— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwachts bezoek

Het is woensdag morgen als de bel gaat. Ik heb een vrije dag en vraag me af wie er voor de deur staat. Als ik de gang in loop zie ik door de glazen deur mijn ex P. staan. We hebben ongeveer een half jaar geleden besloten uit elkaar te gaan na een onstuimige relatie van een jaar.
In de tijd dat we uit elkaar zijn, hebben we elkaar een paar keer gezien en telkens was er die spanning. Ik open de deur en P. kijkt me grijnzend aan. ´Ik was in de buurt en wilde eens kijken hoe het met mijn ondeugende dame ging.´
Ik nodig m uit om binnen te komen. P. werkt bij de politie en het komt dus inderdaad wel eens voor dat hij in de buurt is. Als hij langs me heen loopt, geeft hij me een klein kusje op mijn mond.
Ik voel een kleine kriebel want het blijft gewoon een lekkere man.

We drinken samen wat en kletsen wat bij, het is toch een tijdje geleden dat we elkaar gezien hebben. Tijdens ons gesprek raakt hij me steeds wel onschuldig aan, een hand op mijn knie of een aai over mijn arm. Na een tijdje loop ik weer naar de keuken om iets te drinken te pakken en als ik me omdraai staat P. opeens dicht achter me. We kijken elkaar even aan voordat P. zijn hoofd buigt en me begint te zoenen. Met zijn tong duwt hij mijn lippen van elkaar en met een kreuntje verwelkom ik zijn tong. Zijn handen glijden naar mijn heupen en duwen me richting de tafel. Daar aangekomen tilt hij me erop en gaat dicht tegen me aan staan. Als ik voel hoe hard hij is, kreun ik zachtjes tegen zijn mond. Mijn vingers maken snel de knoopjes van zijn uniform open, terwijl hij mijn shirt uit trekt. ´Bed, bank of tafel?´ vraagt P. me in mijn oor. ´bed….nu´ weet ik nog uit te brengen en direct tilt P. me weer op en loopt naar mijn slaapkamer.

Daar aangekomen legt hij me voorzichtig op bed en komt op me liggen. Direct beginnen we weer te zoenen terwijl ik ondertussen zijn overhemd over zijn gespierde schouders trek. Mmm hij is nog lekkerder dan toen we nog samen waren. Als P. de voorsluiting van mijn BH opent, kijkt hij me even met donkere ogen verlangend aan. Al snel zakken zijn lippen naar mijn hals en begint me daar hete kusjes en likjes te geven. Ik sluit genietend mijn ogen en ik voel dat P. mijn armen omhoog brengt. Opeens voel ik een klikje om beide polsen en als ik verschrikt mijn ogen open, zie ik dat P. me aan de stijlen van mijn bed heeft vastgemaakt met zijn handboeien. Hij kijkt me grijnzend aan en fluistert in mijn oor ´Nu ben je van mij.´
Hij geeft me een klein kusje voordat zijn lippen naar mijn borsten glijden. Hij likt een paar keer over mijn harde tepels en als hij met zijn lippen hieraan trekt, kreun ik genietend. Ondertussen zijn z´n handen over mijn buik naar beneden gegleden en openen heel langzaam de knoop van mijn korte broek. P. laat zijn vinger onder de stof van mijn string glijden en als hij voelt hoe nat ik ben fluistert hij in mijn oor dat ik zijn geile meisje ben. Al snel trekt P. mijn broek samen met string uit en gooit deze achter zich neer. Ik lig nu helemaal naakt voor hem, terwijl hij nog half aangekleed is.

Heel langzaam glijden zijn handen over mijn lichaam totdat deze tussen mijn benen eindigen. Als hij onverwacht een vinger diep in me laat glijden, kreun ik genietend zijn naam. Terwijl hij me langzaam begint te vingeren kijkt hij me met een donkere blik aan. Ik kijk terug totdat hij het tempo versnelt en een tweede vinger in me laat glijden. Ik kreun ongeduldig en hij buigt zich glimlachend over me heen. ´Zeg me wat je wilt´, fluistert hij tegen mijn lippen. ´Kom in me alsjeblieft´, smeek ik hem.
´Vind je het niet lekker wat ik nu doe´ vraagt hij me plagend terwijl hij nog een keer met twee vingers hard in me stoot. Ahhh kreun ik en kronkel over het bed van genot. ´Alsjeblieft´ smeek ik hem nogmaals ademloos. P. bijt me even in mijn oorlelletje en fluistert dan in mijn oor ´Ik ga je helemaal gek maken.´ Na nog een klein kusje op mijn mond glijden zijn lippen via mijn hals, borsten en buik heel langzaam tussen mijn benen. Al deze tijd blijven zijn donkere ogen de mijne gevangen houden. Met de eerste vlinderzachte streling van zijn tong over mijn lipjes, schokt mijn lichaam en P. grijnst ondeugend naar me. In een poging hem aan te raken, ruk ik aan de handboeien die uiteraard niet meegeven. Mijn vingers sluiten zich om de spijlen van het bed en ik besluit me aan P. over te geven. Terwijl hij me ongelooflijk lekker blijft likken, hol ik mijn rug, kreun hijgend zijn naam en voel mijn orgasme dichterbij komen. P. voelt dit ook en vindt met zijn tong mijn clitje. Als hij vervolgens ook nog eens zijn vinger diep in me stoot, kom ik trillend tot een heerlijk orgasme. Nog even likt hij me door, zodat mijn orgasme nog iets langer aan blijft en laat me hierna even tot rust komen terwijl hij me kleine kusjes op mijn buik geeft. ´Je maakt me helemaal gek als je zo opwindend klaar komt´ fluistert hij in mijn oor.

Na deze woorden staat hij op van het bed en opent heel langzaam zijn riem en broeksknoop. Hierna trekt hij deze tegelijkertijd met zijn boxershort uit en zie ik eindelijk zijn keiharde penis. Ongemerkt kreun ik ongeduldig en ik zie P. glimlachen. Hij loopt weer naar bed en komt tussen mijn benen zitten terwijl ik nog steeds vastgebonden op bed lig. Hij buigt zich over me heen en begint me plagerig te zoenen. Na een tijdje voel ik hem een klein stukje in me glijden en mijn lichaam schokt even van genot. Hij trekt zich weer terug maar al snel voel ik hem helemaal in me glijden. Ik geef een gilletje en P. gromt van genot. Terwijl hij langzaam in me stoot, fluistert hij ondeugende dingen in mijn oor zoals dat ik zo heet aanvoel en ik ongelooflijk nat ben. Ik wil hem zo graag voelen dat ik smeek om me los te maken. Hij negeert dit echter en hij gaat weer rechtop tussen mijn benen zitten en trekt me aan mijn heupen omhoog en tegen zich aan. Terwijl hij zijn tempo verhoogt, voel ik hem steeds dieper in me stoten. Ik voel mijn tweede hoogtepunt alweer naderen. Opeens voel ik de handboeien los klikken en P. trekt me omhoog zodat ik half op zijn schoot kom te zitten. Hij blijft hard in me door stoten en kreunt in mijn oor ´kom maar´. Mijn nagels boren zich in zijn schouders terwijl ik goddelijk klaar kom en P. zijn naam gil. Met mijn gezicht in zijn hals kom ik weer rustig op adem terwijl ik voel dat hij nog keihard in me zit. Ik open mijn ogen, kijk hem ondeugend aan als ik hem tegen zijn borst naar achter duw. P. valt op zijn rug op het matras en ik ga schrijlings op hem zitten.
´Ik denk dat het tijd is om te boeten voor zojuist´ fluister ik in zijn oor.

Word vervolgd

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. Anne 14 jun 2017
  2. josee 21 jun 2017
    • Harrie 18 mrt 2018
  3. zeilliefhebber 04 jul 2017
  4. Sexy 07 jul 2017
  5. Harrie 18 mrt 2018
  6. Harrie 18 mrt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *