— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De schoonmaakster deel 2

De man draaide mij om en kuste mijn lippen. Hijgend drukte hij zich tegen mij aan, zodat zijn bovenlichaam versmolt met het mijne. Zo kon ik nog best een tijdje blijven staan.

Na een paar minuten zo staan, uithijgen, en elkaar aaien, maakte de man zich los uit onze omhelzing en begon zijn broek aan te trekken. Ik wilde mijn slipje weer aandoen, maar de man zei: “Heb ik gezegd dat je je aan mag kleden?” Nee dat had hij niet gezegd, dus ik volgde gedwee. “Meekomen,” zei hij op barse toon, maar lieflijk pakte hij mijn hand en leidde me naar de bank in de woonkamer. De woonkamer was prachtig. Er stonden luxe meubel in een kringachtige opstelling en als je op de bank zat keek je uit op een tropische tuin, volop in bloei met dit lenteweer. Met een lichte duw van de man kwam ik op de bank terecht. De man knielde voor me neer, spreidde mijn benen en begon me heerlijk te likken. Eerst een paar keer om mijn clitje, daarna steeds van mijn clitje naar mijn vagina, en erin. Intens lag ik te genieten en te kreunen. Soms keek ik naar buiten, omdat het zo mooi was en het plaatje compleet maakte, maar dat hield ik niet lang vol. Het was te lekker.

Toen hoorde ik voor de tweede keer die dag de deur. Degene die binnenkwam had vol uitzicht op deze vrijpartij. Geschrokken keken we beide op, mijn hoofd zo rood als een tomaat. Daar stond ze, de vrouw des huizes, de vrouw van de foto’s. Het was de mooiste vrouw die ik ooit had gezien: een prachtige donkerblonde bos haar, met krullen tot halverwege haar rug. Een lief gezicht met een zelfverzekerde uitdrukking. Haar grote borsten priemden vooruit en haar handen in haar zij accentueerden haar slanke middel en brede heupen. Ze stond daar, stil in de deuropening, en keek ondeugend toe. Ik kon me niet bewegen, net als de man, ze wist duidelijk waar we mee bezig waren. Zachtjes sloot de vrouw de deur en liep langzaam naar ons toe. “Zo,” zei ze, “jullie waren vast zonder mij begonnen?” De man grijnsde en liep richting zijn vrouw. Ik wist niet wat ik meemaakte. De man en de vrouw begonnen innig te zoenen. Vond die vrouw dat zomaar oké? Ze kwam thuis op een werkdag en trof haar man met de schoonmaakster van 22? Ik wist me geen houding te geven en ging rechtop de bank zitten en fatsoeneerde mijn kleding. De man en de vrouw stopten met zoenen en keken me verbaasd aan. “Wat doe je,” vroeg de vrouw. “We zijn nog niet klaar,” zei de man. De vrouw liep naar me toe, schopte ondertussen haar hoge hakken uit en nam me aan de hand mee. “Kom,” was alles wat ze zei. Ik wist niet wat me gebeurde. Ik werd meegenomen door de vrouw, de trap op, naar boven. De man liep achter me. We liepen de slaapkamer binnen, en even stokte mijn adem. Of het de aanblik van de foto boven het bed, de knappe vrouw of de geile gebeurtenis was, weet ik niet. Maar één ding was zeker, ik werd zometeen enorm verwend. De vrouw ging op haar knieën zitten op het bed, met haar bovenbenen en bovenlichaam recht. Ze lonkte dat ik tegenover haar moest komen zitten. Dat deed ik. Precies zoals zij zat ik nu, vlakbij haar. Haar hand vlocht zich in mijn nek en mijn haar en ze trok zachtjes mijn hoofd naar zich toe.

Ze kuste me, langzaam, voorzichtig, teder. Mijn grote borsten raakten haar grote borsten en dat maakte iets in me los. Er kwam een tong bij, en toen kwam de man erbij. Zijn benen omknelden mijn benen, zijn kruis drukte tegen mijn kont. Zachter dan ik van hem gewend was, gleden zijn handen over mijn lichaam. Het was zaligmakend; de tedere zoenen van de vrouw en de tedere handen van de man. Ik omhelsde de vrouw. Voor het eerst liet ik mijn angsten en beperkingen gaan. Ik wilde hier helemaal in opgaan. Deze mensen wilden mij verwennen en ik ging er intens van genieten. Steeds heftiger kuste ik de vrouw, tot ze me stopte. “Kleed je uit,” beval ze. Ik ging staan op het bed en uitdagend kleedde ik me uit. Er veranderde iets in de blik van de vrouw. Ze was niet meer lief, maar opgewonden en lustig. “Ga liggen”, beval ze me. Ik ging snel op mijn rug liggen, benieuwd wat er nu ging komen.

De man had zich ondertussen ook helemaal uitgekleed en zijn penis was in volle sterkte teruggekeerd na onze vorige vrijpartij. Hij zette mijn benen half gebogen neer op het bed, waardoor mijn vagina iets omhoog kwam. Zachtjes gleed hij naar binnen. Was hij nu milder omdat zijn vrouw erbij was? Dit was hoe dan ook weer een heel nieuwe ervaring. Ik liet alle spanning uit mijn lichaam glijden en genoot van de zachte deining van de man. De vrouw zat naast ons en keek. Het leek alsof ze twijfelde, maar toen gleed haar hand richting haar kruis en begon ze zichzelf te betasten. Haar ogen sloten telkens even, haar lippen likten, en dan keek ze ons weer aan.

Eigenlijk vond ik het jammer. Deze man was heerlijk, daar niet van, maar ik wilde deze vrouw ook eens voelen. Ze las mijn gedachten en kroop naar mijn gezicht. Ze ging zo over mijn hoofd zitten dat ik nog goed kon ademen maar ook haar kruis kon aanraken. Stiekem snoof ik haar geuren op, die waren heerlijk. Het maakte nog meer in mij los en gretig begon ik. Ik likte zoals ik zelf gelikt wilde worden. Ik likte zoals de man me net had gelikt; eerst haar clit, dan van haar clitje naar haar vagina, heen en weer, steeds dieper en intenser. De man had ervaring, denk ik, want hij bewoog mee op mijn ritme van likken. De vrouw kreunde hard, net als ik. De man kon zich ook niet meer inhouden en kreunde mee, genietend van deze twee vrouwen. Mijn handen grepen de kont van de vrouw vast, ze boorden hun nagels in haar billen. Dit was te geil, ik kon dit niet aan. Twee stoten van de man, en mijn lichaam kwam met een luide kreun en vele schokken klaar.

Het meest intense orgasme wat ik ooit heb gehad. Maar goed, dit was dan ook mijn eerste keer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *