— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De sleutel van de buurman

Trrriiing! Sta ik net te douchen gaat de bel. Iemand aan de voordeur. Nou, die heeft eventjes mooi pech want m’n haren zijn net helemaal nat omdat ik ze wil wassen. Maar er wordt nog eens gebeld, en nog eens. Ik hoor iemand roepen. Het zou best eens belangrijk kunnen zijn. Verwacht ik een pakje? Voor de zekerheid trek ik een handdoek om mijn borsten en kijk uit het slaapkamerraam. Hee, het is de buurman. In een iets te korte ochtendjas. Wat moet hij nou?

Het is zo’n knappe spierbundel met van die schattige kuiltjes in zijn wangen als hij lacht. Als hij zijn auto gaat wassen probeer ik ook altijd een klusje in mijn voortuin te doen want dan kan ik stiekem kijken hoe zijn T-shirt langzaam steeds natter wordt en zijn lijf steeds beter uit de verf komt. Maar nu drukt hij weer op de bel. Ik doe het raam een klein stukje open en roep: “Ik kom eraan!”.

Met mijn handdoek nog om me heen geslagen ren ik de trap af. Bij de voordeur merk ik dat mijn handdoek eigenlijk wat te kort is, ik krijg hem niet over zowel mijn borsten als mijn billen heen maar het is al te laat. De buurman ziet mij door het melkglas van de voordeur en roept: “Buurvrouw, help. Ik ben buitengesloten. Mag ik mijn sleutel even?” Die heb ik hier wel ergens hangen, ja, voor noodgevallen zoals dit. “Wacht even, dan pak ik hem…”

Ik loop naar de gangkast waar al mijn sleutels aan spijkertjes hangen maar ik zie die van hem er niet tussen. Hmmm. Ik kijk op de grond maar zie niks liggen. Ik loop weer naar de voordeur. “Het is toch die met dat zwarte labeltje?” “Ja, dat is hem. Mag ik hem even, je krijgt hem zo weer terug,” roept hij door de nog dichte deur heen. “Brr, en gauw alsjeblieft, het is hartstikke koud…” Het heeft vannacht gevroren maar ik kan die sleutel nu niet vinden… Ik kan hem zo niet buiten laten staan en voor ik het weet heb ik de deur geopend en laat ik hem binnen. Ik verstop me zo goed en zo kwaad als het kan achter de deur

“Hoe kom je dan ook in een ochtendjas buitengesloten? Met deze kou?”
“Ik was net aan het douchen toen er aangebeld werd. Hier, dit pakje had de postbode bij zich.” Hij laat een klein doosje zien. “Maar ik liep te ver mijn deur uit en toen viel die achter me dicht. En ik had natuurlijk geen sleutel bij me. Dus moest ik jou lastig gaan vallen, sorry daarvoor. Jij was dus ook net aan het douchen?”
“Ja, ik heb snel even een handdoek omgeslagen maar die is wat te klein dus ik ga snel even een andere pakken.”

“Och buurvrouw, dat hoeft echt niet. Als je mij alleen even mijn sleutel geeft kan ik weer verder douchen.”
“Ehm… Ik kan hem niet vinden…”
“Hè? Hoezo?”
“Nou, hij hoort hier aan een spijker te hangen maar daar hangt hij dus niet. Kijk maar.”
De buurman kijkt in de kelderkast en ziet de lege spijker. “Hier?”
“Ja, maar daar hangt die dus niet. En ik heb geen andere plekken waar ik mijn sleutels opberg.”
“Oh, jee…”

De buurman bukt zich om op de grond te zoeken. Er staan daar wat dozen en tassen en die begint hij wat opzij te schuiven. Ik wil wel helpen maar in de deuropening is niet zo veel plaats voor twee en begin wat onhandig over hem heen te gluren. Één voor één bekijk ik alle sleutels die er wel hangen. Heb ik er misschien een ander labeltje aan gehangen? Maar nee, alle sleutels die er nog hangen kan ik thuisbrengen, daar zit niet die van de buurman tussen.

De buurman begint intussen wat tassen en dozen uit de kast te halen en op de grond te speuren. “Misschien ligt ‘ie hier in?” mompelt hij als hij in de tas met statiegeldflessen duikt. Hij is zo geconcentreerd aan het zoeken dat hij niet doorheeft dat zijn ochtendjas toch echt veel te kort is. Ik zet een stapje terug zodat ik het wat beter kan bekijken. Hij betrapt mij als hij zich naar me omdraait om te zeggen dat de sleutel er niet in zit.

“Ehm… kijk eens in die bak…” stamel ik terwijl ik naar mijn glasbak wijs. Hij aarzelt even maar pakt dan de glasbak en haalt er één voor één alle flessen uit.
“Hou je zo van martini’s?” vraagt hij.
“Die zijn nog van de zomer. ‘s Winters drink ik meer Jägermeister maar met die flessen doe je veel langer”. Ik probeer mijzelf af te leiden van het geboden schouwspel want zijn ochtendjas glijdt ook nog eens open. Geërgerd trekt hij die wat dicht maar veel verhult het niet.

Ik kijk zo gefascineerd toe dat ik niet door heb dat ook mijn handdoek niet goed meer zit. Als hij weer wat overeind komt om zijn ochtendjas beter dicht te doen valt zijn oog op mijn ontblote borst.
“Nou, mijn ochtendjas helpt niet echt mee maar jouw handdoek is nog net ietsje erger.”
“Oeps, oh, eh…” ik probeer hem weer te fatsoeneren maar daarbij trek ik hem te hard naar beneden waardoor allebei mijn borsten er bovenuit floepen. Om die er weer onder te krijgen moet ik hem een  riante inkijk gunnen en hij grijpt de geboden gelegenheid ongegeneerd aan.

“Wat?” “Nou, ik zag jou net kijken maar ik ben blij dat je mij ook wat moois toont.” Een beetje gegeneerd trek ik de handdoek fel omhoog zodat mijn borsten nu goed bedekt zijn maar daardoor valt de onderkant zowat tot net onder mijn navel. Hij ziet dat ook en ik zie meteen beweging ontstaan onder die korte ochtendjas van hem… Hij gaat hier een stijve krijgen, bij mij in de gang… Terwijl we allebei zo ongeveer niks aanhebben… Daar word ik toch wel heel erg geil van. En hij ook, dat zie ik in zijn ogen.

“Tjee, buurvrouw, dat had ik niet van je verwacht, hoor.” “Wat niet?” “Nou, dat je me hier zo zou staan uitdagen…” “Wat? Ik jou uitdagen? Jij komt hier in een veel te kort ochtendjasje met een vaag verhaal over je sleutel net als ik aan het douchen ben…” “Ja, maar jij staat me hier zo ongegeneerd aan te loeren dat ik me helemaal niet meer op die sleutel kan concentreren.” “Nou, je lijkt je anders prima op je andere sleutel te kunnen concentreren.” “Ik kan me helemaal nergens op concentreren, ik word de hele tijd afgeleid door een vreselijk geil wijf. Tjee, wat heb jij een lekker lijf., zeg”
“Nee, jij dan…”

“Oh, vind je dat?” Hij zet een stap in mijn richting waardoor zijn erectie enorm prominent onder zijn badjas vandaan komt steken. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. “Vind je die ook al zo mooi? Je mag ‘m wel even aanraken hoor.” “Dat zou je wel willen, hè, smeerlap, misbruik maken van een vrouw in mijn positie.” “En jij wil dat ook, dat zie ik aan je ogen…” Hij zet nog een stap dichterbij en zijn jasje valt nu helemaal open. Wat een prachtige sixpack heeft hij daar toch onder. Onwillekeurig reik ik er met mijn hand naar. “Zie je wel dat je het wilt…” Ik strijk over zijn sixpack en duw tegen zijn strak gespannen spierbundels. Ik kan me er werkelijk niet van weerhouden mijn hand af te laten dalen tot ik tegen het randje van zijn schaamhaar kom. Ik ril ervan.

Nou, van zo’n situatie heb ik al meerdere malen gedagdroomd, natuurlijk. Ik was ontzettend geil geworden van die lekkere vent hier in mijn gang en wilde niets liever dan nu meteen bovenop hem springen. Maar ik hield mezelf een beetje in en speelde voorzichtig met de krulletjes onder zijn strakke buik. Ik hoor hem zijn adem naar binnen zuigen en die vasthouden. Ik kijk in zijn ogen en hij kijkt me bijna smekend aan. Dan kan ik me niet langer inhouden en omsluit ik met mijn hele hand zijn uitstekende lid. Hij houdt nog steeds zijn adem in. Heel langzaam beweeg ik mijn hand één keer heen en weer, zo dat het velletje even van zijn eikel afglijdt maar het dan snel weer bedekt. Hij haalt één keer adem en is dan weer stil. Ik kijk hem aan terwijl ik mijn hand nog eens zachtjes heen en weer beweeg. Ik lik met mijn tong langs mijn lippen en dat wordt hem net te veel en als een hongerige wolf stort hij zich met zijn mond vol op de mijne.

Hij duwt me naar achteren maar vangt me op in zijn sterke armen voor ik kan vallen en verbazend zacht zet hij mij tegen de muur. Mijn handdoek is van me af gegleden dus ik slaak een gilletje van schrik die hij dempt met zijn mond op de mijne en door zijn tong bij mij naar binnen te duwen. Ik strengel er de mijne omheen en zuig er dan heel hard aan. Dan pak ik zijn billen beet en duw zijn heupen tegen me aan maar hij is veel groter dan ik. Dus pakt hij me bij m’n billen en hij duwt me zowat tegen de muur op omhoog. Ik strengel nu mijn benen om zijn heupen en klem mezelf tegen hem aan. Mijn armen had ik al om hem heen geslagen dus ik hang nu met mijn volle gewicht aan hem terwijl ons zoenen heftiger en heftiger wordt.

Ik klem me nog harder tegen hem aan en voel de behoefte hem in me te voelen met de seconde groeien. Ik voel hem ook al tegen me aanstoten alsof hij mij op mijn wenken wil bedienen. Ik til mijn heupen ietsje op en probeer me dan over hem heen te laten zakken… Ah, daar voel ik hem tegen mijn lipjes aanstoten. Ik draai mijn heupen wat zodat ze wat meer uit elkaar staan en als hij dan weer stoot voel ik mijn lipjes uiteen wijken en zit hij al een klein beetje in me…

Maar ik wil meer, dit smaakt naar meer, hier wil ik meer van…. Ik duw hem zachtjes wat verder in me en til mezelf dan weer een beetje op zodat hij wat uit me glijdt. Heel even stop ik met zoenen om hem aan te kunnen kijken als ik weer op hem neerdaal. Hij doet zijn ogen dicht en ik ie hem genieten. Dan pakt hij me weer vol op de mond en voel ik hoe onze bewegingen weer vuriger worden. Steeds dieper dringt hij in me door en ik kreun harder en harder. Als hij me helemaal vult en zijn topje tegen dat lekkere plekje helemaal diep van binnen komt duw ik mijn klitje tegen zijn strakke sixpack. Heerlijk, precies waar die voor gemaakt is. We bewegen nog wat heen en weer maar al snel houd ik het niet meer en voel ik hoe de golven van genot vanuit mijn onderbuik door heel mijn lichaam trekken. Terwijl ik in zijn armen hang uit te puffen voel ik hem nog een beetje heen en weer bewegen. Blijkbaar was ik toch een beetje te snel voor hem want als ik in zijn ogen kijk zie ik hem me bijna smekend aankijken. Hij kan zijn heupen ook niet stil houden.

Omdat ik nu van binnen een beetje overgevoelig ben laat ik me van hem afglijden maar ik pak zijn penis met mijn hand beet en beweeg die over zijn schacht heen en weer. Ik voer de snelheid op maar ik zie hem nog steeds met zo’n smekende blik in zijn ogen. Dus laat ik me op mijn knieën zakken om hem eens goed oraal te verwennen. Dat is precies wat hij nodig heeft want als ik hem in mijn mond neem hoor ik hem verlekkerd zuchten. Ik hoef nauwelijks iets te doen want na een paar bewegingen met mijn hand en mijn tong voel ik hoe hij begint te kloppen. Terwijl ik met mijn hand blijf bewegen haal ik hem snel uit mijn mond. Net op tijd om niks binnen te krijgen maar zijn kwakje kloddert precies in mijn gezicht. Ik kijk omhoog maar hij heeft zijn ogen gesloten, een brede glimlach op zijn gezicht.

“Tjongejonge buurvrouw, dat was nog eens lekker… Oh, maar jij ziet eruit of je wel een douche kunt gebruiken.”
“Nou, misschien moet je maar even meedoen om op te warmen, dan zoeken we straks die sleutel wel als we wat warmer gekleed zijn.”
Dat was gezien de omstandigheden niet onredelijk om voor te stellen, maar doordat we sámen onder die douche stapten duurde het nog heel lang voor we allebei weer warme kleren aanhadden. Die sleutel bleek uiteindelijk in de besteklade te liggen, naast de kurkentrekker. Daar kwam ik ook pas achter toen ik ’s avonds een glas wijn voor ons beiden in wilde schenken. Tegen die tijd leek hij al bijna vergeten dat hij nog een eigen huis had….

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Anne 27 mrt 2017
  2. Bas 06 apr 2017
  3. John 03 jul 2021
  4. J. 20 aug 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *