— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

REVIEW: Spotlightspeeltje LELO DOT

Iedere maand zetten Shespot en Willie een seksspeeltje in de spotlight en geven we Shespot-lezeressen de kans om deze toy te testen en (anoniem) te reviewen. Deze maand delen onze testers Gee, Cee en Bee hun bevindingen over de LELO DOT.

Look & Feel

G: “De DOT heeft een prachtige uitstraling. Hij heeft iets chics, maar is dankzij z’n pastelkleurtje ook heel cute. Het zachte siliconenmateriaal voelt comfortabel en de druppelvorm met ring houdt fijn vast.”

C: “De LELO DOT is echt een item voor vrouwen die van elegant en sexy houden. Hij komt binnen in een mooie doos en wordt geleverd inclusief glijmiddel, ziet er prachtig uit en voelt heel zacht aan.”

B: “De verpakking ziet er mooi en verzorgd uit. Het uitpakken geeft meteen een luxueus gevoel, een cadeautje voor jezelf. De DOT zelf is een kunstwerk. Niet te licht, niet te zwaar; je hebt iets stevigs en comfortabels in je hand. De vorm is heel vloeiend.”

Prestaties

G: “Ik heb veel toys en deze springt er voor mij echt uit. Wat zo’n klein puntje al niet kan doen… De vibraties zijn fijn, maar zeker op de hardere standen wel intens. Houd je daar niet van, dan zijn er gelukkig ook zachtere opties en kun je dankzij het flexibele topje variëren met druk. Zelf vind ik dat intense wel prettig en druk ik een clitorisvibrator soms graag wat harder tegen mijn huid. Maar als je dat met de DOT te hard doet, stopt hij met trillen. Dat is het enige minpuntje dat ik kon vinden.”

C: “Dat glijmiddel was dankzij de elegantie van de toy in combinatie met mijn eigen fantasie niet nodig. Directe aanraking was voor mij iets te heftig, maar hij stimuleerde het gebied eromheen wel heel goed. Uiteindelijk zorgde het vooral voor een heel andere manier van genot dan wat we met onze vingers of partners gewend zijn. Ik heb nog niet helemaal door hoe het meerdere orgasmes zou stimuleren, maar omdat het zo’n andere ervaring is, was één orgasme al heel intens.”

B: “Wat een ontdekking! Hij is muisstil, heeft verrassend veel power en biedt veel mogelijkheden. Heb je zin in subtiele verleiding, dan bouw je het rustig op. Ben je opgewonden en wil je een intensere sensatie, dan zet je hem stevig in. Wat mij nog het meest heeft verrast, is wat het losmaakte toen ik hem samen met mijn man gebruikte. Dit leidde tot verschillende orgasmes. Onder de douche vond ik hem dan wel weer net onhandig. De Lelo DOT meenemen in bad vind ik ook een spannend idee en staat nog op mijn lijstje. Verder op ontdekkingstocht met een boek erbij, kaarsen aan…”

Gebruiksgemak

G: “De bediening moet je even onder de knie krijgen, maar is top zodra je die doorhebt! Harder is het ene knopje ingedrukt houden, zachter het andere, dus je hoeft niet talloze keren de drukken om bij het juiste standje te komen. En vind je het uiterste tipje te klein of te heftig, dan kun je ook gewoon het bredere stuk daaronder op je clitoris leggen. Ik vond hem daardoor heel makkelijk in gebruik.”

C: “Gezien zijn specifieke design voor ons meest gevoelige plekje, duurde het even voor ik doorhad hoe de Lelo DOT voor mij het beste effect heeft. Hij heeft verschillende standen, maar die heb ik nog niet goed kunnen ontdekken. Waarschijnlijk is het verschil subtiel en heb ik daar meer gewenning voor nodig. Overigens zou ik dit speeltje niet snel met een partner proberen, juist omdat het zo gevoelig is en al snel teveel wordt. Het lijkt me lastig om de balans dan uit te leggen tussen fijn en te gevoelig.”

B: “Eigenlijk wel fijn dat-ie niet met een app werkt. Geen gedoe, maar heel simpel met drie knoppen: aan/uit, harder en zachter. Dankzij de vorm kun je ‘m op verschillende manieren vasthouden (en verschillende hoeken zorgen voor verschillende sensaties, red). Samen met de verschillende standen zijn de mogelijkheden zo dus oneindig.”

LELO Dot

Overall conclusie

G: “Ik zou hem aan iedereen aanraden die van clitorisstimulatie houdt!”

C: “Dit was mijn eerste speeltje, en als eerste speeltje zou ik ‘m niet snel aanraden omdat hij vrij heftig kan zijn. Daarentegen denk ik dat-ie heel geschikt is voor mensen die al ervaring hebben met andere speeltjes en iets anders willen ervaren. Want een andere ervaring is het zeker!”

B: “De Lelo DOT is een multitalent, hij kan zo veel! Het is echt een toevoeging op wat ik al had en net weer geschikt voor andere momenten. Had ik niet gedacht.”

Aantal sterren

G: ★★★★ (en een half!)

C: ★★★★

B: ★★★★★

Zelf DOT uitproberen?

Ook benieuwd naar de LELO DOT? Met de code SHEPOT10DOT shop je ‘m nog tot en met 26 mei met 10% korting bij Willie.nl!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *