— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Festival

“Ja hup Sanne schiet even op hé we hebben nog vijftien minuten.” Het is altijd wachten op de zelfde als we ergens heen gaan. Dit weekend staat er een festival op de planning. Kinderen zijn net opgehaald door hun vader, dus deze moeder kan los. Ik toeter nogmaals daar komt ze aan. Nou hé hé dat zal tijd worden. We moeten Rachel ook nog halen. Als iedereen dan eindelijk in de auto zit, kan de voorpret alvast beginnen. Op het festival aangekomen, waar het al lekker druk is, moeten we nog door naar de beveiligingspoorten. Daar valt mijn oog direct op hem, iets groter dan ik, normaal postuur, groene ogen, kort krullend haar. “Ja dames daar ga ik heen”, grap ik. Maar helaas, we worden naar een andere rij begeleid. Maar dan kruisen onze blikken elkaar en houden we die even vast. Ik knipoog en loop door. Eenmaal bij de beveiliging komt hij aan lopen. “Jij hebt pauze”, zegt hij tegen zijn collega, “dus ik neem deze rij wel even over.” Als zijn handen net iets te langzaam over mijn lichaam gaan voel ik lichte tintelingen tussen mijn benen. Hij bekijkt het kaartje en de identiteitskaart en hij zegt: “tot later deze avond.” “Oeeehhh de toon is gezet”, hoor ik Sanne zeggen, “goooo Lotte go.” Ik lach en zeg: “wie weet wat de avond brengt.” Rachel zegt: “dames we gaan samen weg hé. Samen uit samen thuis.” “Oh dat zeer zeker”, zeggen Sanne en ik in koor, “maar dat wil niet zeggen dat we niets mogen doen hé, eeuwige getrouwde preutse miep”, schateren we samen uit. Scheelt ze weet wie het zegt, we weten alles van elkaar, en zijn vaak zo tegen elkaar. De nodige drankjes worden samen genuttigd. Er wordt gesjanst hier en daar nummers uitgewisseld. En dan, als het bijna einde van de avond loopt en de nodige wijntjes ga ik nu wel merken.

Als ik mee sta te wiegen op een goed nummer, voel ik twee armen om mijn middel. Ik ruik een bekende parfum geur, en een golf van opwinding gaat door mij heen. Jij bent het van beveiliging. Ik zeg niets en laat je met mij mee dansen. “Goedenavond mooie jonge dame”, hoor ik in mijn oor. Het is stampdruk en we staan allemaal op elkaar. Lang leve de festivals. Als ik Sanne zie zoenen met een onbekende. Rachel, de nette getrouwde vrouw van ons drie, hoofdschuddend loopt weg… richting mij. Ze zegt: “ik zoek vast de auto op, ik zie je straks. Sleur jij Sanne mee?” Dan besef ik dus dat ik helemaal met jou ben en verder geen bekenden. Ik voel je handen over mijn lichaam gaan. En druk mij iets verder tegen je aan als goedkeuring. Je handen wrijven al dansend over mijn borsten over mijn buik, billen. En met je vingertoppen raak je net de onderkant van mijn zomerjurkje. Een siddering gaat over mijn hele lichaam. Dan voel ik aan de achterkant dat het jou ook niet koud laat. En plagend druk ik mijn billen schurend tegen je aan. “Eens kijken hoe ver dit gaat”, denk ik, “ik sta al een tijdje droog dus mag wel weer eens.” Dan verdwijnt je hand aan de achterkant onder mijn jurk. Je voelt hoe nat ik ben en je gromt goedkeurend in mijn oor, je vingers vinden een weg naar mijn natte doos. Waar jouw vingers heel goed de weg weten te vinden. En je bewerkt mijn clit behendig en voor ik het weet stop je een vinger naar binnen. Je andere hand nog om mij heen geslagen om mij op te vangen. Want jeetje wat is dit geil. En op de dansvloer niemand die wat doorheeft. Omdat iedereen al heel ver heen is en het stampdruk is om op een ander te letten. Op het moment dat ik dat besef druk je er nog een vinger in en dat is teveel. En gooi ik mijn hoofd achterover en sluit mij ogen. En je vingers gaan ritmische mee op de muziek. En met de muziek op de achtergrond kom ik klaar. Zo blijven we nog even staan als je je vingers uit mij haalt en zegt: “ga ik je hier nemen of lopen we naar een privé plek?” Ik moet even nadenken en de nodige wijntjes laten mijn mond spreken voor ik het door heb. “Neem me maar mee.”

Hij loodst mij behendig door de drukte heen. En hij weet een rustig plekje. Daar neemt hij mij in zijn armen en kust mij vurig. Ik voel hoe hij zijn rits opent van zijn broek. Hij mij omdraait en met de handen tegen de muur aan zet. Hij laat mijn jurk er behendig overheen vallen. “Dat is ook niet je eerste keer”, denk ik. Het kost hem niet veel moeite om zijn kloppende jongeheer bij mij naar binnen te schuiven. Op dat moment hoor ik de dj zeggen: “we doen nog één nummer voor alle verliefde stelletjes die elkaar vanavond hebben ontmoet.” En ik voel je in mij, je gaat ritmisch mee. Ik voel zijn handen over mijn heupen gaan en zo trekt hij mij steeds dichter tegen zich aan. Net op het moment dat het nummer klaar is, hoor ik hem zeggen: “mag ik in je komen?” Ik hoor mijzelf zeggen: “heel graag”. Met ik dat zeg voel ik hem in mij komen. En op dat moment zet hij twee vingers op mijn clit. En kan ik mijn orgasme ook niet meer onderdrukken. Hij glijdt langzaam uit mij, doet zijn jongeheer weer in de broek en draait mij om, om mij vervolgens een gepassioneerde zoen te geven. “Bedankt”, zegt hij, “nu moet ik de uitgang checken.” En weg is hij. Terug naar de dansvloer lopend, komt Sanne mij tegemoet lopen en zegt: “wat! serieus Lotte is het wat ik denk dat het is?” Ik glimlach en zeg: “ik denk het wel.” Dan pak ik haar bij de hand lopen we samen naar de uitgang. Ik voel het sperma langs mijn benen lopen. Daar sta je. Je glimlacht een keer als een collega van jou aan komt lopen. “Hier dit briefje is van hem.” We zoeken de auto waar Rachel op ons zit te wachten. “Nou dames allemaal klaar om te gaan?” Als ik naast Sanne zit open ik het briefje. Met een telefoonnummer en een datum met tijd. “En ga je het doen?” vraagt Sanne. “Wat ga je doen?”, hoor ik Rachel zeggen. Ik scheur het briefje, doe het raam open en laat het wegwaaien met de wind. “Zeker weten niet, deze mama is net op stoom.” Onderweg vertel ik het hele verhaal in de auto. “Rachel bah helemaal niet veilig straks loop je een soa op.” “Ja één van ons moet de moeder van ons stel zijn haha”, schatert Sanne weer uit.

Sab

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Thomas 21 nov 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *