— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onbereikbare minnaar

Al sinds de dag dat ik op dit kantoor kwam werken, was er een man die mij bijzonder opwond. Lekkere bos met haar en een stuk ouder dan ik. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Hij maakte me altijd zo geil. Maar op de een of andere manier leek hij onbereikbaar, of was hij dat toch niet?

Op een dag vroeg hij me mee te gaan naar een parkje in de buurt van het kantoor. Er hing duidelijk een sex-sfeertje in de lucht. Aangekomen op de plek, nam ik het heft in handen. Nu of nooit, dacht ik en ik begon hem te zoenen en te strelen. Gek genoeg stribbelde hij niet tegen. Ik maakte hem al maanden gek zei hij.

Hij legde me op de grond en trok de kleren van mijn lijf. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn been. Ik wilde hem pijpen, maar ik mocht niet. Nee, ik laat jou nu genieten, fluisterde hij. Naakt in het gras, likte en beet hij met en nam me vervolgens zoals ik nog nooit was genomen. Ik gilde het uit van genot. Ik wilde meer en dat kreeg ik ook.

Tot op de dag van vandaag, vrijen we elke dag in “ons” parkje. We doen dingen met elkaar die je niet voor mogelijk houdt, omdat onze partners ons dit niet kunnen geven.

Liefste

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *