— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De zwoele maandagochtend

Langzaam word ik wakker en begin de warmte te voelen die in de kamer hangt. Waarschijnlijk wordt het vandaag net zo warm als gisteren. Een héérlijk temperatuurtje, al zou ik er meer van kunnen genieten als ik lekker op een bedje lag, met mijn glaasje aan de ene kant, een spannend boek aan de andere en voor me een verfrissend zwembad om in af te koelen.

Ik draai me om, kijk op de wekker en zie dat het pas negen uur is. Ik vloek zachtjes. Altijd hetzelfde liedje als ik kan uitslapen. Ik zie ook dat Hans niet meer naast me ligt. Ik laat mijn hand over het zachte zijden laken glijden. Zijn warmte is niet meer te voelen, waaruit ik opmaak dat hij alweer aan het werk moet zijn. Weer wil ik vloeken, maar ik houd me in. Ik draai me nog eens om en sluit mijn ogen, in de hoop dat ik weer indommel. Maar ik krijg meer last van de warmte en duw het laken met mijn benen van me af. Drapeer het zo half op het bed en half op de grond. Ik lig op mijn zij en voel een warme windvlaag via mijn benen over mijn rug gaan. Een aangename rilling gaat door mijn lijf en ik draai me op mijn rug. Ik spreid mijn benen wat en voel hoe het volgende briesje tussen mijn benen door langs mijn borsten glijdt. Mijn tepels worden hard. Ik maak mijn vingers nat en streel ze, waardoor ze bij het volgende briesje nóg gevoeliger zijn. Ik spreid mijn benen wat verder en laat mijn hand er tussen glijden. Wat zou Hans balen als hij me nu kon zien.

Het beschuitje smaakt me niet, het bakje thee wel. Ik steek een sigaret op en geniet nog even na, hoewel ik mezelf alleen maar méér opgewonden heb. Ik loop de woonkamer in en zie dat het antwoordapparaat knippert. ‘Lekker uitgeslapen?,’ vraagt de nietsvermoedende Hans overbodig. ‘Ik wil je er even aan herinneren dat je om half twaalf een afspraak hebt bij je huisarts voor je jaarlijkse controle. Groetjes!’ Een piep kondigt het einde van de opgenomen boodschap aan.
‘Verdomme’, vloek ik weer. De klok wijst tien uur aan, dus ik heb nog een uurtje. Ik zet het apparaat af en ga richting badkamer. Onder de douche denk ik aan dokter Smit. Ik vond het altijd een aantrekkelijke man: zo’n prototype dokter dat je alleen in films tegenkomt. Volgens mij is hij de favoriet van veel patiënten. Ik zat eens in de wachtkamer en hoorde een aantal dames, oudere dan wel, dat hij de ideale schoonzoon zou zijn. Twee meiden van ongeveer mijn leeftijd heb ik wel eens over hem horen praten. Ik genoot van hun fantasieverhalen. Toch waren er weer anderen die hem als een gewone dokter zagen. Blijkbaar hadden ze angst om naar de dokter te gaan en zagen ze niet de aantrekkelijke man achter dokter Smit.

Het is elf uur en ik besluit nog een sigaretje te roken voordat ik ga. Tien minuten rijden, dus ik zou er veel te vroeg zijn als ik nu al zou gaan. Ik zal, zoals altijd, toch op mijn beurt moeten wachten en waarschijnlijk ben ik weer de laatste van het spreekuur van vanochtend. Als ik aan tafel zit krijg ik een beetje medelijden met dokter Smit. Wat zal die man afzien met die warmte. Waarschijnlijk zijn de patiënten vandaag grotendeels oudere mensen, die vooral last hebben van de hitte maar denken dat ze iets ergs onder de leden hebben.

Het is vijf voor half twaalf. Ik stap de hal binnen en de assistente is zoals gewoonlijk heel vriendelijk. Ik groet haar en neem plaats in de bedompte wachtkamer. De enige vrouw in de kamer, blond en van middelbare leeftijd, wordt net opgeroepen. Dat zou inhouden dat ik binnen tien minuten aan de beurt ben. Maar goed ook, want de warmte in dit kamertje van vier bij vijf is vreselijk. Ik verlang intussen weer naar de harde koele stralen van mijn douche.

Ik word uit mijn gedachten gehaald door Susan, de assistente. Ze komt de wachtkamer in en zet de twee ramen helemaal open. ‘Ik had ze vanochtend al open gezet, maar heb ze weer dicht gedaan omdat er werd geklaagd dat het tochtte’, zegt ze. Ik kan een glimlach niet onderdrukken, want ik zie die oudere mensjes al voor me. Dan neemt ze weer plaats achter haar balie. Ik voel het briesje, dat door de ramen binnenkomt, over me heen glijden, waardoor het heerlijke gevoel van vanmorgen weer opkomt. Ik lach in mezelf en denk aan Hans.

Ik hoor een deur en kijk automatisch op. De vrouw die voor mij was loopt voorbij. Met een ‘goedemorgen’ over en weer zie ik haar de deur uit lopen. Ik kijk naar het signaal boven de deur. Het lampje brandt zodra de volgende patiënt aan de beurt is. Na twee minuten springt het aan en hoor ik een raar, zacht pingeltje.
Ik loop door de gang en kom bij de deur met het koperen bordje ‘Spreekkamer.’ Ik klop, hoor ‘binnen’, open de deur en stap de warme kamer in. Ik wil de deur sluiten, maar die waait uit mijn handen en klapt dicht met een doffe knal. De openstaande ramen geven me een behaaglijk gevoel; een gevoel de warmte even ontsnapt te zijn.

Dokter Smit zit achter zijn bureau. Ik loop erheen, geef hem, zoals gewoonlijk, een hand en zeg: ‘Goedemorgen’. Vanachter zijn moderne, zwarte bureau kijkt hij me glimlachend aan. Hij beantwoordt mijn groet, nodigt me uit te gaan zitten en ik neem plaats op de comfortabele, zwartleren stoel. ‘Vertel eens, zijn er nog klachten, afgezien van de warmte natuurlijk?,’ vraagt hij. Ik moet lachen. ‘Ik denk niet dat u wilt weten wat mijn klachten zijn met zulk warm en of u daar iets aan kunt doen,’ flap ik eruit. Glimlachend staat hij op en loopt naar zijn dressoir. ‘Misschien wel, misschien niet. We zullen zien’. Met de bloeddrukmeter komt hij naast me zitten en bindt die om mijn bovenarm. Ik kijk hoe hij subtiel pompt met zijn handen. Terwijl ik naar zijn goedverzorgde handen kijk, voel ik hoe de band strakker om mijn arm sluit. Ik voel de druk weer afnemen, terwijl hij het metertje afleest.

‘Kom maar even hier staan’, zegt hij en legt het apparaat weer op het dressoir. Gek eigenlijk, dat dokters in het algemeen nooit wat vragen maar altijd een soort bevel uitspreken en dat je altijd doet wat hij van je verwacht.
Ik sta op en draai me naar hem toe. Hij kijkt me aan maar zegt niets, knikt alleen maar naar de knoopjes van mijn jurk. Weer zoiets. Als er iemand op het werk of in de kroeg zo naar me keek, zou hij er spijt van krijgen. Ik begrijp zijn hint en doe de bovenste knoopjes los. Hij pakt de punten van de jurk vast om ze opzij te leggen. Zijn hand gaat rakelings langs mijn hals. Hij legt de koude stethoscoop boven mijn linkerborst en vraagt me diep in te ademen. En uit te ademen en weer in te ademen. Plots voel ik een koele bries over me heen glijden. Ik sluit mijn ogen. Adem weer uit en weer in. Ik voel hoe het vierde en vijfde knoopje worden losgemaakt, waarop ik mijn ogen weer open en uitadem. Het koude metaal voel ik nu boven mijn rechterborst. Aangenamer nu. Ik voel mijn hard geworden tepels tegen mijn jurk. Ik kijk hem aan en zie dat mijn opwinding hem niet is ontgaan. Ik draai me om, want ik weet dat hij mijn rug wil gaan beluisteren.

Ik voel het metaal onder mijn linkerschouder. Adem diep in en voel een aangename pijn in mijn borsten van opwinding. Ik adem weer uit en voel hoe de bandjes van mijn jurk van mijn schouder glijden. Ik voel het briesje tussen mijn dijen. Mijn jurk glijdt langzaam over mijn heupen naar beneden.
Terwijl ik nog diep in en uit adem, besef ik dat ik niets meer op mijn rug voel. Op dat moment glijden zijn handen over mijn middel, langzaam naar voren, en sluiten zich om mijn borsten. Zijn handen zijn zacht, hij streelt me teder. Hij kneed mijn borsten zachtjes, waarbij hij steeds even aan mijn tepels draait. Terwijl hij met mijn linkerborst blijft spelen, voel ik zijn andere hand door mijn haar gaan. Ik gooi mijn hoofd iets naar achter en voel zijn lippen in mijn hals. Ik geniet van zijn zachte lippen, zijn subtiele likjes in mijn nek.

Ik begin wat te rillen en zet mijn handen tegen de kastjes van het hoge dressoir om mezelf wat steun te geven. Ik voel zijn handen langs mijn zij glijden, langzaam naar beneden, terug naar mijn middel, waar ze zich splitsen. Zijn ene hand blijft om mijn middel, de andere gaat langzaam naar voren en verdwijnt in mijn nat geworden slip. Hij staat zo dicht tegen me aan dat ik kan voelen hoe opgewonden hij is. Hij duwt zijn harde pik dichter tegen me aan. Ik zoek zijn hand tussen mijn benen en leid hem waar ik hem graag hebben wil. Heel direct begeleid ik hem naar mijn klitje. Met zijn andere hand trekt hij mijn slip naar beneden. Ik spreid mijn benen en ga wat door de knieën, waarop hij zijn hand verder laat glijden. Ik kreun als ik voel hoe zijn vingers direct in mijn natte kutje verdwijnen.

Dan pakt hij me op en brengt me naar de behandeltafel. Hij legt me er op en laat mijn benen steunen in de beugels. Weer voel ik die heerlijke wind langs mijn dijen. Ik ril. Ik open mijn ogen en door mijn benen zie ik hem staan. Hij glimlacht, maar niet echt zichtbaar. Ik sluit mijn ogen weer en breng een hand tussen mijn benen. Mijn vinger glijdt soepel in mijn kutje en beweegt er speels in. Terwijl ik doorvinger, voel ik hoe zijn tong mijn klitje likt. Speels, met snelle likjes. Dan breng ik een tweede vinger naar binnen en merk dat hij gulzig mijn vingers opzoekt. Ik trek mijn hand terug en voel hoe hij zijn tong diep in mijn kutje steekt. Ik voel zijn snelle bewegingen, diep in me en wild. Ik voel zijn lippen tegen mijn kutje, zijn tong nog in me. Ik geniet als hij daarna mijn lipjes zuigt, waarna hij zijn tong naar beneden laat glijden. Zijn natte spoor naar mijn kontje. Ik voel hoe hij met snelle likjes mijn kontje masseert. Ik kreun zacht, waarop hij het puntje van zijn tong wat naar binnen steekt. Weer kreun ik zacht.

Net als ik denk dat ik het niet meer lang houd, stopt hij. Ik kijk op en zie hem naar me kijken. Weer die bijna onzichtbare glimlach. Ik haal een paar keer diep adem en leg mijn armen langs mijn gezicht. Intussen voel ik hoe dokter Smit mijn gemis van vanochtend gaat compenseren. Ik voel zijn harde pik tegen mijn kloppende natte lippen, waarna hij zijn geile stijve pik direct in me duwt. Heel soepel voel ik hem diep in me gaan. Langzaam neemt hij hem, tot aan zijn eikel, er weer uit. Ik kom iets omhoog en kijk naar hem. Zijn voorhoofd bezweet, zijn ogen halfgesloten, kijken niet naar mij, maar naar beneden. Ik volg zijn blik en zie zijn glimmende pik, nat van mijn geil. Ik zie hoe hij mijn knieën vasthoudt en opnieuw diep in me stoot. Heel geconcentreerd laat hij zijn pik een aantal malen langzaam maar diep gaan. Een intens gevoel van geilheid maakt zich van me meester en ik ga weer achterover liggen. Dan begint hij me sneller te neuken. Snellere bewegingen, steeds harder en dieper. Ik begin dieper te ademen en kan mijn gekreun niet tegenhouden.

Zijn stootjes worden stoten. Ik klamp me vast aan het hoofdeinde. Mijn spieren spannen zich en ik breng mijn heupen omhoog, zodra ik die harde geile pik steeds dieper in me voel. Ik hoor, maar voel vooral hoe zijn ballen tegen mijn kontje kletsen, terwijl zijn pik me diep en hard neukt. Ik snak naar adem en voel hoe een intens genot door mijn lijf stroomt. Ik hoor hem kreunen. Hij stoot diep en heftig. Ik voel hoe hij klaarkomt, terwijl ik geniet van het ontbrekende orgasme van vanochtend.

Ik stap van de tafel af. Hij staat naast me met mijn jurk en slip als een slordig pakketje in zijn handen. Ik loop naar het kleedhokje om me weer aan te kleden. Als ik terugkom kijkt hij me strak maar glimlachend aan en zegt: ‘Alles is in orde, zoals altijd. Ik zie je graag volgend jaar weer voor je volgende controle.’ Ik kijk hem lachend aan en geef hem een hand. ‘Bedankt dokter, en een fijne dag nog vandaag.’ Ik draai me om en loop naar de deur. Met de klink in mijn hand draai ik me om en vraag: ‘O ja, nog één vraagje… Wat wil je vanavond eten, Hans?’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *