— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tussen de wijnvelden

In een strak, kort jurkje aan ging ik op pad, ik weet dat hij het me mooi vind staan. Wat hij nog niet weet, is dat ik er niets onder aan heb. Zodra we ‘de bewoonde wereld’ achter ons laten en een mooi natuurgebied bereiken, rol ik mijn jurkje een stukje op. Mijn billen en glad geschoren kutje worden zichtbaar voor hem. Even reageert hij verbaasd, maar het uitzicht bevalt hem wel en al snel voel ik zijn handen over mijn lichaam. Hij trekt het jurkje nog wat omhoog zodat nu ook mijn borsten zichtbaar zijn, en even staan we stil om hevig te zoenen. Mijn hand leg ik op zijn kruis, waar ik al een harde erectie voel. Heerlijk hoe onze lichamen op elkaar reageren, ik voel het geil tussen mijn benen lopen. Hij ziet het glimmen en knielt voor me om het droog te likken. Snel, want we horen een auto aankomen. Ik trek mijn jurkje omlaag en lachend lopen we verder. Dat scheelde niet veel of we waren betrapt. Dan maar op zoek naar een nóg rustigere plek.

We lopen iets verder, tussendoor nog plagend mijn jurkje omhoog rollend zodat hij mijn natte kutje ziet. Tot we een mooie wijngaard bereiken, het is afgelegen met uitzicht op de bergen en geen huis in de buurt. Oké, het is eigenlijk privé gebied, maar we zijn allebei zo geil dat het ons niets meer kan schelen.

Ik trek mijn jurkje uit en hij doet zijn broek omlaag, zijn grote harde lul komt tevoorschijn. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten en lik plagend aan zijn eikel. Langzaam neem ik hem zo ver ik kan in mijn mond. Helemaal lukt me niet, daar is zijn penis te groot voor.
Dan kan ik het niet meer uithouden van verlangen en draai ik mij om. Nog op mijn knieën buig ik voorover waardoor hij mooi uitzicht heeft op mijn billen en mijn natte kutje.
Zijn handen gaan langs mijn kutje en terwijl hij dichterbij komt voel ik zijn tong over mijn sterretje gaan, hmm wat heerlijk voelt dat. Met wat geil van mijn kutje maakt hij mijn sterretje nog wat natter, en ik voel zijn duim er tegen drukken. Door mijn zachte kreun weet hij dat het goed is, en ik voel zijn duim naar binnen glijden. Ondertussen vindt zijn harde lul een weg naar binnen in mijn natte kutje, en hij begint te stoten. Met zijn andere hand geeft hij een harde maar lekkere tik op mijn billen, en ik kreun luid. Ik voel mijn eerste orgasme naderen en kom heerlijk klaar.
Dit is voor hem een teken om een stapje verder te gaan, en ik voel zijn lul tegen mijn sterretje drukken. Langzaam gaat hij naar binnen. Het doet wat pijn, zo groot.. maar het is oh zo geil. Langzaam pompt hij in me, ik voel mijn tweede orgasme opkomen en ga met mijn vingers over mijn clitje. Achter me begint hij steeds sneller en harder mijn sterretje te neuken. Ik kom heerlijk spuitend klaar, en moet eigenlijk even bijkomen van dit heftige orgasme, maar dat laat hij nog niet toe. Hij pakt mijn haar, trekt mij omhoog, en legt zijn andere hand op mijn tepel, hij knijpt er hard in. Het doet wat pijn maar dat voelt zo lekker. Hij kust me in mijn nek en terwijl ik een schreeuw onderdrukkend voor een derde keer klaarkom, voel ik zijn zaad in mij komen. Met een diepe zucht komt hij dicht achter mij staan en zoenen we elkaar. “Hier moeten we nog maar eens naar toe gaan” zegt hij, en ik kon het niet anders dan het met hem eens zijn.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Zara 29 sep 2019
  2. Edwin 02 okt 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *