— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verjaardagsverrassing

Ik ben jarig, vanwege de Corona konden we dit niet uitgebreid vieren en zijn we aan huis gebonden. Onze jongens zijn gelukkig op een leeftijd dat ze mits beperkt maar nog wel af mogen spreken. Eén keer per week spreken ze af bij vrienden en hebben we het huis voor onszelf. Zo ook vanavond zodra ze hun hielen gelicht hebben duik ik in de douche zorg dat ik heerlijk schoon en geschoren ben en het hele ritueel van optutten zorgt ervoor dat mijn stemming al licht geladen wordt.

Jij duikt ook nog even de douche in. Intussen zoek ik een opwindend filmpje op internet om lekker in de stemming te komen. Ik eindig bij Shespot omdat ik mij zo heerlijk kan verliezen in de verhalen. Al lekker in de stemming doe ik de kaarsjes aan. Als de bel gaat schrik ik, wie kan dat nou zijn. Ik loop in een doorschijnend peignoir. Mijn man roept dat ik open moet doen. Voorzichtig doe ik de deur op een kier en zie een bekend gezicht voor de deur waarop ik gelijk mijn schare kleding vergeet. Boris, de knappe jongen van het feest. Elektrische schokken schieten naar mijn kruis door de herinnering aan onze geile belevenis. Ik lik, mijn plotseling droog geworden, lippen en open de deur. “Gefeliciteerd!”, zegt hij en pakt mij bij mijn middel en trekt mij naar zich toe en zoent mij vol op mijn mond. “Hoe weet jij” begin ik als ik jou achter mij hoor. “Verrassing!” Wow, dit wordt een verjaardag om nooit te vergeten. Boris schopt de deur dicht. En het volgende moment sta ik klem tussen Boris en jou. Boris verslindt mijn mond en masseert mijn borsten en jij zoent mijn nek mijn oorlel en knijpt in mijn billen.

Van mijn licht opgewonden stemming ben ik in één klap doorgeslagen naar en supergeil waardoor ik moeite heb om op mijn benen te blijven staan. Gelukkig word ik door de twee mannen ondersteunt en we schuifelen naar de kamer. Mijn peignoir verdwijnt naar de grond en Boris trekt mijn been om zijn middel. Ik voel dat jij achter mij verdwijnt. Ik kijk even verbaasd wat je gaat doen. Je zet een lekker muziekje aan en doet de gordijnen dicht. Je komt terug met een hoge draaistoel. Ik lach omdat jij weet dat die stoel een fantasie van mij is, gebaseerd op een filmpje dat ik je had laten zien waar een vrouw door twee mannen verwend wordt. Meestal zijn fantasieën mooier dan de werkelijkheid, maar de laatste tijd is de werkelijkheid erg opwindend. Ik moet mij inhouden om nu niet al te kreunen. Intussen trekt Boris de aandacht weer naar zich toe door zijn intussen al flink gezwollen pik tegen mijn poes te duwen. Hij stoot alsof hij mij droogneukt terwijl hij mijn billen ondersteunt glijdt zijn vinger achterlangs mijn schede in. “Aahh” kreun ik, tevergeefs probeer ik het tegen te houden, maar mijn eerste orgasme trekt al door mijn lijf en ik voel mijn opwinding langs mijn been naar beneden glijden. “Jeetje wat ben jij nat, was je zelf al aan je feestje begonnen?” Zegt hij hees in mijn oor. “Ik ben gek op verrassingen” zeg ik lachend.

Jij komt terug met champagne en twee glazen. Je kijkt Boris aan “Wil je eerst wat drinken om in de stemming te komen?” Boris kijkt even naar mij aan en ik lach, “ik denk niet dat nodig is.” zeg ik. Evengoed neemt Boris een glas aan en kijkt vragend naar mij. Jij antwoordt al voor mij dat ik niet drink, maar dat het wel gezellig is om samen met iemand te proosten die geen water drinkt. De mannen proosten samen op mijn verjaardag. Ik pak  ook een glas en zeg dat je met water ook prima kan toosten en dat ik nog wel een idee heb voor de champagne. Ik wil de fles champagne uit je handen nemen maar je houdt deze stevig vast. Je wisselt een blik met Boris en zegt champagne verspillen doen we niet. Vervolgens laat je de fles over mijn verhitte lichaam glijden. Een spoor van kippenvel verschijnt en mijn schede trekt samen van de belofte die in jullie starende blikken liggen. Boris reikt naar de fles en zegt ik lust nog wel wat, onderwijl zijn glas wegzettend. Hij duwt mij naar de stoel die jij midden in de kamer hebt gezet. Duwt mijn benen uit elkaar en komt ertussen staan zijn blik dwingt mij om hem aan te blijven kijken en ineens voel ik een hele koude straal langs mijn borsten naar beneden gaan. Mijn tepels richten zich op en worden omvat door zijn hete mond. Het is een hemels gevoel. Mijn ogen glijden dicht en ik kreun. Dan wordt ik ineens onderuit getrokken en gedraaid waardoor ik op mijn rug op de stoel lig en mijn hoofd achterover valt. Boris nog altijd tussen mijn benen en jij bij mijn hoofd. Jullie zijn allebei nog aangekleed en drinken om de beurt gulzig uit de fles waardoor de helft op mij loopt, wat jullie dan van mijn lichaam likken. De afwisseling van de koude champagne en vervolgens jullie hete monden prikkelen mij tot in mijn diepste lendenen. Bij mijn gezicht wrijf jij met je erectie tegen mijn mond en tussen mijn benen voel ik Boris erectie tegen mijn intieme delen. Verder kan ik niet meer voelen wie ik waar op de rest van mijn lichaam voel. Voor het einde van de fles voel ik weer een orgasme opborrelen.

Ineens zijn jullie weg en lichtelijk teleurgesteld open ik mijn ogen. Ik zie jullie gewoon met jullie rug naar mij toe jullie glas leegdrinken en het lijkt of jullie gewoon een onderonsje hebben. Ineens voel ik mij bloot en buitengesloten. Ik kom boos overeind. Ik zie Boris even over zijn schouder naar mij kijken ik kijk boos terug. Hij fluistert wat tegen jou en ik kan het niet horen. Dit was niet zoals mijn in fantasie. Ik zoek waar mijn peignoir is. Voor ik deze heb gespot ben jij bij mij. “Waar denk jij naar toe te gaan?” vraag je. Voor ik kan antwoorden duw je je mond op de mijne. Je smaakt naar champagne en zout. Zo is champagne ineens een stuk aangenamer. Ik word weer op de stoel gedrukt en ik zie dat Boris zijn kleding intussen uit heeft. Ik begin ook aan jouw kleding te trekken. Nog geïrriteerd van de boosheid zojuist ruk ik je overhemd open waarbij ik de koopjes hoor tikken op de vloer. Dat kalmeert mijn humeur weer enigszins. Dan nemen jullie de touwtjes weer in handen. Ik word weer op mijn rug geduwd en voor ik goed lig ramt Boris zijn pik naar binnen. Ik grijp mij vast aan de stoel en als ik mij achterover laat vallen ben jij daar met je fiere pik en pakt mijn hoofd en duwt je pik diep in mijn mond, eerst rustig, maar al snel neem je het tempo van Boris over. Mijn opwinding neemt toe ik ga harder zuigen en klem mijn been om Boris. Als het orgasme zich inzet zijn jullie ineens allebei weg. Gefrustreerd kijk ik op als mijn stoel een zwieper krijg en jij ineens tussen mijn benen staat en Boris bij mijn hoofd. Het is weer Boris die als eerste zijn pik naar binnen brengt. Zijn pik is korter maar dikker en vult mijn mond volledig ik moet even wennen aan zijn grootte. Als hij begint te bewegen trek jij mij meer naar je toe zodat ik in de juiste hoek lig en kom jij tergend langzaam bij mij naar binnen. De kruk zorgt dat ik precies goed lig zodat mijn clitoris gestimuleerd wordt. Je handen omvatten mijn billen en steken af en toe plagend tegen mijn ster. Dit keer bepaal jij het tempo. Deze rustige beweging is nog erotischer dan de harde stoten en ik wil schreeuwen, maar mijn mond is gevuld. Mijn hele lichaam trekt samen alles trilt en het is dat ik lig anders was ik ingestort. Als Boris zijn pik weer uit mij trekt, borrelt mijn schreeuw naar het oppervlak, ik kan het niet tegenhouden. Ik voel jullie blikken op mij en ik glimlach gelukzalig. Jij stoot nog een keer en dan word ik weer omgedraaid. Nu duw jij je pik als eerste naar binnen, heel diep. Ik heb nu even de tijd om te proeven. Ik proef een combinatie van sappen van jou en Boris, maar vooral van mijzelf, en voor het eerst windt dit mij op. Als ik mij ogen opsla zie ik jullie allebei naar mij kijken alsof jullie kunnen zien dat ik geniet van de sappen en jullie ook willen proeven. Boris knielt en ik voel zijn tong diep in mijn schede stoten jij laat je pik ook uit mij glijden om mijn mond te verslinden met je tong.
Net als ik denk dat ik het niet meer aankan verruilen jullie allebei jullie tong weer voor je pik. Jullie verhogen het tempo. Ik hoor aan jullie ademhaling dat jullie orgasme niet lang meer op zich laat wachten en voor de laatste keer raast het orgasme door mijn lijf. Als jij je met een schreeuw in mijn mond leegt hoor ik Boris laag kreunen terwijl hij zich in mij leegt. Uitgeput en tot in mijn botten verzadigd hang ik op de stoel. Sperma druipt uit mijn mond en mijn schede. Wat een aangenaam verjaardagscadeau.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. DokterD 27 jul 2020
  2. Oogappeltje 81 29 jul 2020
  3. Poepje 29 jul 2020
  4. Verlegen meisje 04 aug 2020
  5. Joost 05 aug 2020
  6. Mar 26 okt 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *