— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Buurt Barbecue deel 2

Maria kan inmiddels het geduld niet langer opbrengen en trekt met een rukje mijn slipje omlaag waarna ze me snel begint te likken. Dit voelt toch opeens heel heftig en met een kreetje duw ik haar gezicht weg. Maria kijkt me schuldbewust aan. Stefan grinnikt en fluistert in mijn oor “Mijn vriendinnetje kan een beetje te enthousiast worden als ze iets heel graag wil.” Hij wacht even en vervolgt “En ze wil jou al proeven sinds de eerste keer dat we je zagen.”
“Maar ik zal zorgen dat ze voorzichtig met je is. Ontspan je en ik ga ervoor zorgen dat je geniet.”
Inwendig moet ik lachen, ik had juist verwacht dat hij ruig zou zijn en Maria teder maar het tegenovergestelde is waar. Maria buigt zich weer naar mijn lichaam toe maar Stefan legt een hand op haar hoofd en laat haar op deze manier weten dat ze moet wachten. Zijn handen glijden vanaf mijn heupen weer omhoog en hij opent de sluiting van mijn BH en trekt deze van mijn lichaam zodat ik nu geheel naakt tegen hem aan sta. Zijn warme handen sluiten zich om mijn borsten en hij begint deze heerlijk te masseren. Terwijl zijn linkerhand mijn tepels blijft plagen, glijdt zijn rechterhand uiterst traag over mijn ribben en buik omlaag om tussen mijn benen te eindigen. Vlinder zacht glijden zijn vingers over mijn natte kutje en ik druk mijn lippen op de zijne en onze tongen vinden elkaar in een trage gepassioneerde zoen. Na een tijdje voel ik heel voorzichtig de natte warme tong van Maria op mijn venusheuvel en ik kreun het uit tegen de mond van Stefan.
“Goed zo meisje, geniet maar lekker.” fluistert hij tegen mijn lippen en zijn hand verdwijnt tussen mijn benen en glijdt weer omhoog en houdt me bij mijn heupen stevig vast.
Maria geeft ondertussen kleine likjes over mijn kutje en dit zorgt ervoor dat ik begin te trillen op mijn benen. Ik verbreek de zoen en kijk omlaag naar Maria die me vol enthousiasme aan het verwennen is. “Geil gezicht he” fluistert Stefan met schorre stem in mijn hals. Ik beantwoord zijn vraag met een kreetje omdat Maria net een vinger in me heeft laten glijden.
“Wil je weten wat ik wil sinds de eerste keer dat we je zagen?” fluistert Stefan. Ik knik afwezig want Maria heeft inmiddels mijn clitje gevonden met haar lippen. “Ik wil je proeven zoals Maria nu doet maar ik ga je net niet laten komen… en net als je denkt dat je helemaal gek wordt van het wachten, leg ik je op bed en glij heel diep in je zodat we elke beweging zo goed voelen en dan traag maar heel diep in je stoten totdat je gillend klaar komt.” Ik voel een tweede vinger in me glijden en mijn lichaam schokt. Ik voel mijn orgasme opkomen en ik weet dat Maria en Stefan dit ook voelen. Ik leg mijn linkerhand trillend op Maria haar hoofd om haar duidelijk te maken dat ze niet moet stoppen. Mijn ademhaling wordt hijgerig en ik sluit mijn ogen. Stefan moet nu meer zijn best doen om mijn trillende lichaam onder controle te houden met zijn handen op mijn heupen.
Mijn rechterhand glijdt in het haar van Stefan en ik kreun ten overvloede dat ik bijna kom. “Kom maar meisje, kom maar” gromt Stefan.
Als Maria mijn clitje met het puntje van haar tong beroert wordt het me te veel en met een schreeuw kom ik schokkend klaar. Stefan houdt me bij mijn heupen stevig beet om te voorkomen dat ik in elkaar zak.

Als ik mijn ogen open zie ik Maria voor me staan met een intense grijns op haar gezicht. \’Wat kwam je lekker klaar zeg\’ mompelt ze voordat ze haar lippen gepassioneerd op de mijne drukt voor een lange tongzoen. Na het beëindigen van onze zoen, vinden Stefan en Maria elkaar in een intense zoen terwijl ik nog tussen ze in sta. Ik laat mijn handen over de rug van Maria omlaag glijden totdat ik haar billen bereik. Zij is nog helemaal aangekleed en het wordt hoog tijd dat dit verandert, dus ik duw haar rokje over haar billen zodat ze in haar slipje voor me staat. Inmiddels hebben Stefan en Maria hun kus verbroken en Stefan fluistert in mijn oor “Je smaakt zoet, dat had ik al gedacht.” Ik geef hem een klein kusje op zijn mond en wend me dan tot Maria. “Ik wil jou ook proeven” zeg ik terwijl ik haar richting het bed duw. Stefan trekt ondertussen haar shirt en BH uit zodat ze nog in haar slipje in de kamer staat. Ik geef haar nog een duwtje zodat ze op bed valt en ik kniel voor het bed. Ik blaas zachtjes tegen haar vochtige slipje en ze verstart terwijl ik dit doe. Ik vind het een heel gek idee dat ik voor de eerste keer in mijn leven een vrouw ga verwennen maar ik heb er zo veel zin in. Ik laat mijn vingers onder de rand van het slipje zakken en Maria tilt haar billen op om me te helpen deze uit te trekken. Stefan is naast ons op het bed gaan zitten om niks te missen van dit geile schouwspel. Als ik voor de eerste keer met mijn tong haar natte lipjes aan raak, geeft Maria een gil en kromt haar rug. Het smaakt heerlijk en al snel geef ik me over en lik haar vol overgave. Stefan glijdt met zijn handen over haar lichaam en probeert haar lichaam een beetje stil te houden voor mij om haar beter te kunnen verwennen. Dat Maria zo wild zou zijn in bed, had ik niet kunnen bedenken en Stefan geeft me een knipoog om me te laten weten dat hij haar wel aankan.

Als ik even op adem moet komen, rolt Maria op haar buik en begint de riem en de knoop van de spijkerbroek van Stefan te openen. Met de hulp van Stefan is deze al snel uit en direct begint ze kusjes te drukken op de naakte dijbenen van Stefan. “‘Ik heb zin in je schatje”, hoor ik haar smeken en ik besluit ook op het bed te kruipen om ook kleine kusjes op zijn lichaam te geven. Dat Stefan hier van geniet is duidelijk zichtbaar en hij sluit zijn ogen van genot. Ik vang de ondeugende blik van Maria die er geen twijfel over laat bestaan wat ze het liefste wil doen. Haar vingers haken achter de rand van zijn boxershort en heel traag trekt zij deze over zijn gespierde benen naar beneden. Zijn penis krijgt nu eindelijk de vrijheid die het nodig heeft en ik schrik eigenlijk een beetje van de grootte hiervan. Maria ziet dit en begint te lachen. “Niet bang zijn liefje, ik zal ervoor zorgen dat hij voorzichtig met je is.”
Ik glimlach naar haar omdat Maria nu precies hetzelfde zegt als haar vriend net. De eerste keer een trio en de eerste keer met een vrouw tegelijkertijd is bizar maar dit stel is zo lief voor me dat ik dit voor geen goud had willen missen. “Zullen we eens kijken of we hem nog iets harder kunnen krijgen” stel ik ondeugend aan haar voor. Maria kijkt me met bewondering aan en knikt enthousiast. We wisselen een blik van verstandhouding en weten precies wat we willen; Stefan gek maken. Stefan kijkt ons inmiddels ongeduldig aan en daarom zoenen we elkaar nog eens uitgebreid. Daarna laten we allebei onze gezichten zakken en glijden allebei tegelijk heel langzaam met het puntje van onze tong over de harde penis van Stefan. Bij deze eerste aanraking schokt zijn lichaam en hij kreunt genietend. Heel licht likken we hem vanaf de stam naar het gevoelige topje en als we daar zijn aangekomen, laat Stefan met een getergde kreun zijn hoofd op het bed zakken en geniet met zijn ogen dicht.
Als Maria hem na een tijdje alleen in haar mond neemt en hem begint te verwennen, heft Stefan zijn gezicht op en wenkt me met zijn wijsvinger. Ik breng mijn gezicht naar hem toe en kijk hem vragend aan om te weten te komen wat hij wil. “Weet je nog wat ik met je wilde doen?” Uiteraard weet ik dit nog en kreun bevestigend. “Ga op me zitten smeekt hij terwijl hij me zo stuurt dat ik al snel boven zijn gezicht hang. Terwijl hij me langzaam begint te plagen met zijn tong gaat Maria schrijlings op hem zitten en laat hem langzaam in haar glijden. Ik hoor beide kreunen en Stefan laat direct zijn tong in me glijden. Zo zitten we allebei op Stefan met onze gezichten naar elkaar en onze lippen vinden elkaar weer. Al snel versnelt Maria het tempo en ze steunt met haar handen op zijn borstkas. Ik voel langzaam de controle verdwijnen en ik leg mijn gezicht in de hals van Maria en hijg dat het zo lekker is wat Stefan met me doet. Haar handen glijden over mijn borsten terwijl ik nu met één hand steun vindt op de borstkas van Stefan en met de andere hand verstrengeld raak met de vingers van Maria. Aan haar schokkende bewegingen zie ik dat het voor haar ook niet lang meer duurt voordat ze klaarkomt en ik wil zo graag haar gezicht zien als dit gebeurt. Het tempo van Maria versnelt wederom en Stefan heeft inmiddels mijn clitje gevonden en hapt hier zachtjes in. Wild kreunend zitten we tegenover elkaar en komen steeds dichter bij ons orgasme. Opeens begint Maria ongecontroleerd te schokken als ze haar hoogtepunt bereikt. Gebiologeerd kijk ik naar haar terwijl ze zo geniet dat ik in eerste instantie niet eens doorheb dat Stefan gestopt is met mij te verwennen. Zodra dit tot me doordringt, kijk ik over mijn schouder smekend naar hem. “Alsjeblieft” smeek ik hem, omdat ik ook heel dichtbij een heerlijk orgasme zat. Stefan kijkt me met een donkere blik aan, vloekt zacht en trekt me weer vol op zijn gezicht. Zijn tong vind direct mijn clitje en ik laat de vingers van mijn rechterhand in zijn haar glijden en houdt hem hier stevig vast.
We blijven elkaar aankijken terwijl ik hem blijf smeken niet te stoppen. Dan, terwijl hij nogmaals met zijn tong mijn clitje aantikt, kom ik heerlijk klaar terwijl ik zachtjes zijn naam kreun. Mijn lichaam trilt van genot en mijn lichaam valt slap naar voren waar Maria mij opvangt en me liefdevol streelt en kust.
Stefan geeft me even de tijd om bij te komen maar duwt me dan voorzichtig van hem af. Hij gaat rechtop zitten en geeft Maria een passionele tongzoen. Maria is inmiddels helemaal verzadigd en rekt zich liggend op bed voldaan uit. Dan opeens heb ik de volledige aandacht van Stefan die ondeugend naar mij kijkt en me aan mijn benen naar hem toe trekt. “Nu wij” mompelt hij met een geile blik in zijn ogen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Hans 26 apr 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *