— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn filosofiedocent

Ik ben gek op mijn leven als student filosofie. Ik hoef maar een paar keer per week naar college en kan zelf bepalen hoe veel tijd ik besteed aan mijn studiewerk. Natuurlijk moet ik wel mijn tentamens halen, maar dat is voor mij meestal geen probleem; ik leer makkelijk en heb er lol in.

Helaas gaat het vak logica me niet zo makkelijk af. Ik heb alle colleges bijgewoond, maar krijg het niet in de vingers. Gelukkig wordt mijn werkgroep begeleid door een hoogleraar gespecialiseerd in logica. Hij neemt de tijd om ons alles uit te leggen en ik begrijp het steeds beter, maar ik voel me niet al te gerust op het komende tentamen. Ik blok en blok en blok, maar het mag niet baten: niet lang na het tentamen zie ik online dat ik een 4,2 heb gehaald. Shit. Dat wordt herkansen.

Ik besluit naar de inzage te gaan, zodat ik kan zien welke fouten ik heb gemaakt. Veel tijd heb ik niet, want ik heb een etentje met mijn vriendinnen. Ik heb dus maar vast mijn favoriete korte wikkeljurkje aangetrokken en, vooruit, mijn gehakte enkellaarsjes. Hopen dat ik niet te lang in de rij hoef te staan voor ik mijn tentamen mag inzien.

Bij het lokaal aangekomen begin ik me af te vragen of ik het tijdstip wel goed heb gezien: er lijkt niemand te zijn. Op de gang log ik in op mijn studentenmail. Ik heb het toch goed gezien. Vreemd.

Als ik het kleine kantoor inloop, zie ik mijn docent zitten. Hij zit met zijn rug naar de deur en bekijkt zo te zien iets op zijn telefoon. Ik klop op de open deur. Hij schrikt op en haalt verstrooid een hand door zijn haar. “Sophie! Kom verder! Je bent de enige.” Ik loop naar binnen en zoek mijn tentamen tussen de stapel. “Viel je cijfer tegen? Ik had eerlijk gezegd verwacht dat je beter zou scoren. Tijdens de werkgroepen ben je altijd zo grondig.” Ik bloos. “Ik heb nog nooit zo’n laag cijfer gehaald, dus ik ben wel geschrokken ja.” Samen nemen we mijn antwoorden door en hij legt uit waar het mis is gegaan. Om het goed te kunnen zien moet ik wat naar voren buigen. Ik steun op mijn linkerarm, waardoor mijn borsten wat naar voren worden gedrukt. Ik vraag me af of hij het ziet, maar hij lijkt volledig gefocust op mijn tentamen. Het is eigenlijk een knappe man, dat was me nooit eerder opgevallen. Studenten zijn gek op hem, maar dat komt vooral door zijn gevoel voor humor. Grijzende krullen, een hippe bril en – heeft hij nou groene ogen? “… en dat is eigenlijk waar de gevolgtrekking van Aristoteles om draait. Snap je?” Ik knik, maar heb geen idee wat hij me zojuist heeft uitgelegd. Ik ben totaal afgeleid.

Ik bedank hem hakkelend voor zijn tijd en zeg dat ik moet gaan. “Moet je naar de fietsenstalling? Dan loop ik met je mee.” Ik knik en wacht in de deuropening. Hij pakt zijn stijlvolle overjas, haalt nog eens een hand door zijn haar en komt op me af gelopen. “Let’s go.” Ik kijk op van mijn telefoon, recht in zijn ogen die – inderdaad – groen zijn. Ik zie hem vluchtig naar mijn decolleté kijken. Hij voelt zich duidelijk betrapt en brengt nog iets uit over symbolische logica, maar ik hoor het niet meer. Ik sta aan de grond genageld. Even staan we bewegingsloos tegenover elkaar in de deuropening. “Ik, sorry, ehh,” stamelt hij. Het is duidelijk: ik wil hem.

Ik laat mijn tas van mijn schouder zakken en doe een stap achteruit, uit de deuropening. Mijn jas volgt en valt op de vloerbedekking. Even lijkt hij verbaasd. Wanneer ik ook mijn sjaal afdoe, maakt zijn verbazing plaats voor een heel andere blik. Ik zie lust en vastberadenheid. Ik doe nog een stap achteruit, richting de muur. In een snelle beweging sluit mijn docent de deur, laat hij zijn tas neerploffen en trekt hij zijn jas uit. Hij blijft me aankijken, terwijl hij naar me toe loopt. Nog één stap en ik sta met mijn rug tegen de muur. Hij komt vlak voor me staan en lijkt ineens langer. Met één arm leunt hij tegen de muur, iets over mij heen buigend. Met zijn andere hand strijkt hij een blonde krul uit mijn gezicht. Mijn adem versnelt en ik kan niet anders dan ondeugend naar hem glimlachen. Meer heeft hij niet nodig. Hij pakt me in mijn nek en zoent me. Even worden mijn benen slap. Dan gooi ik mijn armen om zijn nek.

Zijn handen gaan langs mijn borst naar mijn middel. Hij drukt me tegen de muur en zoent mijn wang en nek. Zijn stoppels voelen heerlijk kietelig en ik voel het kippenvel over mijn hele lichaam trekken. Zijn hijgen in mijn oor maakt dat mijn opwinding stijgt. Ik pak zijn gezicht en zoen hem traag. Plaag hem, bijt zachtjes in zijn onderlip. Hij vindt het lekker, ik voel het aan zijn handen die inmiddels mijn billen hebben gevonden. Langzaam begint hij de strik van mijn wikkeljurk los te trekken. Opnieuw kijk ik hem lachend aan en ik laat me nonchalant tegen de muur hangen. Hij opent mijn jurk en ziet dat ik geen BH draag. Hij kijkt me ongelovig aan en haalt nog eens een hand door zijn haar. “Jezus Sophie,” zegt hij en ik trek hem aan zijn trui naar me toe. Hij kneedt mijn borsten zacht en met aandacht. Likt ze, bekijkt ze aandachtig. Wanneer zijn tong mijn tepel raakt, schiet er een rilling door me heen. Met mijn vingers ga ik door zijn krullen. Gebeurt dit nou echt?

Dan duwt hij me zachtjes naar zijn bureau. Ik voel zijn vingers onder de rand van mijn panty gaan. Hij knielt en pelt de panty langzaam van me af. Trekt mijn laarsjes een voor een uit. Smijt de panty weg. Bewonderend bekijkt hij mijn ronde lichaam van onderen, langzaam mijn dijen strelend. Ik word gek. Ik besluit zelf mijn onderbroek uit te trekken en ga op het bureau zitten. Ik leun naar achteren op mijn handen en open mijn benen iets. Hij wil me aanraken, maar ik stop hem: “Eerst alles uit,” zeg ik zelfverzekerd. Onhandig trekt hij zijn trui, t-shirt, schoenen, sokken, broek en boxer uit. Ik bekijk hem rustig. Hij is goed gebouwd, niet te dun en flink behaard. Zijn lul is al aardig hard. Hij blijft zo een paar seconden tegenover me staan, maar houdt het niet meer. Hij opent mijn benen, vouwt ze achter hem en buigt over me heen. Ik voel zijn handen naar mijn kutje gaan. Zodra hij voelt hoe nat ik al ben gromt hij zacht. Met zijn platte hand draait hij rondjes over mijn clit. Het heerlijke gevoel tintelt tot in mijn tenen. Dan laat hij twee vingers tergend langzaam mijn kutje in glijden. Traag maakt hij de kom-maar-hier-beweging en het heerlijke gevoel groeit in mijn buik. Ik laat mijn hoofd achterover vallen en zet een voet op de rand van het bureau. Zo kan hij mij nog beter vullen met zijn heerlijk grote handen. Ik kreun dat ik hem wil, maar hij plaagt me en stopt. Hij zakt door zijn knieën en bekijkt me aandachtig. Dan één lik, een tragere lik en twee vingers naar binnen. De combinatie van zijn tong op mijn clit en zijn vingers in mijn kutje is magisch. Ik grijp mijn rechterborst en streel mijn tepel. Mijn docent trekt zich niets aan van mijn gekreun en gaat rustig door. Ik houd het bijna niet meer.

Alsof hij het voelt komt hij langzaam omhoog en veegt hij grijzend zijn mond af. Hij kust mijn buik, mijn middenrif, mijn tepels. Hij likt mijn nek en bijt zachtjes in mijn oorlel. Glazig kijk ik hem aan. “Ik wil je,” fluister ik. “Oh ja?” plaagt mijn docent, “Wat wil je dan?”
“Jou,” breng ik getergd uit. “Wat wil je dan dat ik doe?” vraagt hij, me strak aankijkend. “Ik wil dat je me neukt.”
Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Ik voel zijn lul tegen mijn kutje en langzaam drukt hij zich naar binnen. Ik kan haast niet ademen, zo heerlijk voelt het om door hem gevuld te worden. Hij trekt zich terug en komt weer langzaam in me. Hij ziet wat dit met me doet en geniet er zichtbaar van. Hij versnelt iets en kreunt in mijn oor: “Oh Sophie… Je voelt zo goed…” Ik grijp zijn billen en ga mee in zijn ritme. Het bureau is hier duidelijk niet op gebouwd en piept zacht mee. Wat is dit geil.

“Ik wil je kontje bekijken,” kreunt mijn docent en hij helpt me omhoog. Ik draai me om en voel zijn handen van achteren over mijn borsten gaan. Die warme, grote handen. Zachtjes duwt hij me naar voren, over zijn bureau. Hij gromt opnieuw, terwijl hij mijn billen bekijkt en masseert. Dan voel ik zijn lul zoeken naar mijn kutje. Ik open mijn benen iets en voel hem naar binnen gaan. Van achteren voelt het nog intenser. Ik onderdruk een harde kreun door in mijn eigen arm te bijten. Hij grinnikt en neukt me sneller. Zijn heupen kletsen hard tegen mijn billen. Ik kom iets omhoog en voel zijn adem in mijn nek.

“Oh Sophie, je laat me zo komen,” kreunt hij, waarna hij me omdraait, bij mijn middel pakt en tegen de muur zet. Resoluut tilt hij mijn linkerbeen op en plaatst hij mijn voet op een goedkoop bijzettafeltje. Terwijl hij me strak aankijkt, komt hij opnieuw in me. Mijn hand glijdt naar mijn clit. Zachtjes streel ik haar, wat zo lekker voelt dat mijn ogen even wegdraaien. Hij pakt me bij mijn nek en fluistert: “Kom maar, kom maar lekker klaar.” Hij neukt me harder en ook ik versnel mijn tempo. Ik voel het opkomen in mijn tenen en word overspoeld door een overweldigend orgasme. Terwijl ik mijn schreeuw onderdruk door mijn mond tegen zijn schouder te drukken, voert hij het tempo op. Met een luide kreun komt ook mijn docent schokkend klaar.

Even hangt hij tegen me aan, mijn handen in zijn haar. Dan lacht hij naar me en strijkt hij een krul achter mijn oor. Ik kan haast niet geloven dat dit echt is gebeurd. Geile seks met mijn docent. Iets in me zegt dat ik die herkansing heel goed ga maken…

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Erika 03 nov 2019
  2. Jack 09 nov 2019
  3. Lieke 18 nov 2019
  4. SM-Art 11 dec 2019
  5. Babs 14 jul 2020
  6. Gustav 08 okt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *