— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn collega

Hoi, mijn naam is Linda. Ik ben 25 jaar en dit verhaal is zowat het
meeste gewaagde dat ik ooit heb uitgehaald in mijn hele, zeker niet
saaie bestaan. Het begon bijna 3 jaar geleden, ik was dus 22 jaar
en mijn zus, Wendy, was toen net 19 geworden. Zoals de meeste
zussen konden we erg goed met elkaar opschieten en we vertelden
elkaar onze diepste en ook heetste geheimen…

Ons beschrijven is vrij eenvoudig. We zijn niet bepaald onknap en
hebben allebei een mooi gevormd, jong, slank en strak lichaam.
Ik had toen lang, donkerblond haar dat tot onderaan mijn schouderbladen reikte. Wendy had opgestoken donker haar, maar beschikte over een weelderige bos pluimen. Onze fijne gezichten gingen over in een lange, bevallige hals om uiteindelijk te eindigen in een goed gevormde boezem. Mijn borsten waren groter
en voller dan die van Wendy, maar beiden konden we voldoende gewicht in de
schaal leggen, als je begrijpt wat ik bedoel…

Al dit lekkers werd gedragen door een stel slanke benen, altijd tip top verzorgd. En een strak kontje bovendien. Kortom, we waren door de natuur heel goed bedeeld en dat bezorgde ons wel voldoende aandacht van de mannen.
Mijn zus is echter altijd een tikkeltje verlegen geweest, waardoor zij minder
makkelijk dan ikzelf een vriendje had. Ik durf meer uit te dagen en de mannen
reageren dan ook gretig op mijn flirten. Al is het maar voor een eenmalig
pleziertje. Niet dat ik dat erg vindt, integendeel…

Het toeval bracht toendertijd Nico in ons leven. Nico was mijn nieuwe
collega, sinds 3 weken. Hij was een knappe, jonge man met veel gevoel
voor humor. Al snel viel me op dat hij dynamisch en levenslustig was. Kort na zijn aankomst bij ons op het kantoor spraken we met de collega’s af om te gaan stappen.Traditioneel namen we dan vrienden en famillie mee, zodat het een gezellige boel werd.

Ook Wendy ging die avond mee en al snel bleek dat zij een oogje had op Nico.
Te verlegen echter, durfde ze niets te ondernemen. Zonder resultaat gingen we in de vroege, kille ochtend huiswaarts. De dag erop bleef ze met de gedachte aan Nico worstelen en ze sprak me erover aan. Ik stelde haar voor om hem eens thuis uit te nodigen en op die manier nader kennis te maken. Verder zou ze dan zelf de klus moeten klaren. Wendy bedankte echter voor dit voorstel, meer uit verlegenheid
dan uit ongenoegen.

Ik was echter vast besloten om door te zetten, met of zonder haar instemming.
Dus, zo gezegd, zo gedaan en die vrijdagavond kwam Nico bij ons op bezoek.
We zouden een glaasje wijn drinken en wat bijpraten over het werk.
Ik had echter een verassing voor Wendy voorbereidt en was vastberaden
haar een onvergetelijke avond te bezorgen.
Wendy zou pas om 8uur thuis zijn die avond en Nico belde bij ons aan om 7uur.

Voor de gelegenheid had ik me in een kort, spannend zwart jurkje gewurmd en mijn haar opgestoken. Onder mijn jurkje droeg ik enkel een minuscuul slipje, nauwelijks van enige betekenis. Nico kwam, gekleed in een sportieve maar nette trui en verzorgde broek, de woonkamer binnen. Hij had bloemen meegebracht en verontschuldigde zich ervoor omdat het zo cliché was. Hij kende onze interesses echter nog niet en had dus niets anders kunnen bedenken, trachtte hij zich nog te verdedigen.

“Is je zus er niet?” vroeg hij.

Ik merkte dat zijn ogen over mijn lichaam dwaalden.

“Nee, die is er niet” zei ik.

Nico scheen overtuigd te zijn van mijn plannen die avond, maar had geen benul van wat hem werkelijk zou overkomen. Ik had Nico niet verteld dat het Wendy was die hem beter wilde leren kennen. Hij wist dus ook niet dat ze later nog zou komen.

“Maak het je gemakkelijk terwijl ik de bloemen in water zet”, riep ik uit de keuken.

Toen ik even later opnieuw binnen kwam, zag ik dat Nico zich in de zachte fluwelen fauteuils had genesteld. Zijn vest had hij nonchalant over de rugleuning gedrapeerd. Ik vond hem wel iets aantrekkelijks hebben en nam naast hem plaats. Het gesprek kwam aarzelend op gang. We praatten wat over het werk, hobby’s, onze interesses en zo meer.

Na een kwartiertje dwaalde het gesprek af naar minder onschuldige onderwerpen en we kwamen al snel uit op relaties en natuurlijk ook sex. We wisten beiden heel goed welke richting we uit wilden. Maar Nico wist niet wat ik nog voor hem in petto had! Plots legde hij zijn hand op mijn knie. Dit was dan weer het teken voor mij een eindje naar hem toe te schuiven. Al gauw lagen we in elkaars armen en begonnen we te zoenen. Eerst zachtjes en teder. Snel kwam er meer vuur aan te pas en begaven onze tongen zich in het spel.

Onze handen verkenden nieuw terrein en stuk voor stuk werd de hinderpalen van textiel weggewerkt. Toen Nico merkte dat ik niets onder de jurk aanhad, gromde hij tevreden. Dit was beter dan wat hij had gehoopt en hij liet zich volledig gaan. Hij knoopte mijn jurk los en stroopte het gedeeltelijk van mijn ondertussen verhitte lichaam. Zijn tong volgde het kledingstuk op de voet en verkende mijn smachtende borsten. Een rilling ging door mij heen. Ik was helemaal op dreef nu en genoot met volle teugen van zijn strelingen. Nico ontdeed zich van zijn laatste stukje textiel en zat nu helemaal naakt voor mij op zijn knieën. Ik was gaan staan om makkelijker
uit mijn jurk te glippen. Daardoor kwam hij nu met zijn lippen ter hoogte van mijn slipje. Eerst streek hij plagend met de punt van zijn tong langs de rand van mijn slip over de binnenzijde van mijn dijen. Opnieuw ging een rilling door mij heen. Vervolgens nam hij met zijn tanden de rand van het veel te kleine slipje vast en trok het behendig naar beneden, helemaal tot op mijn enkels. Ik moest er alleen uitstappen om nu op mijn beurt helemaal naakt in de kamer te staan.

Zachtjes schoof hij nu weer naar boven zonder de strelingen van zijn tong te stoppen. Toen hij bij mijn dijen kwam, verdween zijn tong tussen mijn beide benen en vertraagde het tempo. Zijn soepele spier streelde mijn dijen en bereikte langzaam maar zeker haar doel. Aangekomen bij mijn poesje, likte hij eerst zachtjes de buitenste lippen en maakte hij kringetjes naar binnen toe. Hij vermeed elk contact met mijn klitje, als wou hij me op de proef stellen. Zachtjes spreidde ik mijn benen om hem de vrije doorgang te verlenen. Plots kwam zijn tong dichter bij haar doel en raakte mijn clitoris even aan. Ik genoot zo erg dat ik met beide handen steun moest zoeken op zijn gespierde schouders. Nico zette het spel voort en drong nu verder met zijn roze tong mijn grotje binnen. Ik slaakte lichtje kreetjes van genot.

Met kleine snelle bewegingen neukte hij me nu. Dit had nog niemand bij me
gedaan en het gaf een fantastisch gevoel. Met een hand zag ik nu kans om mijn
eigen borsten te verwennen. Door Nico’s handelingen leken deze nog te zijn
gezwollen en mijn tepels priemden vooruit op zoek naar een streling, een
aanraking. Toen ik nog net genoeg controle over mezelf en de situatie had trok ik me terug van Nico. Ik moest de avond en mezelf in de hand houden, anders zou mijn plan nog in duigen vallen en dat mocht zeker niet gebeuren.

Wendy verwachtte ik binnen een kwartier. Dat gaf mij nog net de nodige tijd om haar verrassing voor te bereiden. ‘We gaan hiernaast verder!’ zei ik en trok Nico achter me aan, op weg naar de slaapkamer van Wendy. Een beetje verbaasd door de plotse wending volgde hij me op de voet. Daar aangekomen gebood ik Nico om op het bed te gaan liggen. Dat liet hij zich geen tweemaal zeggen en hij vleidde zich neer op de zijden lakens waarmee ik het bed voor de gelegenheid had opgemaakt. Ik besteeg hem als een ruiter zijn paard en hield zijn handen op het kussen achter zijn hoofd vastgeklemd.

Langzaam bracht ik mijn poesje nog eventjes aan zijn mond en vroeg hem om het nog even nat te maken. Daarna zakte ik snel over zijn borst af, naar zijn genotstotem.
Deze stond in volle glorie te pronken en was volledig klaar voor de actie. Tergend langzaam liet ik mij over zijn volle lid zakken. Alhoewel hij niet supergroot geschapen was, voelde zijn lid fantastisch in mijn kletsnatte grot. Terwijl ik hem zacht begon te berijden, trachtte hij met zijn tong mijn tepels te vangen, maar deze hield ik plagerig net buiten zijn bereik. Het was duidelijk dat ik de situatie in de hand had. Toch hoorde ik Nico niet klagen, maar enkel instemmend kreunen en grommen. Hij genoot zichtbaar en dat deed ik ook…

Na even te zijn doorgegaan met mijn ritmische neukbewegingen trok ik me
opnieuw helemaal van hem af en ging op zijn borstkas zitten. Mijn geil liep langs mijn dijen en zijn borst naar de lakens toe. Het voelde warm en vochtig aan. Toen vroeg ik hem of hij me vertrouwde en klaar was voor een verrassing. Volledig opgehitst stemde hij in, maar in zijn blik lag toch enige achterdocht. Ik stapte van het bed en nam uit een lade 3 doeken. Met twee daarvan bond ik zijn handen aan het bed en de laatste diende als blinddoek. Nu hij was vastgeketend kon Nico niets meer weigeren en was hij volledig aan mijn grillen overgeleverd…

Mijn handen streelden zijn hele lichaam en licht masseerde ik zijn erectie. Ik wilde dat hij helemaal klaar was. Om zeker te zijn dat hij in opperste vervoering was, masseerde ik zachtjes zijn ballen met mijn linkerhand. De rechterhand lag om zijn geschut en mijn tong draaide cirkeltjes rond de loop ervan. Nico gromde en kreunde luid. Het was duidelijk dat hij dit niet lang meer kon volhouden…

Precies alsof het zo gepland was, kwam Wendy thuis. Ik wist dat ze zou komen kijken waar ik uithing en liet Nico nu eventjes aan zijn lot over. Ik was net op tijd voor de deur van Wendy’s kamer om haar op te vangen. Wendy keek vluchtig de kamer in en schrok even. Haar verbazing duurde niet lang, want ze was wel al wat gewend van me.
Ze wilde zich discreet terugtrekken, maar ik hield haar tegen. Nadat ik haar
vertelde dat ik haar Nico als cadeautje aanbood viel haar mond open van verbazing. Toen ze ook hoorde dat Nico van niets op de hoogte was, maakte een hevige opwinding zich van haar meester. We spraken af om Nico niet te laten merken dat hij eigenlijk met twee meisjes tegelijk zou vrijen. Nauwelijks hadden we dit afgesproken toen Nico begon te protesteren. Ik ging onmiddellijk naar hem toe en begon hem opnieuw te strelen. Hij was nu gerustgesteld en we konden ons spel voortzetten.
Wendy was heel snel helemaal uitgekleed en kwam haar cadeau opeisen. Met een hand nam ze mijn strelingen over en de andere hand liet ze rusten op Nico’s
ballen. De massage die ze hem liet ondergaan leek hem niet onberoerd te laten en zijn lul ging opnieuw fier rechtop staan.

Wendy boog zich voorover en streek met haar tong langs de neukstaaf die in haar hand steeds meer leek te groeien. Nico verloor hierop al wat voorvocht dat gretig door Wendy werd opgelikt. Nu legde ze haar lippen helemaal rond Nico’s lul en ze
begon hem tergend langzaam te pijpen. Ik wist dat Wendy helemaal opging in de heerlijke pijpbeurt, zoals alleen zij dat kon en besefte dat het moment was gekomen om de videocamera te voorschijn te halen. Inderdaad, ik zou dit alles nog
eens vastleggen op video.

Wendy was nog maar net begonnen met de fellatio toen Nico’s lichaam begon te
schokken. Hij kreunde en steunde dat het een lieve lust was. Met hese stem smeekte hij mij om genade. Hij moest eens weten dat niet ik maar Wendy hem naar de zevende hemel bracht. Wendy’s poesje werd bij dit alles ook behoorlijk nat en ik kon het niet laten om een hand van de camera te halen en een vinger erin
te duwen. Zachtjes draaide ik mijn vinger erin rond. Hierop kreunde ze en verhoogde het tempo van haar lippen en tong. Daardoor kwam Nico bijna onmiddellijk met een luide schreeuw klaar. Hij kon zich niet meer houden en
schoot zijn hele lading in Wendy’s keel. Wendy slikte en hapte dat het een lieve lust was, maar kon niet alles naar binnen werken. Het zaad liep langs Nico’s schacht naar beneden. Wendy stond recht en ik nam even haar plaats in. Met mijn tong maakte ik Nico’s nu heel gevoelige zone weer helemaal netjes.

Hierop zette ik de camera op zijn statief en zorgde ervoor dat er niets van het heerlijke spel kon worden gemist. Ik nestelde me in een fauteuil naast het bed en begon mezelf wat te verwennen met een dildo die ik uit de kast had gehaald. Ik genoot met volle teugen van de opvoering. Wendy was opnieuw op het bed gekropen en wilde nu dat Nico haar poesje likte. Ze kroop boven op hem en ging op Nico’s gezicht zitten.
Deze proestte het even uit, maar had al snel door wat er van hem werd verwacht.
Hij liet zijn tong vlijtig rondvleugelen langs de dijen en het poesje van Wendy,
alvorens ze opnieuw naar binnen te duwen en ook haar, nu met zijn tong te neuken. Wendy genoot zichtbaar en kreunde alsmaar luider. Ze liet zich volledig
gaan. Ook Nico’s lul rook weer actie en ging opnieuw rechtstaan. Wendy liet zich niet onbetuigd en liet haar tong over de buik, ballen en paal van Nico dwarrelen.

Steeds luider kreunde ze nu en genoot met volle teugen van Nico’s bedrevenheid met de tong. Hij genoot ook van haar behandeling. Lang zou hij het niet meer volhouden. Maar Wendy wilde dat Nico nog een lading zaad aan haar schonk en wel op een plaats die tot nog toe door hem niet ontdekt was. Nadat haar poesje droop van het geil en Nico’s lul weer klaar was voor de actie kroop Wendy snel recht en stak twee vingers heel diep in haar poesje. Met wat sap van haar kut, maakte ze haar kontje klaar voor Nico’s paal. Ze duwde eerst één en daarna twee vingers naar binnen en streek haar eigen geil breed uit over haar poepgaatje. Daarop nam ze recht boven Nico plaats en duwde haar kont tegen zijn lul aan. Met een hand bracht ze de paal langzaam naar binnen. Nico besefte wat er gebeurde en gromde binnensmonds. Wendy ging helemaal zitten en Nico’s lul verdween tot het einde in haar kont. Nico kreunde nu luidop. Wendy versnelde het tempo en begon luid te hijgen. Het was duidelijk dat ze het niet lang meer zou uithouden nu.

Ze was echter vastberaden om Nico’s zaad in haar kont te laten spuiten. Met een hand steunend op het bed en de andere hand zijn ballen masserend, neukte ze hem steeds sneller. Beiden schokten ze op en neer. Sneller en sneller. Steeds maar luider kreunend en hijgend. Ik volgde hun tempo en pompte de dildo in mijn natte grot. Plots hield Wendy even stil. Een seconde lang kon je een speld horen vallen. Toen kwam ze opnieuw even in beweging om onmiddellijk in een daverende orgasme los te barsten. Nico schoot meteen mee naar de zevende hemel én zijn hete zaad naar buiten. Wendy’s kontje werd helemaal gevuld en ze leek het ene hoogtepunt na het andere te beleven. Ik liet me ook niet onbetuigd en een siddering ging door mijn hete lijf. Ik kwam heerlijk klaar, alhoewel ik niet te veel geluid mocht maken. Daarna liet Wendy zich van het bed glijden en bleef op de grond liggen om bij te komen. Nico was ook tot het uiterste gegaan en lag nog na te hijgen op het bed.

Ik kwam echter alweer in actie en nam onmiddellijk bovenop Nico plaats. Met snelle hand trok ik een paar maal aan zijn verslapte paal en plantte me erbovenop. Ik was te opgewonden om mijn tijd te nemen en begon hem wild te berijden. Ik wilde Nico’s zaad in mijn poesje en zou dus niet eerder stoppen. Nico smeekte om genade maar daar gaf ik geen gehoor aan. Even later bereikte ik al de top en kwam zinderend klaar. Nico kwam een laatste keer en duwde bijna sputterend zijn laatste zaad naar buiten.
Hij was helemaal uitgeteld en lag roerloos bij te komen. Ik kroop van hem af en
nam een handdoek om één en ander weg te vegen. Snel hielp ik Wendy de kamer
uit, verborg de camera om daarna Nico te bevrijden.

Nico keerde heel gelukkig huiswaarts en ik bleef nog een hele tijd napraten met Wendy over de heerlijke neukpartij. De verassing was volledig geslaagd. Nico had een van de meest populaire mannendromen, het vrijen met twee vrouwen, beleefd en hij wist het zelf niet. Al snel vielen we beiden, vermoeid maar meer dan voldaan in slaap…

Een maand stuurden we de videocassette naar Nico, zonder afzender…

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Jan 21 jun 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *