— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stagiaire- Laatste weekje

Het is bijna zover. Nog een weekje en dan zal mijn stage er op zitten. Met een diepe zucht neem ik plaats achter het bureau en start de computer op. Terwijl de computer langzaam en zoemend op gang komt, dwalen mijn gedachten langzaam af.  De stem van mijn baas haalt mij weer snel uit mijn dagdroom. Vanmiddag heb ik in de vergaderzaal een afspraak, zorg jij dat alles klaar staat? Ik knik instemmend. De vaste opgave van iedere stagiaire, koffie zetten voor alle bezoekers. Van mijn mede-stagiaire hoef ik niet te verwachten dat ze op staat om koffie te zetten, dus ben ik altijd het haasje.

De middag breekt aan en de afspraak van mijn baas is zojuist gearriveerd. Een man met donkerbruin, licht krullend haar komt de trap opgelopen. Niet iemand die mij doorgaans zou zijn opgevallen, maar zijn brede glimlach geeft hem een charmant uiterlijk. Zoals gewoonlijk, vraag ik de man of hij een kopje koffie lust, waarop hij een instemmend antwoord geeft. Nadat ik de koffie heb gezet, begeleid ik de man naar de tweede verdieping waar de vergaderzaal is. Terwijl ik voor hem de trap oploop, voel ik zijn ogen in mijn rug prikken. Ik had mij die ochtend een strakke, lichtgroene jeans aangetrokken waar mijn rondingen mooi in uitkomen. Een goede keus zo blijkt maar weer.
Eenmaal boven, begint de man allerlei vragen te stellen. Eerlijk gezegd overvalt hij mij een beetje, dus stamel ik er een paar antwoorden uit. Duidelijk geamuseerd door mijn nervositeit, gaat hij door met zijn ondervraging. Nu pas valt het mij op hoe aantrekkelijk hij eigenlijk is en het maakt mij alleen nog maar nerveuzer. Ik voel een vreemde tinteling in mijn onderbuik. Is hij nou aan het flirten met mij? Nee, vast niet, verzeker ik mijzelf. Met het excuus dat ik weer verder moet werken, onderbreek ik zijn ondervraging en haast mij weer snel de trap af. Mijn gezicht voelt warm aan, net als het gevoel in mijn buik.

Als de meeting met mijn baas afgelopen is, komt de man nog even gedag zeggen en werpt nog een vlugge blik mijn kant op. Vergezeld met die leuke glimlach. De werkdag is voorbij en ik stap een beetje uitgeput in mijn auto. Op de terugweg naar huis dwalen mijn gedachten weer af naar die man. Shit, ik weet zijn naam nog niet eens meer. Eenmaal thuis klap ik mijn laptop open en scroll een beetje door Facebook. Plots zie ik onder een foto die mijn baas zojuist heeft geplaatst een reactie van de man. Ik klik op zijn profiel en bekijk de foto’s die openbaar zijn. Zal ik hem toevoegen? Misschien kan het nog wel van toepassing zijn voor mijn carrière als fotografe. Zonder al te veel erover na te denken stuur ik het vriendschapsverzoek.Amper vijf minuten later krijg ik een berichtje van hem. ‘Ik dacht bij mijzelf, waar ken ik deze schoonheid toch van? Maar nu weet ik het weer’’, gevolgd door een knipogende smiley. ‘Hey! Ja klopt, we hebben elkaar vanmiddag nog gesproken. Mijn foto is inmiddels al zes maanden oud, vandaar de verwarring. Excuses voor de misleidende reclame *knipoog*’’, antwoordt ik. Al gauw volgt een gesprek en de man stelt voor om meerkeuze vragen te stellen, zodat ‘ie mij wat sneller leert kennen. De vragen beginnen vrij onschuldig, maar naarmate de nacht valt worden ze steeds pikanter. Plots vraagt hij naar wat ik aan heb. Even denk ik bij mij zelf dat ik dit niet kan maken. Los van het feit dat hij zeker twintig jaar ouder is als mij, is hij ook nog een bekende van het bedrijf waar ik stage voor loop en foto’s voor maak. Maar de vragen hebben mij inmiddels al voldoende geprikkeld, dat dit niet meer uitmaakt voor mij. ‘Hipster of boxertje aan’, vraagt hij plagend. ‘Een zwart hipstertje, en jij? Boxershorts of niks aan’, vraag ik terug. ’Nu heb ik niks aan…’, antwoordt hij. Mijn fantasie slaat op hol. De rest van de week blijven we geile berichtjes naar elkaar sturen tot dat we besluiten om af te spreken in het weekend. Hij heeft een hotel geboekt voor de zaterdag, net buiten de stad. De week kan voor mijn gevoel niet snel genoeg voorbij gaan.

Het is eindelijk zaterdagavond. Ik heb mijn zwart kanten lingeriesetje aangetrokken. Ik trek de bh nog wat extra aan zodat mijn borsten mooi vooruit steken. Ik trek mij weer de licht groene jeans die hem zeker zal bevallen. Eenmaal in de auto ebt de nervositeit die ik in de middag voelde langzaam weg. Als ik bij het hotel aankom twijfel ik weer even, maar loop toch het hotel binnen. Ik kijk rond in de lobby en plots zie ik hem zitten. Hij kijkt mij aan en wenkt dat ik naar hem toe moet komen. Hij heeft al twee witte wijn besteld. Terwijl we aan het vertellen zijn, laat ik mijn ogen over zijn lichaam glijden. De wijn maakt mij geiler met de minuut en zijn ondeugende glimlach verraadt dat hij zich net zo voelt. Eveneens als de zichtbare bobbel in zijn broek. Zijn aanbod op een tweede glas sla ik dan ook over en stel voor om naar boven te gaan. We stappen in de lift en nog voordat de deuren volledig dicht zijn, duwt hij mij tegen de wand en begint mij gretig te zoenen. Ik voel zijn harde pik tegen mijn kruis drukken en ik voel mijn kutje nog natter worden. Op de hotelkamer trekt hij mij naar zich toe en begint mij weer gretig te zoenen. Ik laat mijn handen over zijn lichaam glijden en duw hem op bed. Moeiteloos maak ik zijn broek open en haal zijn harde pik tevoorschijn. Ik begin hem eerst af te trekken en geef plagende kusjes rondom zijn geslachtsdeel. De geile blik in zijn ogen smeekt mij om zijn pik in mijn mond te nemen. Ik laat mijn tong eerst een paar rondjes cirkelen over zijn eikel en dan begin ik hem gretig te pijpen. Jeetje, wat smaakt zijn pik lekker. Ik zou hem de hele avond lang kunnen pijpen, als hij het mij toelaat. Zijn handen zoeken een weg naar mijn borsten die hij ondertussen begint de masseren, af en toe knijpt hij er zachtjes in als blijk van zijn genot. Plotseling duwt hij mij op mijn rug, trekt mijn zwarte slipje uit en spreidt mijn benen. ‘Wat ben jij lekker nat zeg’’, zegt hij als hij twee vingers bij mij naar binnen duwt. Terwijl hij mij lekker vingert, brengt hij zijn mond dichterbij mijn kutje. Zijn warme adem zorgt ervoor dat ik een heerlijke tinteling voel. Dan voel ik zijn warme tong over mijn clitje glijden en begint hij mij lekker te likken. Hmmmmm, dit voelt zo lekker! Inmiddels heeft hij drie vingers in mijn kutje die mij lekker vingeren en blijft hij mij likken als een bezetene.
Schokkend kom ik tot mijn eerste orgasme. Dan komt hij terug omhoog en zoent mij weer lekker. Ik proef mijn eigen geil op zijn lippen. Hij gebiedt mij om zijn pik bij mij naar binnen te brengen. Dit doe ik gewillig. Hij begint mij langzaam te neuken en dan steeds sneller. Ik kreun dat hij mij harder moet neuken, dit doet hij even maar dan trekt hij zich terug en zegt dat hij niet te snel wil klaarkomen. ‘Je kutje voelt ook zo lekker strak aan’’, kreunt hij. Hij neukt mij verder met lange en trage halen en voert zijn tempo langzaam op. Ik houd het niet langer uit en voel mijn tweede orgasme aankomen. Plotseling trekt hij zich terug en trekt zich af tot dat zijn warme zaad over mijn buik en borsten spuit. Plagerig strijk ik met mijn vingers zijn zaad over mijn lichaam uit en lik mijn vingers vervolgens af. Hij laat zich naast mij neer zakken, maar zijn vingers zoeken weer een weg naar mijn kutje. Terwijl hij mij weer lekker klaar vingert grijp ik zijn hand en houdt deze vast totdat ik weer lekker klaarkom. Dankbaar kus ik hem weer op zijn mooie volle lippen. Voldaan liggen we naakt naast elkaar en vertellen gezellig nog even wat na.

Sindsdien vrijen we nog steeds regelmatig met elkaar en iedere keer wordt het steeds geiler. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende keer…

 

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. Sander 14 dec 2016
    • Lisa 09 jan 2017
    • Loulou 11 feb 2017
  2. Anne 19 mrt 2017
  3. r terband 12 jul 2017
  4. Loraleia 06 dec 2017
  5. Sofia 27 dec 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *