— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Seks met alter ego

Nog net geen tien jaar was ik getrouwd met Karen, alles ging zo’n beetje zijn gangetje, na al die tijd was er natuurlijk al wel een beetje sleur in onze relatie geslopen, maar we hadden ons huisje, tuintje, boompje samen dus ging alles verder zijn gewone gangetje.

Karen was nog steeds een prachtige vrouw met haar 36 lentes, nog steeds een even verzorgd lichaam met waar nodig de perfecte rondingen, lang bruin krullend haar en ogen waar ik na al die jaren nog steeds in kon verdrinken. Alleen behoorden de heerlijk passionele nachten van in het begin van onze relatie intussen wel al tot een ver verleden.

Sedert een goed half jaar was Karen begonnen met het lezen van de vijftig tinten grijs trilogie en nadien gelijkaardige romans. Ik merkte dat er iets veranderd was, alleen wist ik niet goed wat, het leek wel of ze iets te verbergen had. In onze relatie had ik nog nooit argwaan gehad, maar nu begon ik me toch vragen te stellen. Ik begon met het inkijken van haar gsm als ze aan het douchen was, het controleren van de geschiedenis in de iPad,…

Zo kwam ik bij shespot terecht, na een ontdekkingstocht op de website kwam ik bij de verhalen terecht, die ik met veel plezier las, na een tijd merkte ik dat een aantal verhalen door karen geschreven moesten zijn en onder een alias gepubliceerd. Ik las ze één voor één, ze had onvoorstelbaar geile fantasieën uitgeschreven, ik viel van de ene verbazing in de andere. Ze schreef over zaken waarvan ik het niet voor mogelijk hield dat dit haar op wond, zaken die we nog nooit zelf hadden gedaan.

Ik las de scores en de reacties bij haar verhalen, iedereen geilde erop, feliciteerde haar, smeekte om meer en om een vervolgverhaal. Mannen en vrouwen vroegen haar om af te spreken, vroegen haar om hen te mailen.
Had ze al met iemand afgesproken? reageerde ze op hun mails?… Ik was bloedgeil en tegelijk razend benieuwd en jaloers, waar was mijn vrouw en wie was die heerlijke geile slet die hier fantasieën neerschreef.

Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken, wat ze hier in haar verhalen neerschreef behoorde eveneens tot mijn geilste fantasieën, alleen had ik daar met haar nog nooit 1 woord over gesproken en zij ook nog nooit met mij.

Ik maakte op het werk een account aan op hotmail en besloot haar te mailen.
Ze was thuis die dag en nog geen 5 minuten later kreeg ik een antwoordje in mijn inbox. Ze bedankte me voor mijn complimentjes. Ik antwoordde haar dat ze wel een ongelofelijk geile vrouw moest zijn, zo ging het over en weer, we mailden die ganse middag door, ze vertelde me over de ene na de andere fantasie, over alles waar ze naar verlangde, waar ze over droomde, …

Tot mijn opluchting bleek dat ze nog met geen enkele van de mannen & vrouwen uit de reacties echt verder was geweest. Ze liet me weten dat ze nergens een echte klik had gevonden, maar als ze die klik zou voelen, dat ze het wel zou aandurven om af te spreken en haar fantasieën tot leven te wekken.

We sloegen aan het schrijven, weken aan een stuk schreven we voor elkaar de geilste fantasieën tot in de puntjes uit, we wonden elkaar op tot ongekende hoogten. Ik merkte thuis aan haar gedrag wel dat ze dag na dag meer begon te voelen voor mijn alter ego. Was dit fout van mij, was dit fout van haar, ik wist niet meer wie hier eigenlijk het meest in de fout ging, we waren allebei meegezogen in deze affaire en we waren allebei verslaafd aan de spanning, het verlangen, het uitdagen, de fantasie…

Mijn vrouw begeerde mijn alter ego, ze wou genomen worden op de geilste manieren, met speeltjes, met slaaf-fantasieën, op de stoutste plaatsen, in haar kutje, maar ook in haar maagdelijke kontje, ze wou mij laten mijn zaad van tussen haar schaamlippen en sterretje oplikken, ze wou me met een voorbinddildo in mijn kont neuken,…

Ik kon dit niet langer meer uithouden, ik moest actie ondernemen, alleen kon ik onmogelijk zomaar opbiechten dat ik het was, ik besloot het voortouw te nemen en een nieuwe fantasie op papier te zetten, een fantasie over onze eerste ontmoeting in het echt. Ik nam mijn tijd en bereidde alles tot in de puntjes voor.

Na bijna een week schrijven, deleten, wijzigen en herschrijven had ik het, dit was tot in het kleinste detail een voorstel van hoe ik mijn vrouw wou neuken zoals we nog nooit geneukt hadden.
Ik stuurde het haar een week voor mijn zogezegde zakenreis van 2 dagen naar Londen, ze had me immers al gemaild dat ze 2 dagen het huis voor zich alleen zou hebben, dat ze die dagen al verlof had genomen en hoe ze wel heel erg veel zin begon te krijgen om tijdens die 2 dagen met mij af te spreken.

Ik verzond mijn voorstel en nog geen half uurtje later kreeg ik haar antwoord, ze kon niet wachten om me te ontmoeten. Nu was het enkel nog aftellen…

De volgende week was het zover, ik vertrok ’s ochtends en besloot van even verderop in de straat de wacht te zullen houden. De afspraak was maar binnen een paar uren. Een half uurtje zat ik in de auto, we stuurden al wat korte mailtjes over en weer en toen zag ik haar in mijn spiegel de deur uit gaan, ze zag er fantastisch uit, hoge hakjes, een kort zwart jurkje. Ze stapte in haar wagen en reed gezwind de straat uit.

We hadden afgesproken in een rendez-vous hotelletje in Kortemark, ik volgde haar op een redelijke afstand. Ze ging binnen en net zoals ik in mijn mail had gevraagd liet ze me weten dat ze op de kamer was.
“Je weet wat je te doen staat” antwoordde ik haar. “Zeker meester”, antwoordde ze me onmiddellijk.

Zoals ik haar had geschreven diende ze zich volledig uit te kleden, te douchen en eenmaal klaar naakt voor het grote raam te komen staan zodat ik kon zien dat ze gehoorzaam was geweest. Na een kwartiertje stond ze voor dat grote raam, poedelnaakt, wijdbeens en ingeolied. Ik begluurde haar vanuit de struiken, ze zag er fantastisch lekker uit, pronkend voor dat raam als een hoertje die klanten moest naar binnen lokken.

Ineens begon ze zich ter plekke te betasten. Haar ene hand gleed over haar gladde blinkende lichaam, langs haar borsten, over haar buik, langs haar lipjes. Met de andere hand had ze nog steeds haar IPhone vast en stuurde ze me “is het zo goed meester?”
Ik wist niet wat ik zag, mijn vrouw stond zich voor het raam van een rendez-vous hotel klaar te vingeren, de voorbijrazende auto’s beletten haar niet om een privé showtje voor me op te voeren.

Het was niet gepland, maar dit wond me zo op dat ik haar gebood om door te gaan, ik wou dat ze doorging met vingeren tot ze voor dat venster zou klaarkomen. Nog nooit had ik haar zien masturberen, ik genoot met volle teugen, ze leunde tegen het koude glas aan terwijl ik zag hoe ze gretig met haar vingers in haar kutje en langs haar klitje gleed. Het duurde niet lang voor ze zichzelf naar een eerste hoogtepunt vingerde.

“Ok braaf sletje van me”, mailde ik haar, “nu is het tijd om verder te gaan volgens de instructies”. Ze verdween even van het raam en kwam toen terug met de fijne zwarte stof van een blinddoek die ze demonstratief voor haar ogen bond, het teken voor mij om naar de kamer te trekken.

Zoals afgesproken was de deur ongesloten, ik kwam binnen en sloot de deur achter me. Ze had gehoorzaam al mijn opdrachten uitgevoerd, ze lag op haar buik op bed en er lagen 4 zijden sjaals klaar om haar vast te binden op het bed. Naast haar lag een grote glimmende dildo. Zij lag onbeweeglijk op bed, ik rook een heerlijke mengeling van haar parfum en haar vrouwelijkheid.
Ik liet mijn handen over haar zachte lichaam glijden terwijl ik haar armen en voeten één voor één vastbond aan het bed.

Genietend van dit geile zicht kleedde ik me uit, nog nooit was ik zo geil geweest. Mijn vrouw lag voor me, benen wijd gespreid, klaar om genomen te worden door mijn alter ego, door mijn dierlijke fantasieën die ik nog nooit kenbaar had gemaakt.
Gans haar lichaam glinsterde in de zonnestralen die naar binnen vielen langs dat grote raam, haar lipjes nog nat van daarnet.

Ik nam plaats op het bed achter haar en nam die gespierde dildo vast, wat was die enorm. Ik nam wat van de olie en maakte de dildo klaar voor gebruik.
Al die tijd hadden we natuurlijk nog geen woord gezegd, ik gaf haar een harde klets op haar kontje voor ik met de dildo haar open gespreide schaamlipjes streelde. Een rilling ging door haar ganse lichaam.

Ik sopte de dildo tussen haar natte lipjes van boven naar onder, telkens even haar klitje beroerend. Haar ademhaling werd telkens sneller terwijl ze haar lichaam afzette tegen de matras om haar vragende kutje nog meer voor me aan te bieden.

Dit was zo’n geil zicht, ik plaatste mijn linkerhand op haar onderbuik en duwde haar lichtjes omhoog terwijl ik een eerste keer de dildo in haar poesje naar binnen liet glijden. Eerst heel traag, centimeter per centimeter liet ik hem bij haar naar binnen glijden. Heerlijk zacht kreunend nam ze hem helemaal. Wat een waanzinnig zicht om die dildo haar lipjes te zien opensplijten.

Ik bouwde het tempo op, de dildo schoot telkens maar sneller in en uit haar kletsnatte grotje, ze spande elk spiertje van haar lichaam aan, met mijn linkerhand was ik intussen haar klitje aan het verwennen, ze begon luider en luider te kreunen. Ik wist wat ze wilde.

Ik likte het geil van mijn vingers, mmmmm, wat smaakte ze lekker. Nu was het tijd, Ik bleef de dildo ritmisch pompen in haar soppende kutje en ging voor het eerst richting haar kontje met mijn natte vingers.
Heel rustig streelde ik haar sterretje, voorzichtig maakte ik haar grotje nat met haar geil en mijn speeksel.

Het liefst van al wou ik met één keiharde stoot mezelf diep in haar kontje naar binnen rammen, maar haar maagdelijke grotje zou dit nog niet aankunnen. Ik dook met mijn tong naar haar kontje en begon haar te likken, ik merkte hoe ze heel geleidelijk aan meer en meer begon te ontspannen, het moment om met mijn wijsvinger over te gaan tot actie. Ik doopte mijn wijsvinger even in het geil tussen haar lipjes en liet hem dan in haar kontje verdwijnen.

Een mengeling van een schreeuw gevolgd door een langzame kreun gaf me aan dat ik mocht doorgaan. Ik ging een eindje zo door, afwisselend de dildo bij haar naar binnen stotend terwijl mijn vinger haar kontje verliet en omgekeerd. Het liep telkens vlotter, ze was intussen volledig ontspannen en gaf zich over aan mij.

Ik maakte de sjaals aan haar enkels los en zette haar op haar knieën, de dildo liet ik uit haar kutje glijden en ik nam plaats tussen haar benen. Ik ramde mijn keiharde paal diep bij haar naar binnen en doopte hem gretig in haar geile kut sappen.

Toen die goed nat was nam ik de dildo terug vast, zette tegelijk mijn lul tegen haar sterretje en de dildo tegen haar lipjes aan om ze vervolgens simultaan in één ruk zo diep als ik kon naar binnen te stoten in haar beide gaatjes.

Ze schreeuwde het uit van genot, begon met haar kontje wiegende bewegingen te maken om beide zo diep en goed mogelijk in zich op te nemen. Ik trok haar zo hard mogelijk tegen me aan, haar borsten wiegden op het ritme terwijl we tegen elkaar bleven beuken.

Zo ruw, dierlijk en rauw hadden we nog nooit geneukt, het was intens, ze leverde zich totaal over aan mijn diepste verlangens, genietend van deze pure mannelijke lust die na al die jaren naar boven kwam.
Het duurde niet lang voor ze luid kreunend klaar kwam, toen plofte ze neer op de matras, nog naschokkend en hijgend van dit onvoorstelbare avontuur.
Ik drukte mijn warme lichaam tegen het hare, het werd stilaan tijd om de blinddoek af te nemen en als man en vrouw verder te gaan met deze fantasie…

Beoordeel dit verhaal

44 Reacties

 1. Josephine 26 okt 2018
 2. Top 26 okt 2018
 3. kees 26 okt 2018
  • Hans 01 nov 2018
 4. Hans 27 okt 2018
 5. Josephine 27 okt 2018
 6. Hans 27 okt 2018
 7. 2totango 27 okt 2018
 8. Josephine 27 okt 2018
  • TomD 27 okt 2018
  • Corrie 29 okt 2018
   • Robert 29 okt 2018
   • Josephine 29 okt 2018
    • Edwin 30 okt 2018
     • Josephine 30 okt 2018
    • TomD 30 okt 2018
 9. Sjamana 29 okt 2018
 10. Helena 29 okt 2018
  • TomD 30 okt 2018
  • TomD 30 okt 2018
 11. TomD 30 okt 2018
 12. Anna 31 okt 2018
 13. nancy 31 okt 2018
  • Hans 31 okt 2018
 14. eric 31 okt 2018
 15. jan 01 nov 2018
 16. Josephine 04 nov 2018
  • TomD 04 nov 2018
  • Hans 05 nov 2018
 17. Josephine 09 nov 2018
  • Hans 11 nov 2018
   • Josephine 11 nov 2018
    • TomD 11 nov 2018
     • Hans 13 nov 2018
     • Kevin 15 nov 2018
     • Kevin 15 nov 2018
  • Kevin 15 nov 2018
 18. Suzanne 21 nov 2018
 19. skinner 25 sep 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *