— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Spelersvrouw

Weer een suffe verjaardag. Iemand uit zijn elftal. Bier, en babbels; echt niks voor mij. En toch denk ik drie keer na over wat ik aantrek. Zou jij er zijn? Je bent mijn geheime verlangen.

We zijn er, jij bent er! Toch nog best gezellig, en behalve een toevallige streling in het voorbijgaan doen we net of we elkaar niet kennen. Je helderblauwe ogen vernauwen zich en kijken me met broeierige blik aan. Ik ben de geilste vrouw op aarde en ik wil je laten hunkeren. Wanneer je even alleen staat loop ik langzaam langs terwijl ik even in je kruis voel. Ik fluister mijn adres.

In mijn stoutste lingerie wacht ik je op. Je komt binnen met dat lachje. Je duwt me tegen de voordeur, mijn handen hou je vast terwijl je me in mijn nek zoent. Dit is niet de bedoeling! Ik wil jou laten voelen hoe het is om te begeren en te moeten verlangen tot het pijn doet. Ik duw je zachtjes op de bank en begin voor je te strippen. Terwijl je naar me kijkt gaan mijn handen richting mijn slipje en ik vinger mezelf. Hier ben jij niet tegen bestand: je kleren gaan uit en je pik is enorm.

Je tilt me op en draagt me naar bed, snel voel je even hoe nat ik ben. Ik lig naakt voor je en kijk. Mijn benen uit elkaar. Je streelt me overal en ik word heter en geiler. Jouw tong cirkelt op mijn buik, steeds lager. Je likt me en mijn kut is drijfnat. Zo geil ben ik nooit eerder geweest, ik wil alles met je doen als je maar niet stopt.

Ik draai me om zodat jij mij kan blijven likken en ik jouw enorme pik in mijn mond kan nemen. Je ademhaling wordt sneller en ik maak je gek; ik lik, zuig, masseer en streel. En dan: pauze. Ik kus je mooie lippen en aai de haartjes op je borstkas. Dan daal ik weer af en draai jou op je rug. Ik ga op je zitten en laat je plagerig net niet binnen. Dit trek jij niet en met al je kracht stoot je bij me binnen. Dit is zo geil, het voelt zo waanzinnig om helemaal gevuld te zijn met pik.

Ik druk mijn hoofd in het kussen om niet te schreeuwen en kom schokkend klaar. Terwijl ik nog uithijg ga je voor me zitten, neem je je pik ik je hand en trekt. Geil! Voor ik het weet spelen we allebei met onszelf terwijl we elkaar strak aankijken. Ik wil dat je me zo hard gaat neuken dat ik alles om me heen vergeet en ga op je zitten. Ik breng je pik in me en rij op je in een rustig tempo terwijl je zo ver mogelijk in me stoot. Dan voeren we het tempo op en neuk je me zo hard en zo lang dat een nieuw orgasme niet te stoppen is. Goddelijk!

Ik haal je pik uit me en klem hem tussen mijn mooie, grote borsten. Aan je gezicht zie ik dat het niet lang meer duurt voordat je komt en ik breng je pik weer diep in me. Terwijl ik me aan de bedspijlen vastklamp, neuk je me met alles wat je in je hebt en met een harde schreeuw kom je klaar. We blijven even samen liggen en dan trek je je kleren aan. Terwijl je plagerig nog even wat vingers in mijn kutje laat glijden, geef je me een kus en loop je de deur uit.

Ik stap onder de douche, trek mooie lingerie aan en wacht op mijn vriend om dit met hem te herhalen.

onbekend

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *