— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vreemdgegaan… Met mijn heerlijke toyboy!

Wat ging hier aan vooraf? Met carnaval kwam ik een erg leuke toyboy tegen waarbij ik de verleiding niet kon weerstaan. Na 12 jaar relatie ging ik voor het eerst in mijn leven vreemd, en hoe! Twee maanden na dato wil ik hem nog eens zien en kijken wat er van de chemie overblijft als we allebei nuchter zijn. Spoiler alert: het is niet bij alleen thee drinken gebleven!

Hij geeft me thee. Onwennig zitten we naast elkaar op zijn bank. Koetjes en kalfjes, met hier en daar een knipoog naar de vorige keer. Ik ben zenuwachtig. Ik ben al jaren niet meer zenuwachtig geweest. Ik weet dat dit moment, deze avond alles zou bepalen. Zie ik iets over het hoofd? Is mijn leven dan toch niet wat ik wilde dat het zou zijn? Bang voor de conclusie, maar toch nieuwsgierig genoeg om het op de proef te stellen. En kritisch ook, naar mezelf. Ik wil niet in slaap vallen en jaren later wakker worden, spijt om wat ik níet heb gedaan.

Hij leunt naar voren. Twijfelend. Hij weet ook niet hoe ik er in sta. Ik weet het zelf niet eens. Ik leun voorzichtig ook naar voren. Onze lippen raken elkaar zachtjes. Ik proef zijn frisheid. Hij is tot in de puntjes voorbereid op mij. We stoppen snel weer. Hij kijkt me peilend aan. Ga ik er in mee? Hij stelt me gerust, alles is oké. Ook als ik op dit moment beslis te stoppen. Maar ik wil niet stoppen, ik wil meer. Snel spring ik op zijn schoot, om z’n twijfel weg te nemen. En misschien ook wel om mijn eigen twijfel weg te nemen. Ik zoen hem vol, nu zonder in te houden. Hij slaat zijn armen om me heen, stevig. Onmiddellijk voel ik zijn gespierde torso, en ik waan me in een bouquetroman. Ik voel opluchting. Niet omdat de spanning, die al maanden op mijn schouders rust, nu van me af valt. De spanning is er nog steeds. Maar ik voel geen kriebels, geen vlinders. Ik weet: dit is puur fysiek. Ik wil dit lijf. Ik wil hem in me.

Onze zoen intensiveert. Ik dans met mijn heupen langzaam op zijn schoot. Hij beweegt zijn handen naar mijn billen en knijpt in ze. Hij onderzoekt mijn lichaam, beslissend of hij mij lekker vindt. Alles is nieuw, misschien wel nieuwer dan de vorige keer. Nuchter nu. Ik voel aan hem dat ik me daar niet druk om hoef te maken. Normaal ben ik niet het type dat zich zorgen maakt of mijn billen in de smaak vallen, maar zijn lichaam wint het van het mijne. Ik zou willen dat ik iets meer had getraind, voor deze tweede afspraak. Hij begint mijn blouse los te knopen. Iemand anders die mij uitkleedt, dat is al een reden om licht te worden in m’n hoofd. Niets meer gewend. Snel ook mijn hemdje uit. Goedkeurend grommend kijkt hij naar m’n bh, die ik vanochtend voor werk met voorbedachte rade aantrok. De bh die ik een paar maanden geleden nog cadeau kreeg van m’n vriend.

Ik begin snel zijn overhemd los te knopen, verlangend naar zijn mannelijke lijf. Wat een contrast met waar ik normaal mee te maken heb. Per knoopje zie ik meer van wat ik al langer miste. Hij laat het zich welgevallen, die bewonderende blikken van mij. Dit is een man die weet waarvoor hij zich bijna dagelijks afbeult in de sportschool en op zijn racefiets – die pronkend in de hal verderop staat. Zodra zijn hemd uit is, houdt hij zich niet langer in en gaat ook mijn bh uit. Minder soepel dan ik had verwacht. Hoe vaak zou hij dit doen? Direct stort hij zich gretig op mijn borsten, en ik laat me iets achterover hangen in zijn armen. Ik geef me over, letterlijk en figuurlijk.

Hij trekt me weer naar zich toe en fluistert in mijn oor: “Wat wil je? Is dit okee?”. Ik reageer alleen door zacht te kreunen en zet mijn nagels zachtjes in zijn rug. Hij kopieert me en een tijdje zitten we alleen maar elkaars rug te kriebelen. Het is okee. Ik kan nu stoppen, me excuseren en weg gaan. Maar ik wil het niet. Niet na al die flashbacks, van hoe hij me de vorige keer nam. Hoe hij me volledig domineerde en precies bepaalde wat er gebeurde en hoe. Ik wil weten hoe dat voelt nu ik nuchter ben.

Ik trek me iets terug uit onze omhelzing. Ik zoen hem weer en hij masseert mijn borsten. Meer is er niet nodig. Hij tilt me op en inwendig sla ik een gilletje. Hij tilt mij op. Hoe heerlijk. Zoenend draagt ‘ie me naar zijn bureau in zijn kantoortje. Mijn panty en string trekt hij gehaast uit, ik draag alleen mijn rokje nog. Ik zit op zijn bureau, te kijken naar zijn perfecte lijf. Getraind, maar niet een bodybuilder. Een mooi laagje vlees over zijn sixpack. Voordat hij zijn broek uit doet, geeft ‘ie mij z’n condoom dat hij in zijn achterzak bewaarde. Natuurlijk. Gelukkig is hij beter voorbereid op wat ik wil dan ik.

Snel is het condoom om en zonder verdere plichtplegingen ramt hij zichzelf bij mij naar binnen. Even wordt het donker voor m’n ogen en ik denk dat ik flauw val. Zijn enorme pik is veel voor mij. Maar niet teveel. God nee, laat dit nooit stoppen. Hij pakt direct een stevig ritme op en neukt me alsof er geen morgen is. Ik heb hier niks meer te zeggen, hij doet wat goed voelt en ik kreun mee. Ik voel zijn ballen tegen mijn billen aanslaan en zie ons achter hem, in de spiegel van zijn kast. Hoewel ik niet genoeg kan krijgen van dit uitzicht, draait hij me na een tijdje om.

Hoe hij het doet, weet ik niet, maar ineens lig ik met mijn bovenlijf op zijn bureau en heeft hij een vorstelijk uitzicht op mijn zachte ronde billen. Als ik mijn lijf al op een bepaalde manier wílde presenteren, die kans krijg ik niet. Maar Moeder Maria, laat hem maar. Hij weet wat goed is en ik voel me begeerd. Mijn rokje is uit en weer gaat hij diep in me, nu achterlangs. Er zit een flinke kromming in zijn lul die ervoor zorgt dat ik met dit standje stevig gestimuleerd wordt. Ik herken dit van de vorige keer, maar weet nog niet hoe ik er mee om moet gaan. Nog nooit heeft een man me zo vanbinnen kunnen bekoren. Ondertussen pakt hij me stevig aan, met zijn handen om mijn heupen, waarmee hij zijn krachtige stoten nog beter kan aanzetten. Ik kreun en ik hijg en kijk zo nu en dan achterom, met een smekende blik in mijn ogen om ‘m nooit meer te laten stoppen.

Maar helaas, ook deze man is niet gemaakt van steen, dus even moet hij pauze. We gaan terug naar de bank, waar hij op z’n rug gaat liggen en de zeester doet; benen iets uit elkaar, armen wijd naast zijn hoofd, ze vormen samen de vijf armen van een ster. Leuk voor hem, maar ik ben nog lang niet klaar. Dus ik ga op hem zitten, met een been in hurkhouding naast zijn heup, en het andere been iets gestrekt langs de bank. Ik sta stevig en kan nu echt kracht zetten om hem wat terug te geven van wat ik net van hem heb ontvangen. Hij kijkt bewonderend naar me en wacht tot ik hem bij mij naar binnen begeleid. Zijn focus is wel wat weg, en dat maakt het iets lastiger, maar ook in deze staat vult hij me heerlijk op.

Ik begin hem langzaam te berijden, plaag een beetje door juist even niet vol te gaan. Ik maak hem gek en dat weet ik. Even heb ik de touwtjes in handen en hoe graag ik me ook laat domineren; dit past bij me. Ik geniet van de blik in zijn ogen, bijna dromend. Hij bijt op z’n lip terwijl ik zijn hand begeleid naar mijn borst. Met mijn andere hand steun ik op zijn borst en ik heb geen idee of ‘ie z’n spieren nog even extra aanspant, of dat dit de ontspannen staat is, onder de indruk ben ik toch wel. Ik fluister dat hij me een beetje moet helpen en direct laat ‘ie zich weer van zijn beste kant zien, door zijn heupen hard omhoog te stoten. Ik verlies bijna mijn evenwicht met zoveel plotselinge kracht onder me. Maar hij verstevigt zijn greep op mij en pompt een paar keer stevig door, tot het moment dat ík even moet stoppen.

Buiten adem en trillend als een rietje laat ik me over hem heen vallen. Maar hij kent geen genade, we gaan door. Hij staat op, trekt me overeind en duwt me zachtjes van de woonkamer richting de slaapkamer. Maar zodra hij de deur naar de hal achter zich dichttrekt, duwt hij mijn bovenlijf naar voren en hij ramt z’n lul achter bij me binnen. “Ríchting de slaapkamer zei ik, niet erin”. I can’t argue with that. Ik spreid m’n benen wat verder tot ik in een halve split sta met mijn voeten tegen de weerszijden van de hal. Hij blijft onvermoeibaar doorstoten en voert het ritme steeds verder op. Ik kan bijna niet recht blijven staan, dus om tegengewicht te kunnen bieden aan de kracht die hij op me uitoefent, houd ik me vast aan de deurpost van de slaapkamer. Ik heb m’n gekreun en gehijg nu helemaal niet meer onder controle en denk aan hoe de buren zullen mee genieten van onze geile sessie.

Als hij heel even rust houdt, merk ik dat mijn benen me niet meer kunnen dragen. Hij heeft me uitgeput en we zijn nog niet eens klaar. Ik grijp mijn kans en duik de slaapkamer en het bed in. Flashbacks naar de vorige keer, toen ‘ie me ook al zo hard en onvermoeibaar nam. Voor mij genoeg voor weer nieuwe energie. Ik ga op m’n rug liggen, benen gespreid, klaar om hem weer te ontvangen. Ik weet dat mijn kutje verleidelijk glanst van het vocht. Ik ben nog nooit zo nat geweest. Maar nee, hij besluit anders. Hij doet zijn condoom af terwijl hij tegen de bedrand staat. Hij kijkt me verwachtingsvol aan. “Wil je…?”, en hij speelt wat met z’n dikke pik. Van dit aanzicht alleen al word ik helemaal gek. Ik ga zitten en besluit hem nog even in spanning te houden.

Ik breng mijn lippen naar zijn buik en begin hem te kussen en te likken. Met m’n rechterhand streel ik zijn borstkas en ik knijp in zijn tepel. Dat heeft meteen effect, want direct staat zijn lul weer fier overeind. Met mijn linkerhand kneed ik zachtjes zijn ballen en het stukje tussen balzak en anus. Hij begint steeds harder te hijgen en ik kan het zelf niet veel langer uitstellen. Ik ga met mijn tong naar zijn eikel en geef kleine subtiele likjes. Bij elke aanraking schiet zijn pik weer omhoog. Na een paar minuutjes plagen, pakt hij me bij m’n haar vast en duwt mijn hoofd zacht maar dwingend naar zijn lul.

Ik neem ‘m nu vol in m’n mond en begin te zuigen. Rustig pak ik een ritme op. Ik moet echt even wennen aan deze grootte en wil niet meteen gaan kokhalzen. Ik houd z’n lul nu ook bij de stam beet met mijn rechterhand en begin hem daarmee af te trekken op hetzelfde ritme als het pijpen. Ondertussen maakt hij steeds hardere neukbewegingen met zijn heupen en duwt hij mijn hoofd dichter naar zich toe. Onwillekeurig maak ik een gorgelend geluid, dit kan ik echt niet meer aan. Ik trek mijn hoofd weg en kijk omhoog, terwijl ik hem blijf aftrekken. Hij is al half van de wereld en gooit zijn hoofd achterover. Zijn lichaam is volledig aangespannen en hij begint te trillen. Hij is er bijna dus ik verstevig mijn grip op zijn lul en voer het tempo nog wat op. Hij kreunt en gromt hard, nog één laatste keer. Schokkend komt hij klaar, zijn sperma spuit hard in mijn mond en over mijn borsten. Ik trek nog een paar keer om er alles uit te krijgen en lik dan zijn eikel schoon. Ik kijk omhoog en zie hem zwetend, met een gelukzalige lach naar het resultaat kijken. “Even de douche in, dan maar?” Terwijl ik zoveel mogelijk doorslik kan ik alleen maar glimlachend knikken.

Beoordeel dit verhaal

11 Reacties

 1. Nymfje 05 jun 2017
 2. Joost 07 jun 2017
  • Lisa 09 jun 2017
   • Sander 12 jun 2017
    • Sterre 04 jul 2017
     • Sander 10 jul 2017
   • lizzy 22 jan 2018
    • Michiel 06 mrt 2018
 3. Dree 05 jul 2017
 4. Jobe 09 jul 2017
 5. Martijn 16 mei 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *