— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De dokter en ik (deel 2)

Na mijn dromen uit mijn vorige verhaal die tot stand kwamen door de aanwezigheid van een van de dokters op onze afdeling, had ik een aantal dagen vrij. Hierna had ik een aantal diensten, waarin we niet samenwerkten. Tot op een broeierige avond in juni.

Ik was begonnen met mijn avonddienst terwijl het buiten nog 25 graden was. Gezien de uniformen over het algemeen aanvoelen als een jute zak droeg ik eronder alleen lingerie. Gelukkig was het niet heel druk en ik was gewoon lekker bezig met mijn werk. Terwijl ik bezig was met het aanhangen van infuusmedicatie hoorde ik opeens iemand langs de kamer lopen die daarna even terugliep en om het hoekje keek. ‘Goedemiddag zuster Jess’ hoorde ik en toen ik omkeek kreeg ik een dikke knipoog van de dokter uit mijn droom. ‘Goedemiddag doc’ lachte ik terug, terwijl ik me niet aan de indruk kon onttrekken dat hij zijn ogen keurend over mijn lichaam liet gaan. ‘Warme dag hè’ zei hij schijnbaar achteloos, waarna hij eigenlijk zonder antwoord af te wachten weer verder liep. Ik voelde een kriebel in mijn buik en hoewel ik normaal best adrem ben wist ik niet echt goed te reageren. Ik slikte een keer en ging verder met mijn werk. Doordat ik verder eigenlijk heel de avond bezig was verdwenen gedachten hierover naar de achtergrond en voordat ik het wist was de nachtdienst gearriveerd en hadden we overgedragen. Ik kleedde me om en babbelde kort nog wat met collega’s, waarna ik naar de parkeergarage liep.

Door het kletsen was ik toch iets later waardoor er eigenlijk niemand meer in de parkeergarage liep. Ik was bijna bij mijn auto toen ik snelle voetstappen achter me hoorde en ik opeens een arm om mijn heup voelde. Verbouwereerd en boos over deze onverwachte intimiteit wilde ik de arm wegduwen, maar toen ik omkeek zag ik dat het de dokter van de afdeling was. Mijn afweren was minder overtuigend en ik wist niet zo goed meer wat ik zeggen moest. Er kwam enkel een aarzelend ‘HÉ!’ over mijn lippen wat als groet of boze reactie geïnterpreteerd kon worden. Hij leek recht op zijn doel af te gaan en trok me tegen zich aan met zijn hand in mijn nek. Voor ik het doorhad kuste hij mij intens in mijn hals. Ik voelde hem hoe hij zachtjes zoog en zijn tong een nat spoor van mijn hals naar mijn mond trok. Ik blokkeerde volledig en liep hem gaan. Vervolgens zoende ik hem intens terug. Onze tongen vonden elkaar en met mijn hoofd in zijn handen zoenden we intens. Het duizelde mij zonder dat ik echt kon nadenken, ik wilde hem niet loslaten en zoog zijn tong in mijn mond. Ik voelde zijn brede lichaam tegen me aan en merkte dat zijn hand een weg zocht over mijn lichaam naar mijn borsten. Ik kreunde zacht terwijl hij mijn tepels stimuleerde door de stof van mijn shirtje en BH heen. Mijn buik tintelde en ik voelde dat dit me niet droog hield.

Toen we verderop een autodeur dicht hoorden slaan leken we allebei weer terug te komen tot de realiteit. Hij brak de zoen af en viste gauw een papiertje uit zijn zak. Dit frommelde hij gauw in mijn decolleté terwijl hij hees ‘app me’ fluisterde. Voor ik iets kon zeggen was hij verdwenen.
Ik stapte in mijn auto en bleef even zitten terwijl ik me zat te bedenken wat er net gebeurd was. Het voelde aan de ene kant verkeerd, maar aan de andere kant ook zo lekker. Het was lang geleden dat een zoen me zo geraakt had en zonder te voelen wist ik zeker dat er een natte plek in mijn slipje zat. Met verwarring in mijn hoofd reed ik naar huis.

Thuisgekomen pakte ik nog een glaasje wijn en ging even op de bank zitten. Ik pakte het papiertje waar een 06 nummer op stond en verder niets. Ik voegde het toe aan mijn contacten en bleef met Whatsapp geopend twijfelend zitten. Ik weet niet wat het was, maar opeens besloot ik toch gewoon een berichtje te sturen. Ik maakte een nieuwe chat en typte ‘Hey doc, wat was dat nou net’. Ik zag hem direct online verschijnen en terugtypen. ‘Een kusje voor een lieve zuster’, kreeg ik als antwoord. ‘Je vond het toch niet vervelend? Dat heb ik in ieder geval niet gemerkt’, kwam er direct achteraan met een knipoogsmiley.
Was het de wijn? Was het de vermoeidheid? Was het de spanning? Ik weet niet wat het was, maar ergens verdween een rem in me. Terwijl mijn linkerhand op mijn borst ruste, typte ik terug: ‘het enige vervelende is dat ik nu een nat slipje heb’. Het duurde even voordat er reactie kwam en in die tijd trok ik mijn jeans uit en voelde langzaam met mijn hand in mijn slipje. Ik trok mijn benen op de bank en sloot mijn ogen. Mijn vingers gleden over mijn heuveltje naar beneden en vonden hun weg langs mijn vochtige lipjes. Ik sloot mijn ogen en dacht aan de parkeergarage. Ik voelde zijn zoen weer. Ik kreunde zacht toen mijn vingers mijn clitoris aanraakten. Zachtjes streelde ik mezelf. Het denken verdween. Enkel genot overheerste terwijl ik het tempo opvoerde. Zachte soppende geluidjes vulden de kamer. Mijn ademhaling zat hoog en was snel. Mijn ogen gesloten en mijn mond een randje open. Mijn wijsvinger gleed tussen mijn natte schaamlippen door en ik drukte ze even in mijn natte grotje om daarna direct weer de aandacht te verleggen naar mijn meest gevoelige plekje. De wereld verdween en gleed onder mij weg. Sterretjes vulden mijn hoofd. Schokkend lag ik daar op de bank klaar te komen als een geile puber. Maar het was zoooooo lekker.

Toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam, pakte ik mijn spullen bij elkaar en verdween snel in bed. Ik kreeg een slaperige kus van mijn vriend waarna ik snel vertrok naar dromenland.

De volgende morgen toen ik wakker werd was mijn vriend al nat zijn werk en had hij ook de kids al naar de dagopvang gebracht. Ik vond een briefje op het aanrecht met daarop: ‘je lag nog zo lekker te slapen met een gelukzalige glimlach dat ik je niet wakker wilde maken. I love you’
Toen ik mijn telefoon pakte zag ik dat ik gisteren helemaal niet meer mijn appjes bekeken had. Mijn dokter had eerst een blozende smiley teruggestuurd op het bericht van mijn natte slipje. Vervolgens zei hij dat ik een ondeugend zustertje was en vroeg hij wat ik er aan ging doen. Bij het uitblijven van mijn reactie was daarna het gesprek verstomd. Ik besloot gewoon mijn gene af te leggen en typte: ‘sorry voor mijn late reactie, maar ik heb me eerst op de bank klaargevingerd en vervolgens heerlijk geslapen’. In afwachting van zijn reactie smeerde ik een boterham en ging ik ontbijten. Na het ontbijt zag ik dat hij gereageerd had met opnieuw zo’n blozende smiley en vervolgens ‘wauw je bent nog stouter dan ik dacht. Daar had ik wel bij willen zijn’. Ik typte nu brutaal terug: ‘nieuwe dag, nieuwe ronde, nieuwe kansen; your place or mine?’. Ik hoefde niet lang te wachten op reactie: ‘mine’, gevolgd door een adres. Ik stuurde geen bericht terug maar liep naar boven om me aan te kleden en op te maken..

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Joost 25 aug 2017
  2. WALLY 27 aug 2017
  3. Jannah 21 aug 2019
  4. Jahon 07 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *