— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Paar dagen weg met oud-studiegenoten – deel 2

Loom van de wijn en de seks kruipen we dicht tegen elkaar. Mijn hand nog tussen haar benen. Onze borsten raken elkaar. Dit voelt zo vertrouwd. In het donker kijk ik nog eens diep in de ogen van Alexandra en kus haar teder.

De volgende morgen worden we gewekt door het zonlicht wat door de dunne gordijnen niet helemaal tegen gehouden wordt. Ik schiet snel uit bed want ik moet enorm nodig plassen. Terug in bed heeft Alexandra hetzelfde probleem. Ik wacht in bed op haar met mijn telefoon in de hand. Ik heb een stout en ondeugend plannetje, waarvan ik hoop geen spijt te krijgen.

Zodra Alexandra weer de hoek omkomt en in beeld van mijn telefoon komt druk ik af. Het wordt een donkere foto zonder flits, waarop duidelijk te zien is dat de vrouw op de foto naakt is. Intimi herkennen haar waarschijnlijk wel, maar verder is het gezicht wazig. Heeft Alexandra het niet gemerkt? Of doet ze net alsof? Ik open snel Whatsapp en stuur de foto voor ik me bedenken kan en wil naar Sophie in de kamer naast ons. “Ochtendknuffel? Dresscode is sexy. Deur op een kier” schrijf ik er bij.

Alexandra schuift weer naast me in bed. Ik kijk haar aan en mijn ogen gaan over haar lichaam. Ik trek haar lekker dicht bij me en geniet van de warmte van haar lijf. Mijn buik wordt warm als ik denk aan gisterenavond. Ik kriebel met mijn vingers op haar rug. Mijn buikje kriebelt en mijn tepels spannen aan. Er is geen weg meer terug. Deze dagen als vriendinnen weg zullen we van elkaar genieten. Hierna zal iedereen weer zijn eigen leven oppakken, maar deze lust is voor deze dagen ons geheim.

Ik rol op mijn rug als ik de warme adem van Alexandra over mijn borsten voel gaan. Ik kreun zacht en duw mijn hoofd achterover in de kussens. Ik voel haar warmte en kreun zacht. Mijn handen door haar haren terwijl ze kleine rondjes rond mijn aangespannen tepel draait met haar tong. Mijn buikje tintelt van genot en de spanning.

In de verte hoor ik dat de deur van onze kamer zacht gesloten wordt. Ik kreun wat luider om te zorgen dat Alexandra dat niet hoort. Ik sla mijn arm om haar nek en trek haar van mijn linker- naar mijn rechterborst. Ik voel me ondeugend en geil. Vlinders stromen door mijn buik. Als ik mijn ogen een klein beetje open, zie ik dat Sophie in de hoek van de kamer op een stoel gaan zitten terwijl ze ons met haar mond een klein beetje open aanstaart. Als ze gaat zitten zie ik dat ze in ieder geval de dresscode gevolgd heeft. Haar badjas valt open waarna haar prachtige ranke lichaam verschijnt. Haar borsten ondersteund door een kwart BH en jarretels met een string met open kruis eronder. Wauw, Sophie die altijd zo netjes gekleed is. Sophie die zo keurig verzorgd is. Wie had gedacht dat zij zulk ondeugend ondergoed bij zich zou hebben??

Ik voel de warme tong van Alexandra over m’n borst naar beneden glijden. Over mijn buik terwijl ze met haar kont naar achteren schuift. Onbewust Sophie een volledige geile blik biedend. Ik kreun zacht en duw mijn bekken omhoog als ze met haar tong over mijn kleine geschoren streepje glijd. Ik open mijn benen en zie en voel Alexandra daar verdwijnen. Ik kreun diep. Ik voel haar tong zacht langs mijn buitenste lipjes glijden. Ik lik langs mijn tong en kijk ondeugend en geil naar Sophie. Sophie kijkt geil terug. Ik zie haar handen over haar lichaam gaan terwijl ze onderuit zakt op de stoel. Haar benen glijden open en haar vingers ertussen. Ze likt haar vingers geil voor mijn ogen af. Ik voel de tong van Alexandra naar mijn clitje glijden. Mijn warm en gezwollen clitje. Ik kreun geil en duw haar tussen mijn benen. Ik voel de warme zachte tong van Lindsey mijn intieme geile plekje beroeren. Ik kijk naar Sophie die onderuitgezakt zichzelf vingert terwijl ze naar ons kijkt. Ik zie haar diepe ademhaling. Haar vingers over haar natte kutje en clitje. Af en toe twee vingers in haar kutje schuivend. Haar ogen wijd open van de geilheid. Ik geniet van het uitzicht en de aanrakingen.

Ik voel mijn buik samentrekken terwijl ik Alexandra versnelt. Mijn vriendje kan me best wel eens lekker verwennen met zijn tong, maar dit is anders. Geiler. Gevoeliger. Intenser. Ik kreun diep. Mijn natte geilheid vermengt met de natheid van de tong van Alexandra plakt aan de binnenkant van mijn benen. Ik voel mijn buik samentrekken. Mijn bekken spant aan. Ik kreun en duw mijn onderlichaam omhoog. Alexandra raakt me intens op mijn meest intense plek. Ik zucht diep. Archhh. Ik voel vanuit mijn tenen het gevoel optrekken. Ik trek mijn benen op en voel op dat moment twee vingers van Alexandra in mijn kutje schuiven. Ik kreun diep terwijl mijn bekken begint te schokken. Ik kom heftig klaar. Het gevoel stroomt wel uit mijn benen die ik laat rusten op de schouders van Alexandra.

Ik kijk loom en geil naar Sophie die mij niet meer ziet. Met haar ogen gesloten gaat zij volledig op in haar eigen lichaam. Ik zie haar vingers snel tussen haar gespreide benen door gaan. Ik trek Alexandra omhoog en kus haar gezicht wat nat is van mijn geil. ‘We hebben een geile fan en toeschouwer’ fluister ik in haar oor..

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Lou 28 sep 2016
  2. Sharon 29 sep 2016
  3. Sander 05 okt 2016
  4. Miranda 07 okt 2016
  5. Mathil 14 okt 2016
    • Lindsey 15 okt 2016
  6. Tdid 19 okt 2016
  7. Else 18 aug 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *