— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Speeltje in de spotlight: Pleasurelab Moonshake massager met opzetstukken (met kortingcode+testers gezocht!)

De ene vibrator is absoluut de andere niet, maar één vibrator kan wel meerdere speeltjes ineen zijn. Daarmee heb je de wondere wereld van sextoys natuurlijk lang niet meteen uitgespeeld, maar je kunt er wel lekker mee afwisselen en experimenteren. Precies dát willen we motiveren en daarom zetten Willie en Shespot deze maand de Pleasurelab Moonshake Massager in de spotlight. Hij blinkt uit in veelzijdigheid en is met verschillende opzetstukken een ster in transformeren. Zo kun je ‘m zowel samen gebruiken als bij het masturberen.

Over de wandvibrator

Het is geen geheim dat trillende apparaten al snel gezien worden als potentiële sextoy. Neem bijvoorbeeld de elektrische tandenborstel, je telefoon en zelfs de wasmachine. Zo ook een massage-apparaat. Nadat men al snel had ondervonden dat zo’n vibrerende ronde kop heel goed ‘specifieke intieme massages’ kon geven, groeide de massagewand uit tot best-selling seksspeeltje. En terecht! Je hebt geen extra paar handen meer nodig voor een heerlijke massage, je kunt er je eigen (of je partners) erogene zones mee prikkelen én je kunt er je gevoeligste plekje mee stimuleren. A full-body experience! Maar zoals dat gaat met succesnummers, heeft in no time ieder merk zijn eigen variant. Of zelfs meerdere. Zodoende sloeg CLS Healthcare een paar jaar geleden de handen ineen met de TU Delft en ontwikkelde toenmalig industrial-designstudent Lisa Kleisen de Moonshake Massager in zijn huidige vorm. Daarmee deed ze nog een schepje bovenop de veelzijdigheid van deze toy. Inmiddels is het een van Willies populairste speeltjes.

Moonshake massager Lisa Kleisen

Moonshake Massager’s special talent

De Moonshake Massager is een soort Chantal Janzen onder de speeltjes: het schoolvoorbeeld van een multitalent en nog knap ook.

Van massage-apparaat tot clitoris- en duovibrator en van liksimulator tot masturbator of partnervibrator, de Moonshake Massager van Pleasurelab kan met zijn opzetstukken van gedaante wisselen. Gebruik hem solo of samen, voor spanning of ontspanning, in bed of in bad en warm hem eventueel op tot 40 graden voor nog meer comfort en genot. Het (lichaamsveilige!) siliconenmateriaal is bovendien zachter dan Chantals Limburgse G.

Moonshake Massager Pleasurelab

Over de opzetstukken

De Moonshake Massager is dus al veelzijdig zónder opzetstukken, maar met biedt hij nog veel meer mogelijkheden.

De Tickle Me maakt er met twee uitsteeksels een duovibrator van. Het grote, gebogen deel breng je in voor g-spotstimulatie, het kleinere deel trilt op je clitoris.

Hello Clitty heeft twee noppen waarmee je gericht je clitoris kunt stimuleren. Wissel ze af of plaats de grote tegen je clitoris en voel de kleine tegen je vagina-opening trillen.

De Lick Me Leaf lijkt qua vorm op een tong, wat het gevoel van orale seks simuleert: een soort hele snelle liksensatie.

Njoy 2 Get Her is een opzetstuk voor hem en haar. Hij kan dienen als masturbator, maar tegelijk ook als koppeltoy. De ene kant omsluit de penis, de andere kant bevat ribbels, zodat hij tegelijk de penis en clitoris kan stimuleren.

Zelf gratis de Moonshake Massager ontdekken?

Zelf ervaren waarom Willie en Shespot deze Moonshake Massager met al zijn opzetstukken in de spotlight zetten en (anoniem) je ervaring delen?

Stuur vóór 3 juni een mailtje met je adresgegevens naar onze redactie – [email protected] – met als onderwerp ‘Moonshake’, en benoem kort waarom je dit speeltje wil testen. Wie weet kiezen wij jou dan uit om namens Shespot te reviewen!

Of bestel de Moonshake Massager nu met 10% korting bij Willie.nl met de code: SHESPOT10MSM.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *