— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

We waren toe aan wat meer spanning

Na zo’n zeven jaar getrouwd te zijn met Karel begon ons seksleven wat sleur te vertonen. De vonken die er aan het begin van onze relatie afspatten waren duidelijk verminderd. We probeerden met speeltjes de boel wat op te peppen maar dat bracht nog niet het gewenste resultaat. Tijdens het samen kijken naar erotische films gaven we aan elkaar aan wat we er van vonden. Een trio met twee mannen of een fors gebouwde donkere man leek mij wel wat. Karel zag een bezoek aan een parenclub wel zitten. In fantasie leek het me wel wat maar in het echt zag ik toch wel beren op de weg. Want wat zou daar allemaal kunnen gebeuren, vroeg ik mij af. Was ik daar wel klaar voor? Wat als Karel een leuke vrouw trof en ik geen leuke man zou treffen? En nog een lange reeks van bezwaren passeerden zo de revue. Maar Karel bleef af en toe polsen of ik al van mening was veranderd met betrekking tot een bezoek aan een parenclub.

Op een avond keken we een film waarin een stel voor het eerst naar een parenclub ging. Dat ging er best wel relaxed aan toe. Ze werden gastvrij ontvangen en door de gastvrouw rondgeleid door de club waarbij ze alles te zien kregen. Na de rondleiding besloten de twee zich om te kleden. Even later zagen we ze in leuke uitdagende lingerie uit de garderobe komen. Ze bleven bij elkaar en bezochten samen diverse ruimten waar ze met elkaar gingen spelen. Karel vroeg: “Zou jij dat ook met mij durven als we alleen met elkaar aan de gang blijven?” Ik dacht even na. Ik vond het best spannend om in zo’n omgeving met Karel seks te hebben terwijl anderen naar ons konden kijken en antwoordde: “Ja, dat zou ik niet zo’n probleem vinden.” Karel was blij met mijn reactie en zei: “We kunnen dan op ons gemak de kat uit de boom kijken zonder dat we direct anderen daarbij hoeven te betrekken.”

Ik vertelde Karel dat ik het best spannend vond wanneer anderen ons konden zien als we met elkaar bezig waren. Het idee alleen wond mij al best wel op. Karel gaf aan dat hij eens wat informatie op ging zoeken over de verschillende clubs en mogelijkheden die zij boden. Een weekje later riep Karel tegen mij: “Kom eens kijken”. Hij zat achter de computer en ik zag dat hij een website van een parenclub had voorstaan. “Ik heb een leuke club gevonden waar verschillende mogelijkheden aanwezig zijn. Je kunt er lekker eten, gebruik maken van een mooi binnen zwembad, een lekkere sauna en boven zijn allerlei ruimten waar je op verschillende manieren kunt relaxen.” Ik bekeek de foto’s op die website en moest hem gelijk geven. Het zag er netjes en mooi uit. Niet een goedkope ordinaire bedoening. Mijn nieuwsgierigheid om eens te gaan kijken werd door het zien van de foto’s aangewakkerd. “Wanneer zijn ze open?” vroeg ik. We kunnen komende donderdagavond naar een introductieavond voor nieuwkomers”. Zulke avonden houden ze regelmatig om goed uit te kunnen leggen wat er allemaal mogelijk is. “Zullen we dat eens gaan doen?,” vroeg Karel. Ik keek in mijn agenda en zag dat ik donderdag vrij was. Sterker, ik had de vrijdag ook vrij dus als het laat zou worden kon ik daarna lekker uitslapen.
Karel wist genoeg en hij meldde ons aan voor de introductie avond.

Ik liep ondertussen naar de slaapkamer en maakte een keuze in de lingerie die ik mee wilde nemen. Ik rommelde wat door mijn lingerie voorraad en koos voor een zwarte open kruis body die mijn borsten ook mooi laat uitkomen en voor er onder een paar zwarte hold ups met hoge pumps. Verder legde ik een tweede setje groene lingerie klaar samen met een lekkere badjas. Ik pakte een sporttas en stopte de uitgezochte spullen al vast erin. Ik vroeg daarna Karel wat hij mee wilde nemen. Die kwam even later met een handvol met kleding die hij mee wilde nemen. Hij stopte het bij mijn spulletjes die hij nog even aandachtig bekeek. “Moet je geen Satifyer meenemen?”, vroeg hij vervolgens. “Ja, dat kan ik eigenlijk wel doen”, zei ik. “En dan neem ik ook mijn tarzan mee. “ Karel moest lachen dat ik zo spontaan een keuze had gemaakt.

Nadat de tas klaar was gemaakt besloten we in de huiskamer nog even een erotische film te gaan bekijken. De gedachte van ons naderend bezoek aan de club had op Karel en mij al een stimulerende uitwerking. Terwijl ik op de bank zat in mijn spijkerrokje en blouse kon Karel maar niet van mij af blijven. Het gevolg was dat ik even later geen slip meer aan had en door hem heerlijk verwend werd met zijn mond. En dat kan hij als de beste! Ik kwam dan ook binnen no time luid kreunend klaar. Doordat ik flink opgewarmd was door deze verwenbeurt besloot ik ook hem te gaan verwennen. Ik trok zijn broek en slip uit en gaf hem een blow job. Voordat hij zijn hoogtepunt bereikte ging ik op zijn schoot zitten en voelde zijn stijve pik bij mij naar binnen gaan. Ik bereed hem als een ware amazone en het duurde dan ook niet lang voordat ook Karel aan zijn trekken kwam.

Toen we wat later in bed lagen en ik de avond nog even de revue liet passeren was ik blij dat we het besluit hadden genomen. De ouderwetse spanning was weer flink opgelaaid. Donderdagmorgen werd ik met de kriebels in mijn kruis wakker. Vandaag zou het gaan gebeuren. Ik had al flink lopen fantaseren wat we allemaal zouden gaan meemaken. Ik liep richting badkamer en nam een lekkere warme douche terwijl ik met mijn scheermesje mijn kruis prachtig glad maakte. Het voelde weer lekker glad aan. Na het afdrogen ging ik nog even terug naar bed. Ik zette een film op en binnen vijf minuten lag ik te hijgen na mijn eerste hoogtepunt. Ik leek wel onverzadigbaar en na een drietal hoogtepunten dook ik nog een keer onder de douche. Na het afdrogen trok ik een leuk kort spijkerrokje met splitten aan samen met een witte doorschijnende blouse. Daaronder had ik een zwart lingeriesetje aangetrokken. Ik maakte mij met veel aandacht op en keek in de spiegel. Ik was tevreden en ging richting koffie.

De dag vorderde maar langzaam en ik was blij toen ik Karel de oprit op hoorde rijden. Nadat hij zich gedoucht en omgekleed had stapten we samen in de auto richting club. “En, heb je er zin in?”, vroeg Karel. “Ja zeker, ik ben vandaag al vier keer klaargekomen en had er nog best langer mee door willen gaan,” lachte ik terwijl ik hem uitlegde hoe mijn ochtend was verlopen. Karel grijnsde en zei: “Wat ben je toch een lekker ding”. Na een ritje parkeerden we de auto op het parkeerterrein van de club. We liepen naar de voordeur en werden gastvrij ontvangen door de receptioniste. In het totaal waren er zo’n 20 nieuwkomers. Toen iedereen binnen was werd er een welkomstwoord uitgesproken. Ik keek om mij heen en zag verschillende koppeltjes die er leuk uit zagen. We mochten gekleed mee met de rondleiding en zagen naast het zwembad en de sauna, het restaurant en de speeletage. Wat een mogelijkheden bleken daar aanwezig. Er waren diverse groepsruimten waar je met meerdere personen kon spelen, een aantal privé ruimten met kijkgaten, een SM behandelruimte, er stond een Sybian en er was een wand met glory holes die op verschillende hoogtes waren aangebracht.

Toen we in het restaurant eindigden kregen we een welkomstdrankje namens het huis en werden de huisregels aan ons uitgelegd. Hierna werd het buffet geopend en konden we van de heerlijkheden gaan genieten. We vulden onze borden en liepen naar een tafel toe. Direct nadat we waren gaan zitten kwam er een ander stel onze richting opgelopen. “Vinden jullie het goed als wij erbij komen zitten?”, vroeg de vrouw. “Ja hoor, geen probleem”, antwoordde ik. De vrouw stelde zich voor als Tineke en haar man bleek Dick te heten. Al gauw waren we geanimeerd met elkaar in gesprek. Ook zij waren nog nooit naar een club geweest en net als bij ons was het Dick geweest die Tineke had overgehaald om een keer te gaan kijken. Ik bleek het heel goed met Tineke te kunnen vinden en terwijl de mannen over van alles zaten te praten vertelden wij elkaar onze wetenswaardigheden. Ik vertelde haar dat ik vanochtend al was begonnen met het verwerken van de spanning door lekker met mijzelf aan de gang te gaan. Tineke moest lachen en zei: “Meid, het lijkt wel of we zussen zijn, ik heb precies hetzelfde gedaan”.

Tegen 21.00 uur werd het tijd om aan de dresscode te gaan voldoen. We liepen met zijn vieren richting kleedruimte. De kleding ging uit en de clubkleding werd aangetrokken. Ik zag dat Tineke een compleet rood setje lingerie en kousen aantrok en hoorde nadat ik mijn body had aangetrokken: “Kind, wat staat je dat goed”. “Wat gaan we doen?”, vroeg ik aan de heren. “Zullen we boven eens een ruimte uitzoeken”, vroeg Karel. De anderen stemden daarmee in en even later lagen we met zijn vieren in een sfeervolle ruimte op een flink bed. Er waren vanaf de gang een aantal openingen aangebracht waardoor anderen naar binnen konden kijken en ons konden zien. Voor ik het in de gaten had waren we alle vier met elkaar bezig. Ik werd flink door Karel onderhanden genomen terwijl Tineke en Dick naast ons ook bezig waren met elkaar. Karel begon met het verwennen van mijn kruis met zijn mond en terwijl ik lag te genieten zag ik door de openingen een aantal mensen mijn richting opkijken. Ze bleven staan en genoten kennelijk van de aanblik en mijn gekreun en geschok. Ik werd daar bloedgeil van en liet mij door Karel tot een enorm hoogtepunt likken. Tineke volgde binnen een paar tellen. De posities werden veranderd en nu waren onze mannen aan de beurt.

Na een klein uurtje liepen Tineke en ik even naar de lockers. Ik liet daar mijn speeltjes aan haar zien en vroeg of ze daar zin in had. “Tuurlijk”, zei ze. “Zullen we onze mannen eens gek maken?”. We liepen terug naar boven en namen weer plaats op het grote bed. Tineke zei tegen de heren: “Zo en nu willen we even samen spelen dus graag aan de kant en kijken mag”. Tineke ging op haar rug liggen en ik begon met mijn Satisfyer haar te verwennen. De schakelaar ging al snel naar een wat hogere stand en het duurde maar even voordat ze enorm begon te squirten. Ik genoot van ons spel. “Kind, wat was de lekker”, riep ze uit. Uit dankbaarheid legde ze mij vervolgens op mijn rug en begon mij met haar mond te verwennen. Ik werd compleet gek van het heerlijke gevoel dat ze opriep met haar tong. Plotseling stelde Karel mij de vraag of ik ook met Dick aan de gang wilde. Wat ik van tevoren nooit gedacht had gebeurde die avond. Ik keek Tineke aan en vroeg haar of zij dat goed vond. “Natuurlijk,” zei ze, mits ik met Karel mag stoeien. Niet veel later voelde ik Dick bij mij naar binnen gaan. Ik was door de hele avond zo opgewarmd dat ik er naar verlangde om naast Karel ook nog een andere man te voelen.

Dick had duidelijk een andere manier van neuken. Hij wisselde regelmatig van tempo en ik voelde mijzelf langzaam naar een hoogtepunt gaan. De avond vloog om en we wisselden al snel onze telefoonnummers uit. Op weg naar huis vroeg ik Karel hoe hij het ervaren had. Hij vertelde dat hij een geweldige avond had gehad zo met zijn vieren. Wat volgde waren een aantal bezoeken aan Tineke en Dick. Ook kwamen ze regelmatig bij ons voor een gezellige avond. De angst die ik in aanloop gehad had, bleek volkomen ongegrond. Ook de sleur was verdwenen!

Marianne

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

  1. Wilma van Zessen 30 mei 2024
  2. Gerard 03 jun 2024
  3. Fenna 03 jun 2024
  4. jwbr 04 jun 2024
  5. Fenna 05 jun 2024
  6. jwbr 05 jun 2024
  7. Fenna 05 jun 2024
  8. jwbr 05 jun 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *