— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Schuitje varen deel 2

Pauls handen hebben intussen de rand van mijn T-shirt gevonden, en beginnen het omhoog te trekken. Gewillig strek ik mijn armen omhoog, en laat het hem over mijn hoofd trekken. Vanachter mij bereiken jouw handen mijn sporttop, en ook die verdwijnt omhoog. “Wow”, fluistert Paul als mijn borsten ineens vrij voor hem staan. Hij neemt even afstand, en kijkt toe hoe jouw handen zich om mijn borsten vouwen, ze gretig kneden. Ik houd mijn armen omhoog, beweeg ze naar achter naar jouw hoofd, en geef hem vol zicht op wat er gebeurt. “Wow”, zegt hij nog eens, en dan stapt hij weer naar ons toe, en legt zijn handen om de jouwe. Samen masseren jullie mijn tieten, en Paul laat zijn duimen rond mijn tepels spelen. Die reageren onmiddellijk, en seinen vonken naar mijn kruis. Jij merkt ontzettend goed dat ik heel heet aan het worden ben, en spant je billen om mij te laten voelen wat dat met je doet. Ik duw terug, en draai met mijn billen in je kruis. Je adem in mijn nek verraadt dat je me nu, nu meteen, zou willen. Wat ontzettend lekker is dat. Paul heeft zich weer tegen mijn voorkant genesteld, en glijdt nu met zijn handen van mijn borsten naar mijn buik, en naar de rand van mijn legging. Zijn duimen glijden onder het elastiek, hij begint eraan te sjorren, en jij reageert meteen. Samen strippen jullie mijn schoenen, sokken en legging van mijn lijf, en al gauw sta ik voor jullie in alleen nog maar mijn string. Ik voel jullie gretige blikken over mijn lijf dwalen. “Hé jongens, dat is niet eerlijk”. Wat schaapachtig kijken jullie elkaar aan, en kleden je dan allebei ook uit tot op je slip.

Tijdens jullie uitkleedpartijtje ga ik op de rand van het bed zitten, om heel eventjes weer te bedaren. Maar als jullie je naar mij omdraaien, in alleen maar dat ondergoed, kan ik toch een kreun niet onderdrukken. In allebei jullie slips tekent zich een heerlijk stijve lul af, en bij jou zie ik een flinke vochtplek zitten. Als mijn blik van de ene naar de andere bobbel gaat, kijken jullie elkaar geamuseerd aan. “Wie eerst?”, vraagt Paul. “Ga jij maar”. In een paar stappen loopt hij naar me toe, en knielt naast me op het bed. Hij vouwt zijn handen om mijn hoofd, en zoent me diep. Dan krijg ik de kans om met mijn mond omlaag te gaan, langs die prominente adamsappel, en zijn gladde borst te ruiken en te proeven. Ik ruik de inspanning nog op zijn huid. De mannelijke geur om me heen windt me op, en mijn handen glijden uit zichzelf omlaag naar zijn billen. Als ik mijn ogen open, zie ik dat jij even verderop in de kamer aandachtig naar ons kijkt, en met je hand zachtjes over de paal in je slip wrijft. Een scheutje geil schiet omlaag door mijn schede, en ik voel mezelf vollopen en nat worden. Ik houd je blik vast terwijl ik mijn handen onder de rand van Pauls slip laat glijden, over zijn billen, en met mijn mond naar zijn bruine buik afdaal. Zijn handen bewegen door mijn haar, en hij probeert mijn hoofd te zoenen zonder me te belemmeren in wat ik aan het doen ben. Mijn handen in zijn onderbroek glijden om zijn billen omlaag, mijn duimen in het midden. Zijn adem versnelt, en zijn pik stuitert om te ontsnappen. Ik zet mijn lippen om zijn eikel, en blaas mijn warme adem in de stof van het broekje.

Kijk je? Paul kreunt diep uit zijn onderbuik. Meer heb ik niet nodig om zijn pik uit de slip te willen bevrijden. Ik duw hem omlaag op het bed, en zie een rank lijf, met een slanke lange pik. Aan zijn afgetekende eikel parelt een druppeltje vocht. Met mijn knieën op de rand van het bed buig ik voorover, en zoen zijn buik, lik het spoortje haartjes dat zich daar aftekent. Met een zachte tong lik ik vervolgens het druppeltje voorvocht weg, en met een zucht sluit Paul zijn ogen en geeft zich aan me over. Wat een heerlijkheid.
Met lange halen lik ik langs zijn lul, maak hem glibberig met mijn speeksel, voor ik hem helemaal met mijn lippen omsluit. Mijn handen dwalen over zijn bovenbenen, en ik verlies me in het pijpen. Intussen ben jij op ons toegelopen, en ik voel je handen op mijn billen. Ik realiseer me waarnaar jij kijkt, mijn billen met de sexy string, terwijl ik een andere man aan het beminnen ben. Je drukt je tegen me aan, en ik voel je dat jij inmiddels zelf je onderbroek hebt uitgetrokken. Je buigt je over me heen, en wrijft met je handen over mijn rug, terwijl je me goed laat voelen hoe geil je bent geworden van wat je ziet. Je harde pik vleit zich in mijn bilspleet, en je beweegt hem zachtjes heen en weer. De verschillende sensaties schreeuwen om aandacht in mijn hoofd, en ik kan nauwelijks meer bedenken waar ik op moet letten. Je handen glijden naar mijn borsten, en dan omlaag, met je duimen in mijn string. Je knielt achter me, en trekt hem over mijn billen. Dan voel ik je duim door mijn bilspleet gaan, even drukken op mijn anus, en doorglijden. Zonder pauze duw je hem mijn kut in, en mijn adem stokt om Pauls lul. Ik houd stil, moet even alleen maar ervaren. Je mond voegt zich bij je duim, en je tong glijdt over mijn gezwollen schaamlippen. Aan hoe gemakkelijk je glijdt voel ik hoe ver ik al ben. Als je met je duim op mijn klit drukt, barst mijn eerste bom, en met suizende oren en een pik in mijn mond schok ik klaar tegen je hand.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Ron28 21 dec 2019
  2. Pukkie 21 dec 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *