tong likte ze met lange halen de volle ronde billen en duwde tegen de rechterheup van Lena die daardoor een draaiende beweging maakte. Haar kale klitje toonde zich kwetsbaar aan de ogen van Tanja die sensueel begon te likken aan het knobbeltje.

Lena legde haar handen op Tanja ’s hoofd. Die begon steeds vuriger te likken. Langzaam verdween de kwaadheid die plaatsmaakte voor intens genot. Ze duwde Tanja harder tegen haar klitje en voelde dat haar kutje begon te trillen. Het sap vermengde zich met het stromende water. Tanja opende haar mond en liet de straaltjes in haar mond stromen. Met volle mond likte ze aan haar lippen waardoor ze heter en steeds sensueler begon te bewegen. Toen Tanja ook nog met de punt van haar vinger langs haar kontje streek kon ze het niet meer houden.

Ze hapte naar lucht en hijgde. ‘Oh zalige trut, zuig me leeg’, smeekte ze. ‘Geile bitch, neem me helemaal, zuig me, zuig ohhhh, zuig me.’ Haar heupen schokten en alle kracht vloeide uit haar benen toen het orgasme haar overviel en meetrok in een explosie van intens genot. Het liet haar sidderen en kreunen. Er schoot kramp in haar kuiten en haar kutje stond in brand. En Tanja bleef maar aanhouden tot ze een tweede keer klaarkwam.

Uitgeput liet ze zich afzakken tegen de muur en kwam met haar billen op de vloer terecht. De douche straalde een heerlijke warme gloed over haar heen. Trillend zocht ze de lippen van Tanja en zoende haar vol op de mond. Nadat ze weer bij haar positieven was gekomen waste ze zich en liep de kleedkamer in. Ze hielpen elkaar af te drogen en aan te kleden. Gezamenlijk rookten ze een sigaret. Er klonken stemmen. Noppen die over tegels tikten en schoenen die tegen de muur werden schoon geklopt.

De meiden van Lena’s team kwamen binnen en keken verbaasd naar Lena en Tanja die gebroederlijk naast elkaar zaten. ‘Zo daar hebben we de twee kemphanen’ zei een van de speelsters. ‘Nog steeds ruzie, meiden?’ ‘Nee hoor’, zei Lena. We hebben het uitgepraat. ‘Ik heb het uitgepraat’, zei Tanja glimlachend en stond op. Ze boog zich over Lena en fluisterde in haar oor: ‘Tot vanavond lekkere bitch van mij, je hebt nog iets goed te maken.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *