— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Let the game begin

In juli 2017 had ik een vriendin met benefits, Luna. Toen vertelde deze vriendin mij dat ze dolgraag naar Noorwegen wilde gaan, ze kon alleen niemand vinden die zo gek was om met haar mee te gaan.  Wie wil er op zomervakantie naar een land waar het altijd regent. Op dat moment had ik geen baan en geen plannen. Ik besloot dat ik wel die ‘gek’ wilde zijn, die deze reis met haar ging maken.

De eerste week liep de spanning al hoog op. Luna werd met de dag knapper. Een vrouw met donker haar, diepzwarte ogen en een perfect lijntje. Iedere dag daagde ze me uit. Een hand op mijn billen, een kus op mijn wang…

We besloten na een aantal nachten wildkamperen en logeren in ouderwetse huisjes dat het tijd was voor een luxe loft. Na een rit van zo’n tien uur door het prachtige Noorwegen kwamen we aan bij de Loft. Een fantastische, goed gestylde woning met een prachtig uitzicht.

Ik zei: Laten we de avond verrijken met wat extra spanning, laten we zelf een seksspel creëren. Luna was enthousiast. We vonden een bordspel in de kast, dit zou ons ‘speelbord’ worden. Op een leeg A4 begon ik te schrijven. Dobbelstenen hadden we niet, dus besloten we dat we vooruit konden komen op het bord met behulp van speelkaarten. De cijfers van de kaarten betekenden 1 stap vooruit op het bord. Iedere vijf stappen op het speelbord betekende dat we een shotje sterke drank zouden nemen. Spannend? Nog niet echt. Ik gaf het spel de volgende regels:

De boer: kussen in de nek; De vrouw: vingeren (zacht, hard, sensueel); De heer: likken; De aas: jezelf ontdoen van een kledingstuk; De joker: zelf bepalen, degene die ‘verwend’ werd mocht er niet op reageren (door aan te raken of te kussen). Want dan moest zij een stap terug op het speelbord

Alle ‘opdrachten’ duurden 30 seconden, op een plek in de riante loft naar keuze. Het leek een relatief kort spel, maar geloof me de avond duurde lang en dit was absoluut geen probleem.

Voordat we het spel starten gingen we beide douchen. We maakten ons op, deden lingerie aan en gooiden onze donkere haren los. Luna en ik hadden beide gekozen voor een sexy rood setje met daarover heen een witte, licht doorzichtige blouse. Een broek vonden we niet nodig.

Ik werd al gek van de gedachte alleen dat ik haar gedurende het gehele spel wel aan mocht raken, maar we geen seks mochten hebben. Ze bracht haar rood gestifte lippen naar mijn nek, waar ik haar warme adem voelde. In plaats van me te kussen, bewoog ze haar mond naar mijn oor waarin ze fluisterde: Let the game begin.

Ik trok een kaart, de heer. De woning had een heerlijke open keuken met een kookeiland. Ik besloot de strak afgetrainde Luna op het kookeiland te tillen. Opgewonden haalde ik haar witte blouse omhoog, haar rode slipje schoof ik iets opzij en ik liet voorzichtig mijn tong over haar dijbeen gaan om vervolgens haar klitje te likken. Ik voelde dat ze al opgewonden was, ze voelde nattig aan. Nattig en heerlijk. Voor ik het wist hoorde ik dat de tijd erop zat.

Grijnzend van geluk en geilheid liepen we terug naar de bank. Tijd voor de volgende kaart. Na een aantal cijferkaarten trok Luna de aas en ontdeed ze zichzelf van haar witte blouse. Voor mij zat op dat moment een elegante, sexy vrouw in enkel en alleen nog een rood lingerie setje. Nadat ze een boer trok, kwam ze met haar natte kutje op mijn ontblote benen zitten. Met haar volle rode lippen kuste ze me plagend in mijn hals. Soms stopte ze even en hield ze haar mond voor mijn mond, alsof ze me intens wilde kussen.

De vrouw was als volgt onze gelukkige kaart. Ik pakte Luna haar hand en nam haar, om de spanning nog meer op te voeren, mee naar een plek waar we in het zicht waren. In het zicht voor mensen die op straat liepen, voor overburen. In het vroege duister stonden we daar, twee vrouwen. De een in een doorzichtige witte blouse, de ander al ontbloot en in het rood. Mijn vingers daalden naar Luna haar broekje. Met gemak haalde ik Luna’s broekje iets naar beneden en liet ik mijn vingers in haar glijden. Ik voelde haar geil en merkte dat ik zelf intussen ook onwijs nat was geworden. Zachtjes masseerde ik haar klitje en liet ik tussendoor zowel mijn wijs als middelvinger in haar glijden. Ik wilde haar gillend klaar laten komen, maar na 30 seconden moest ik stoppen.

Het was spannend, dit spel. Het was zo geil. Ik stond inmiddels op nr. 15 op het speelbord. Het bord ging tot 20. De winnaar mocht bepalen hoe de avond zou eindigen. Luna stond op 14.

De volgende aas zorgde ervoor dat ook mijn blouse uit ging. Luna trok de joker en zorgde er met zwoele kusjes in mijn nek, natte vingers op mijn klitje en aanrakingen van mijn borsten voor dat ik een stap terug moest doen op het speelbord. Ik kon me niet inhouden en wilde haar aanraken. Ik wilde haar kussen als nooit tevoren.

Zachte beetjes gaf ik Luna in haar klitje als dank aan de heer. Ze proefde heerlijk, zoet.
Luna ontdeed zich na het trekken van de volgende kaart van haar bh. Haar prachtige, ronde, gebruinde borsten kwamen tevoorschijn.

Ik nam Luna mee naar de slaapkamer en begon haar te kussen. Haar zachte, warme tong vond de mijne en de joker zorgde ervoor dat ik Luna heerlijk mocht verwennen, zoals ik dat wilde. Haar borsten lonkten me en ik likte zachtjes haar tepels.

Nr. 20. Ik won, ik won dit spel. Ik mocht kiezen wat ik wilde. Luna en ik dronken de laatste wodka en ik nam Luna mee naar de slaapkamer. Ik beviel haar om mijn handen vast te binden boven mijn hoofd. Zoals afgesproken likte ze me in mijn hals. Ze ontdeed zich van het laatste kledingstuk wat ze nog droeg en spreidde haar benen boven mijn gezicht om vervolgens haar eigen klitje te masseren. Heerlijk om te zien hoe ze zichzelf verwende, heerlijk om te voelen dat ik niks kon en al de hele avond zo graag van alles wilde kunnen. Luna haar nat drupte in mijn mond en door mijn gezicht omhoog te duwen kon ik haar proeven. Ik liet mijn tong over haar klitje gaan. Luna vond dat zij het “seksspel” ook fantastisch had gespeeld en maakte mijn handen, tegen mijn oorspronkelijke wens in, los. Ze zei dat ze wilde dat ik mezelf aanraakte. Ze wilde gelijk klaarkomen. Met haar klitje boven mijn mond, voelde ik mezelf. Al snel begon Luna hard te kreunen. Ik kom, zei ze. En kwamen we samen nog harder kreunend klaar.

Helaas komt aan elke avond een einde, maar ik wist na deze avond zeker dat wij nog veel van deze avonden zouden beleven. En het seksspel? Dat ligt nu ook in Nederland in mijn kast.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Anne 21 okt 2017
    • Natacha 22 okt 2017
  2. jakkie 23 okt 2017
  3. Willie 23 okt 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *