— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zondag

Wanneer ik wakker word schijnt een flauw licht naar binnen. Met ogen half dichtgeknepen zoek ik de bekende hoeken van mijn kamer, maar realiseer me in diezelfde fractie dat ik in jouw bed lig. Ik kijk naast me en zie dat de lakens er verwilderd bij liggen. En jij, je komt al even verwilderd binnen. Ik lach naar je. Je hebt niets anders aan, dan een pyjamajasje dat open geknoopt langs je borsten hangt. Je ziet er heerlijk rommelig uit, je haar in de war, je lippen nog vol van de kussen waarmee ik je bedolven heb.

“Laten we de hele dag naakt blijven,” is mijn ochtendgroet. Je klimt op het bed en gaat bovenop me zitten met twee koppen thee in je handen. “Hier meisje, wakker worden.”
Het is nauwelijks te geloven dat we gisteren nog twee vreemden voor elkaar waren. Alles heb ik vannacht van je gezien, alles geproefd.

Het wordt een lome zondag. En we kussen elkaar overal. Op je billen, wanneer je zoekend naar iets lekkers in de koelkast kijkt. In de douche, wanneer ik je mooie lijf langzaam inschuim en de spons boven je poesje leegknijp. Ik kus je wanneer jij lui voor de bank zit met een boek op je schoot. Je knieën steunen het boek, waardoor je poesje heerlijk in het zicht is. Je ziet er mooi uit zo, je hebt het niet eens in de gaten!
En onze naakte lijven strelen elkaar zacht, wanneer we dansen.

We hebben honger en eten een hapje. “Heb je nog iets na?” vraag ik. Ik heb zin in iets zoets, iets fris. “Kijk zelf maar even wat je lekker vindt.” Yoghurt, ijs, kwark en fruit. Ik kies voor het laatste. Met het schaaltje in mijn hand schuif ik over je schoot heen. Jij ook een beetje? Ik plaag je een beetje en houd een stukje perzik vlak boven je mond. De siroop druipt langs mijn vingers naar beneden. “Ik lik het wel af” en met je brutale ogen stop je mijn vingers in je mond.

Mmm, nog een beetje. Het stukje perzik in mijn hand eten we samen op, ieder aan een kant van het stukje fruit likkend, als was het een derde tongetje! Ik neem nog een stukje perzik en laat nu de siroop tussen ons in naar beneden druipen. Ik wrijf met mijn tepels de siroop uit over je huid, terwijl ik het stukje perzik in je mond duw, met mijn vingers erbij. Een vergeten druppeltje glijdt af naar je kutje.

Zachtjes duw ik het mijne ertegenaan. Nog meer siroop. En ik schenk een dun straaltje tussen ons in. Je smaakt nu heerlijk zoet en ik lik je borsten, je navel en je buik schoon. Ik zorg dat ik iets hoger ben, zodat ook jij je tong over me heen kan laten gaan. Je duwt mijn schouders naar beneden en terwijl jij je voeten naast de stoelpoten zet, laat ik me naar beneden glijden en pak je dijen.

De smaak van perzik heeft zich met het zilt van je kutje vermengd en smaakt naar meer. Lieve, kleine likjes door je spleetje. Lekker is nu meer dan een vinger lang en het laatste stukje perzik glijdt zachtjes door je spleetje, waarna ik het zilte fruit in je mond “Proef hoe zoet je smaakt”.

Je eigen geile smaak heeft je heet gemaakt en met je vingers speel je met jezelf. Oh, wat ziet dat glinsterende kutje er geil uit! Met kleine, maar diepe likjes eet ik je. Ik wil je mooie lijf en hete ogen even zien. Je sluit je ogen langzaam en je mond is een klein beetje open, je wangen gloeien en je laat je hoofd achteroverhangen wanneer je je poesje ritmisch tegen de fluweelrode stoelzitting aanwrijft.

Ik word gek, ik wil de stof zijn, waar je kutje zo nat van wordt. Ik wil je helemaal voor mij! Mijn onderlijf tintelt. “Kom alsjeblieft bij me”, zeg ik en ik leg je op de grond. “Ik moet je voelen, wil je mooie hete lijf tegen me aan”. Onze lijven verstrengelen zich, en met cirkelende bewegingen vinden onze klitjes elkaar. En terwijl ik in je oor de geilste fantasieën fluister kreun je en roep je mijn naam, keer op keer. “Wat doe je met me” “alsjeblieft, zorg dat het nooit ophoudt!”

Met mijn vingers beweeg ik razendsnel over je klitje terwijl jij je onderlijf van de grond afduwt. Je zet je benen nog wijder en duwt je tegen mijn strelende, plagende vingers aan. Je mooie, lenige lijf rekt zich uit, je handen zetten zich tegen de muur. Je benen zijn nog steeds gespreid, met je dansende onderlijf tegen mijn vingers die het ritme van je kutje gevonden hebben. En even lijkt het nooit meer op te houden, even voel je je momentloos, wanneer ik je kutje laat exploderen en je lichaam zich vult met een alles overweldigend orgasme.

Ik veeg de natte plukjes uit je gezicht en kijk naar je voldane lach. Ik denk aan morgen, wanneer ik mijn ogen open en de bekende hoeken van mijn eigen kamer weer zie….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *