— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op vakantie

Ik zie zo de reacties van mijn vriendinnen voor me als ik hen zou vertellen wat er de afgelopen vakantie gebeurd is. Monden die openvallen, ogen die groter lijken dan de onnatuurlijk grote ogen van de doorsnee Disneyfiguurtjes, gepaard gaande met de nodige kinderlijke gilletjes. “Jij, Lotte? Jij, die gruwelt van bedrog en alle clichés die daaraan verbonden zijn? Jij hebt wat gedaan?” Hun vriendin, de voorvechter van de enige ware liefde, de keizerspinguïn die haar man eeuwige trouw beloofd had, heeft zowat al haar principes verloochend.
Goed, om het wat minder ordinair te laten overkomen, schets ik kort de setting. En nee, ik ga me niet vastpinnen aan excuses, want ik hoor het jullie al bijna luidop denken, lezers. Ik ben vijfendertig jaar, heb een dochter van tien en ben ondertussen twaalf jaar gelukkig getrouwd. Mijn leven is gewoon perfect. Een vooruitstrevende man die meehelpt met de opvoeding van onze tiener, mooi herenhuis temidden Gent, nog allebei een druk sociaal leven en we zijn niet verankerd aan elkaar. En op seksueel vlak kan ik zeker niet klagen. Hij misschien wel, maar hij is dan ook een man. Die krijgen er nooit genoeg van. Hoofdpijn hoef ik niet te hebben want een nee wordt gerespecteerd. Wel met het nodige dramatische gemopper, maar dat neem ik er graag bij.

Fast forward, Lotte. Kom eens ter zake. We waren op reis naar Spanje en hadden op vraag van onze dochter een hotel met een groot zwembad geboekt. Ze had dat verdomde programma op televisie gezien waar de kinderen eens de vakantie mochten bepalen. En, voorbeeldige ouders dat we zijn, lieten we ook haar eens een jaartje kiezen. Persoonlijk houden mijn man en ik meer van cultuurreizen en citytrips, maar deze vakantie werd de door mij gevreesde all-in-formule. Achteraf gezien wist ik niet dat bij dergelijke formule letterlijk alles inbegrepen was. Foei, Lotte.

Het hotel was een pareltje. De kamer was groot genoeg voor drie personen, met zeezicht. De eerste zwembaddag liep evenwel niet zoals gepland. We kwamen te laat aan waardoor er geen ligbedden meer beschikbaar waren en er dus niets anders op zat dan op de harde grond in volle hitte te ploffen. Ik liet man en dochter zich uitleven in het zwembad en ging ietwat nukkig in een witte plastic stoel een boek lezen. Gelukkig had ik voldoende literatuur mee om deze reis te overleven. Mijn man kreeg al snel door dat ik weleens de stoorzender zou kunnen worden en dus had hij de dag nadien ervoor gezorgd dat er drie ligbedden op een gezellig plaatsje gereserveerd waren. Ik nestelde me met het boek in het ligbed terwijl mijn man en dochter weer naar het zwembad snelden.

Enkele uren later kwamen twee gasten, ik schat ze dertig jaar, op me af. Ze vroegen me in gebroken Engels of de ligbedden naast me nog vrij waren. Mijn man en dochter waren nauwelijks uit het zwembad gekomen, dus kon ik niet anders dan hen de ligbedden aanbieden. Ik vreesde de reactie van mijn man als hij zou zien dat ik zijn bedden weggegeven had aan een stel onbekende knapen. Anderzijds waren het wel knappe verschijningen om af en toe eens van achter mijn zonnebril naar te lonken. Ze droegen allebei een hippe zwemshort en gedroegen zich voornaam en rustig. De mannen kregen al snel aandacht van andere meiden. Tegen die strakke figuurtjes van twintigjarigen kon ik natuurlijk niet op, hoewel ik zeker niet kan en zal klagen over mijn uiterlijk. Ik was lang en slank en kon rekenen op uitgesproken vrouwelijke kenmerken. En dat was blijkbaar die ene gast ook niet ontgaan.

Ok, vriendinnen, hou je alvast klaar om nog een potje gegniffel. Ik ken niet eens zijn naam. Laat ik hem daarom gewoon J noemen. J lag op nauwelijks een meter van mij en ik voelde zijn blik telkens mijn lichaam kruisen als hij mijn kant opkeek. Af en toe kruisten onze blikken elkaar en dan betrapte ik mezelf op een nogal puberale glimlach. Mijn gedachten werden abrupt verstoord toen mijn man en dochter me nogal nors aankeken. Ik gaf hen de sleutel van de kamer en stelde voor dat ze vlug een snack gingen eten aangezien er toch geen ligbedden meer vrij waren. Zonder een woord te zeggen, nam mijn man de sleutel. “Ben je zeker dat we niet storen?” Vroeg J in gebrekkig Engels. “We kunnen gerust een ander plaatsje kiezen.” Ik wuifde nogal stuntelig zijn voorstel weg. Ik kon nauwelijks mijn ogen van zijn gespierde buik afhouden. De lijnen van zijn zijkant verdwenen als gletsjers in zijn short. Zijn bovenlichaam was behoorlijk gespierd, maar proportioneel. Hij had goudbruin golvend haar en een stoppelbaardje. Toen hij zijn zonnebril afzette, voelde ik me blozen toen ik een milliseconde in zijn blauwe ogen keek. “En toen? Vertel op, Lotte!” Zouden mijn vriendinnen me opgewonden opjagen. Toen gebeurde er niets. Een halfuur later kwamen mijn man en dochter me halen om een jetski-tochtje te doen. Aangezien ik ze geen tegenvoorstel kon doen, zat er niets anders op dan mee te gaan. J keek me heel even glimlachend aan. “Tot morgen?” Vroeg hij heel stil en vluchtig. “Ok, tot morgen.” Zei ik vlug en stiekem, alsof het bedrog toen al in gang gezet was.

Nog nooit had ik zo verlangd om de dag nadien op dezelfde plaats te kunnen zitten, weeral dankzij mijn man. Ik had zelf nog wat extra bedden naar me toe getrokken, zodat ik deze keer de vrije plaatsen kon afstaan aan de twee knapen en er tegelijkertijd nog plaats is voor mijn man en dochter. Maar mijn hoop werd dusdanig de kop in gedrukt toen na enkele uren J en zijn vriend nog steeds niet waren opgedaagd en er tot overmaat van ramp twee oudere Duitsers vroegen of de plaatsen naast me nog vrij waren. Ik zag de Duitser regelmatig van achter zijn zonnebril naar me gluren. Toegegeven, ik had mijn meest sexy bikini aangetrokken. Ik trok nukkig mijn kleedje aan en las verder. De ganse dag was er geen spoor van J. Op het moment dat ik wilde vertrekken naar de kamer, zag ik hem en zijn vriend aankomen. Mijn hart bonsde in mijn keel van spanning toen hij zoekend mijn kant opkwam. Ik nam vlug mijn boek en deed of ik aan het lezen was. Toen hij passeerde, zei hij fluisterend hallo. Ik knikte alsof ik hem totaal niet verwacht had. Hij ging wat verderop liggen. Nog nooit was ik zo zenuwachtig geweest als toen. Na een halfuur als een bange hond me nauwelijks te durven verroeren, keek ik zijn kant op. Hij staarde me in de verte aan. Ik deed mijn kleedje uit en wandelde als een echte diva naar het zwembad. Ik voelde me op en top vrouw in de bikini en aan de verschillende blikken te zien, gokte ik erop dat ook J zat te kijken. Ik ging aan de rand van het zwembad zitten. Niet veel later gebeurde hetgene ik gehoopt had. J kwam naast me zitten alsof hij er toevallig zat. Hij legde zijn handen naast me op de rand van het zwembad. Heel even voelde ik een vinger tegen mijn bil. Elke zenuw in mijn lijf trilde. Nog nooit had een onschuldig ogende aanraking zoveel in me losgeweekt. We zeiden geen woord tegen elkaar. “Ga je mee van de glijbaan?” Vroeg J. Hoewel die glijbanen me helemaal niet interesseerden, knikte ik. Af en toe voelde ik zijn hand toevallig tegen mijn kont in de wachtrij. Toen we bovenaan stonden, wachtte ik mijn beurt af. Ik bleef naar het rode licht staren om zo onopvallend mogelijk te doen, terwijl J nu steeds heviger mijn kont masseerde. Wat waren de aanrakingen heerlijk. Tot mijn grote teleurstelling sprong het licht al snel op groen. “Morgen om 11u, kamer 103, hoorde ik J in mijn oor fluisteren. Zonder hem aan te kijken knikte ik en daalde af.

“My god, Lotte, ben jij naar zijn kamer gegaan?!” Zou een logische reactie zijn van mijn vriendinnen. De ganse nacht heb ik eraan zitten denken. Schuldgevoel en opwinding wisselden elkaar af maar toen wist ik al welk gevoel de bovenhand zou halen. Ik nam de dag nadien de tijd om lang in het water met mijn dochter te spelen, tot het ongeveer tien uur was. Mijn man wisselde me vrolijk af en ik ging vol adrenaline naar mijn kamer. Daar friste ik me op, deed mijn mooiste lingerie en een kort shortje en topje aan. Ik twijfelde tussen de slippers of hakjes en na veelvuldige poses aan te nemen voor mijn spiegel, koos ik, hoe kan het bijna ook anders, voor de hakjes. Ik klopte klokslag 11u op de kamerdeur aan. Ik hoorde niemand. Ik trok de klink omlaag en er golfde een bijna ondraaglijke spanning doorheen mijn ganse lijf toen de deur openging. De kamer was donker. Onhandig probeerde ik verder te stappen, tot ik zijn handen langs achter me rond mijn middel voelde. Hij kuste mijn nek en streelde langzaam mijn blote buik. Mijn lijf sidderde van spanning en genot. Hij fluisterde zuchtend dat ik lekker aanvoelde en knoopte traag mijn short open. Hij deed mijn short halverwege en liet me zo staan. Ik hoorde hem wegstappen en bleef zo staan. Even later ging het nachtlampje aan waardoor de kamer subtiel verlicht werd. Ik zag hoe hij mijn lijf bewonderde. Hij liep rustig om me heen en tikte op mijn kont. “Knappe, sexy meid.” Zei hij met datzelfde gebrekkige Engels met een voor mij onbekend accent. Ik werd zo opgewonden dat ik bijna smeekte dat hij me zou aanraken, maar minutenlang stond hij achter me. “Doe je shirt uit.” Zei hij beleefd maar dwingend tegelijk. Ik gooide het shirtje op de grond en zag dat hij naakt op het bed ging liggen. Zijn pik stond al behoorlijk rechtop. Hoe lang was het geleden dat ik een andere man naakt voor me zag staan? Het leek wel weer allemaal nieuw voor mij. Iemand die stijf stond door mijn lichaam te bekijken.

Ik stond nu voor hem in mijn hakjes en lingerie, mijn short ondertussen op mijn enkels. Hij deed teken naar mijn bh. Ik deed hem uit. “Heerlijke borsten.” Zei hij terwijl ik duidelijk kon zien dat het zicht hem niet onberoerd bleef. Ik hield het bijna niet meer van de spanning maar hij liet me daar even staan. Mijn tepels groeiden van de opwinding. “Doe je string uit, traag.” Beval hij. Langzaam liet ik mijn string langs mijn benen glijden. Ik had me helemaal gladgeschoren voor hem en dat beviel hem duidelijk. Hij deed teken dat ik naar hem mocht komen. Als een mak lam stapte ik uit mijn short en string en ging op hakjes voor hem staan. Hij kuste mijn billen, die al behoorlijk nat geworden waren door de opwinding. Hij kuste steeds dichter tegen mijn liezen en likte liefdevol de randjes. Wat was hij goed in het opbouwen van die spanning. Ik begon te beven en te zuchten, maar in plaats van mijn lippen te kussen, kuste hij mijn buik op zoek naar mijn borsten. Hij kneedde ze zacht en hard tegelijk. Af en toe kneep hij venijnig in mijn harde tepels. Plots duwde hij me met een krachtige duw op het bed. Hij stond voor me en bukte voor het bed, tussen mijn benen. Zonder aarzelen kuste hij me nu vol op mijn kutje. Hij likte gulzig doorheen mijn natte schaamlippen. Ik zuchtte steeds luider en leek wel bezeten door hem. Het duurde nog geen vijf minuten dat ik voor het eerst sinds een decennia klaargelikt werd. Hij grijnsde en keek me aan alsof hij zonet een veldslag gewonnen had. En verdomd, dat had hij ook. Hij stond recht en nam het condoom dat op het nachttafeltje lag. Hij deed het zo beheerst en koel, zonder stuntelen, met een duidelijk doel. Ik keek gebiologeerd toe hoe hij zich klaarmaakte en hoe zijn zwaard rechtop naar zijn doel wees. Hij kwam bovenop me liggen en penetreerde me met het grootste gemak. Ik was al zo nat dat hij me meteen wild begon te neuken. Was ik vergeten hoe het voelde om echt bloedgeil te zijn of was het voor het eerst dat ik me zo begeerd had gevoeld? Bij elke stoot zuchtte ik van genot. Alsof hij gemaakt was om mij te plezieren. Ik kreunde en hijgde en hoorde hem grommen. Ik vond het altijd een afknapper als opgewonden mannen woorden zoals slet begonnen te gebruiken, maar toen hij het deed, wond het me nog meer op. Zonder probleem liet hij me voor een tweede keer komen. Hij draaide me om en ik lag met mijn buik op het bed. Hij zat voor me op de grond op zijn knieën. Hij naam mijn haar samen en trok mijn hoofd omhoog terwijl hij wild en diep stootte. Ik gilde steeds luider. Hij beukte in mijn natte gleuf. Na enkele minuten voelde ik dat zijn hoogtepunt bereikt werd. Ik wipte lustig met mijn kontje mee en voelde hoe hij zuchtend op me viel. Ik voelde zijn pik kloppen in mijn kutje. Hij lag bovenop me en kuste mijn nek. Het was heerlijk. Ik kuste hem vol op zijn lippen en gaf hem een liefdevolle tongkus.

Na tien minuten naast elkaar te liggen, stond ik op. “Ik moet gaan.” Bloosde ik nogal onwennig terwijl ik mijn lingerie nam. “Die string laat je hier.” Zei hij kort. Hij was niet streng, maar toch gehoorzaamde ik hem bijna onmiddellijk. Meer nog, toen ik mijn shortje terug aandeed zonder ondergoed, kreeg ik het alweer warm van de spanning. Ik moest goed opletten voor natte plekken op mijn shortje. “Vandaag draag je geen ondergoed meer. Tijdens het avondeten zal ik controleren of je wel gehoorzaam bent geweest. Je slaapt ook naakt, maar je man mag je niet aanraken. En vannacht kom je bij me langs.” Bijna gehypnotiseerd knikte ik. Ik ging vlug naar mijn kamer om mijn bikini aan te trekken. Terwijl ik de lift nam, zag ik een natte plek door mijn shortje komen. Zijn opdrachtjes hadden me nog geiler gemaakt dan ooit. Bijna trillend deed ik de kamerdeur open. Ik besefte dat ik dringend terug moest naar mijn man en dochter aan het zwembad, maar toen ik me uitkleedde om mijn bikini aan te doen, bleven de opdrachten maar in mijn hoofd nazinderen. Ik voelde mezelf weer geil worden en streelde me tussen mijn benen, terwijl ik terugdacht aan hoe J wild in me beukte. Het duurde nog geen volle minuut vooraleer ik zuchtend klaarkwam. Het beloofden nog leuke dagen te worden. En dat werden het ook, dat vertel ik jullie in deel twee.

Beoordeel dit verhaal

10 Reacties

  1. Tom 11 sep 2020
  2. bram 11 sep 2020
  3. Jannah 12 sep 2020
  4. Bram 12 sep 2020
  5. Deborah 20 sep 2020
  6. Mario 03 okt 2020
  7. Lotte V 06 okt 2020
  8. Lotte V 06 okt 2020
  9. Lotte 07 okt 2020
  10. John 08 jul 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *