— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontdekkingstocht in de sauna

Al tijden fantaseer ik over mijn bloedmooie collega. Slank volle borsten en een prachtig lijf. Blijvende fantasie of toch werkelijkheid?

Op een dag besluiten we een beautyfarm te bezoeken. We kleden ons om en stiekem geniet ik van haar heerlijke naaktheid. Ze ziet er prachtig uit. Alleen al door naar haar te kijken raak ik totaal van de kook. In de sauna nemen we plaats in een kleine cabine. Zij merkt dat ik mijn ogen niet van haar af kan houden en om me te plagen doet ze haar benen iets uit elkaar. Ik lik opgewonden mijn lippen af. Plots staat ze op, komt naast mij zitten en begint mijn tepels te likken. Ik weet werkelijk niet wat me overkomt, het vocht druipt in wulpse straaltjes tussen mijn benen. Zachtjes verdwijnen haar vingers tussen mijn vochtige lippen en besluit haar tong tot een ongeëvenaarde ontdekkingstocht. Zij duwt haar tong diep in mijn kutje en ik kronkel van genot. Ik pak haar volle borsten en streel haar klitje. Ze hijgt, kronkelt en komt schaamteloos klaar. Seconden daarna beleef ik een ongekend hoogtepunt.
Net op tijd, want de deur wordt geopend. We blijven stoïcijns zitten, nagenietend van elkaars vochtige lichaamssappen die geurend op onze lippen zijn achtergebleven.

Zal mijn fantasie ooit werkelijkheid worden?

Bi-girl

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *