— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een droom die uitkomt

Liesbeth las zijn sms-je: ‘Meisje kom je langs? Ik ben alleen vanavond.’ Zou ze het nu dan toch echt aandurven? Al maanden waren ze elkaar aan het verleiden, door mailtjes te sturen, elkaar te bekijken op de gang en in de kantine op het werk. En altijd noemde hij haar ‘meisje’, wat ze zo lief vindt, dat ze zich haast verliefd voelt. Maar Frits was getrouwd, en zij ook, dus telkens weer besloten ze niet verder te gaan.

Behalve die ene keer vorig jaar, bij de kerstborrel. De blikken over en weer werden steeds heter, en bij het etentje dat erop volgde hadden ze naast elkaar gezeten. Ze had haar schoenen uitgetrokken, en had met haar voeten langs zijn benen gewreven. Eerst voorzichtig en toen ze merkte dat hij geen bezwaar had, steeds heftiger, en ook haar hand op zijn knie, zijn dijbeen, bijna in zijn kruis. Hij deed hetzelfde bij haar, en elke keer als ze in zijn ogen keek, smolt ze weg.

Ze dacht dat ze van de stoel zou glijden of dat het een van de anderen het zou opvallen. Het was zo spannend geweest, dat ze na afloop alleen maar keihard geneukt wilde worden, steeds dieper en geiler door hem. Thuisgekomen had ze haar man verleid, en terwijl ze hem in haar voelde kon ze alleen aan Frits denken, en hoe hij zou voelen.

Ze sms-te terug: ‘Tot straxxxx’.

Gelukkig was haar man op vakantie met vrienden, want voor wat ze nu van plan was kon ze geen smoes verzinnen. Ze deed haar lekkerste setje aan: haar volle borsten kwamen er perfect in uit. Ze werd nu al heet als ze dacht aan het moment dat zijn handen het uit zouden trekken en haar overal zouden strelen. Eroverheen een mooie rode jurk met lage hals, en zwarte kousen omdat ze wist dat ze hem daar gek mee kon maken. Haar haar liet ze los, en de make-up liet ze licht, niet te opvallend maar net genoeg.

Ze reed zonder na te denken naar zijn huis, ze was er al zo vaak langs gereden.
Voor de zekerheid toch maar om de hoek parkeren.

Ze belt aan. Hij doet open, glas wijn in zijn hand. ‘Mmmm je bent er, wat zie je er lekker uit.’ Ze duwt de deur achter zich dicht, leunt ertegen aan. Ze kan niets zeggen, haar stem is weg door de spanning. Ze kijkt in zijn mooie warme ogen en wil nog maar één ding. De tijd staat stil, niets anders doet er nog toe.

Hij komt naar haar toe, ze zoenen. Het is net of ze nooit anders hebben gedaan, het voelt zo natuurlijk. Hij geeft haar een slok wijn, ze drinkt gulzig.
En dan kunnen ze zich niet meer beheersen, ze vreten elkaar op, zijn tong wild in haar mond. Ze proeft de wijn in zijn mond, en zijn eigen smaak. Hij is nog lekkerder dan ze had gedroomd.

Haar handen door zijn haar, ze likt zijn vingers, begint zijn overhemd los te knopen.
Ze staat in brand, wil hem in zich voelen, heel diep en geil en hard.
Hij trekt haar jurk open, en schuift haar bh omlaag zodat hij bij haar borsten kan. Hij bijt in haar tepels totdat het echt pijn doet. Ze loopt naar de trap, gaat zitten en laat haar rok openvallen.

Hij doet haar kousen uit, trekt haar slipje omlaag en begint haar wild te likken, gaat met zijn warme tong langs haar klit totdat ze zo nat is dat ze niet natter kan worden. Hij steekt een vinger in haar, gaat tergend langzaam in en uit haar, maakt haar gek.
Dan maakt ze zijn broek los, hij is groter dan ze had gedacht. Ze neemt zijn lekkere pik in één keer in haar mond en zuigt hard. Plagerig likt ze zijn eikel en kijkt hem aan.

‘Oh, meisje ik wil je zo graag,’ zegt hij zacht. Met één vinger gaat hij langs haar mond, ze likt er zachtjes aan. Kom dan hier, fluistert ze. Ze wil hem zo graag, ze krijgt bijna tranen in haar ogen van verlangen.
Ze leunt achterover, haar jurk is weggegleden, haar bh heeft ze helemaal uitgedaan en haar benen zijn wijd uit elkaar. Helemaal naakt ligt ze voor hem klaar, en ze ziet de geilheid in zijn ogen. In een vloeiende beweging stoot hij in haar, heerlijk diep zodat het bijna pijn doet.

Hij likt en bijt haar nek, knijpt in haar tepels, draait ze heen en weer, wat een heerlijke zoete pijn oplevert.
Ze kan niet meer, ze komt gillend klaar, op dit moment is ze al zo lang aan het wachten.
Ze voelt zijn pik in en uit haar pompen, ze voelt de samentrekking als zijn warme zaad in haar spuit.

Dan loopt hij naar boven, pakt zonder iets te zeggen haar hand en neemt haar mee.
Ze gaan de badkamer in en hij zet de douche aan. Ze zepen elkaar in, en ze voelt hem in haar handen weer hard worden. Met het warme water op haar lichaam en zijn handen overal, wordt ze steeds natter. Zijn vingers gaan langzaam langs haar schaamlippen, en om te pesten raakt hij steeds net niet haar klit. En dan een vinger in haar, en nog een. Langzaam vingert hij haar, terwijl ze elkaar de hele tijd strak aankijken, totdat ze weer klaarkomt.

Hij pakt een grote handdoek en wrijft haar helemaal droog.
Helemaal warm en schoon, allebei, loopt ze achter hem aan naar de slaapkamer. Hij heeft kaarsen neergezet overal, maar er liggen ook losse kaarsen op het bed. Ze bedenkt dat ze ooit in een mailtje heeft verteld dat ze helemaal wild wordt van kaarsen.
‘Ga maar liggen meisje, je hoeft niets te doen.’

Ze geeft zich helemaal aan hem over, wil ook niets liever dan dat hij haar weer zo verwent als daarnet.
Nu heel lief en langzaam – terwijl ze net nog zo wild waren beneden – streelt hij haar overal, geeft kleine kusjes in haar hals, tussen haar borsten. Met een hand gaat hij over haar tepels, raakt ze steeds net wel, net niet. De aanraking die telkens te kort duurt maakt haar wild, ze kreunt en kijkt hem aan om te zeggen dat ze meer wil.
Ze zoenen weer, zijn mond is zo warm op de hare, dat ze alleen nog maar hem wil. Het is alsof ze nog nooit zo lekker is gezoend, hij is de lekkerste man die ze ooit heeft gehad.

Hij pakt een brandende kaars en laat langzaam druppels kaarsvet op haar borsten vallen. Het brandt, maar is ook zo lekker dat ze steeds meer wil. Hij gaat ermee door, totdat er overal op haar buik en borsten druppeltjes kaarsvet zijn.
Dan pakt hij een kaars die op het bed ligt, en glijdt deze langzaam in en uit haar natte kutje. Ze ziet dat hij geil wordt van het gezicht van de dikke kaars die in en uit haar glijdt, ze pakt zijn pik vast en gaat zo liggen dat ze hem kan likken.

Als ze voelt dat hij bijna komt, laat ze hem los en gaat rechtop zitten. Ze duwt hem achterover op zijn rug, en laat zich langzaam op hem zakken. Ze wrijft zijn glimmende eikel heen en weer langs haar schaamlippen, en duwt dan zijn keiharde pik in haar. Ze beweegt zo langzaam heen en weer dat hij alleen nog maar kan zuchten. Hij komt overeind, zoent en likt haar borsten en haar nek. Ze zoenen weer, krijgen geen genoeg van elkaar.

Heel langzaam beweegt ze, ze houden elkaar alleen nog maar vast, en komen perfect tegelijk klaar. Ze gaat naast hem liggen, zoent zijn gezicht, en heel lang blijven ze zo liggen zoenen. Als hij dan in slaap valt, gaat ze zachtjes naar beneden, kleedt zich aan en rijdt naar huis.
In de auto kan ze alleen nog denken: dit is niet genoeg, ik wil dit weer, en vaker. Hij is te lekker om het bij één keer te laten – zeker nu ze weet dat hij nog lekkerder is dan in haar dromen.

Dan ontvangt ze een sms-je. ‘Wanneer kun je weer?’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *