— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Les secrets du Kamasutra

Anders dan de titel doet vermoeden opent de film in Japanse stijl. Een aanlokkelijke dame nodigt je uit. In de eerste scène bereid ze een Japanse theeceremonie voor en na enige tijd komt het bezoek binnen. Pas na een lange aanloop blijkt de dame stoute dromen te hebben. Terwijl ze haar diensten aanbied aan haar bezoeker, droomt ze regelmatig weg. En in deze droomscènes zien we dat ze graag het voortouw neemt en de voorkeur heeft voor het wat ruigere werk. Dit is de toonzetting van deze film. De scènes in het hier en nu van een theeceremonie die toch aardig uit de hand loopt afgewisseld met twee typen droombeelden.
In een zo’n droombeeld zijn man en vrouw redelijk gelijkwaardig en spelen een aantrekkelijk seksspel. In het andere droombeeld, dat in zwart/wit is uitgevoerd is zij dominant. Ze heeft har partner in de touwen geslagen en ze geeft hem de gelegenheid haar uitbundig te verwennen.

De film is compleet zonder gesproken tekst. Doormiddel van de beelden en de muziek kun je je eigen verhaal bedenken. De beelden zijn zeer prettig om naar te kijken, mooi gefilmd, met af en toe sfeervolle belichting, zoals een rood zwaailicht, dat extra ritme geeft en een gloedvolle belichting. De film heeft een trage start, maar als er eenmaal gevreeën wordt geeft het een opwindend beeld, dat zeer geschikt is als ondersteuning of als voorafje voor een hete avond. Katsumi is een mooie meid met prettige kleine borstjes en Ramon kan ook gerust een lekker ding genoemd worden. In de sessie op Women Inc, waar we vijf fragmenten hebben laten zien, werd deze film door de aanwezige 100 vrouwen aangewezen als de beste.

bestel hier direct de topDVD uit de Shespotcollectie: Les secrets du Kamasutra met Katsumi

Deze topfilm uit de Shespot collectie, kun je direct hier bestellen afgeprijsd van € 14,95 nu voor € 9,95

Een kort fragment uit deze film werd beoordeelt door het Duskpanel
en kreeg 3 sterren (1-5). Voor de toptien beste beoordeelde Porna-films ga naar de website van het Duskpanel, en word ook panellid.

genre: pornofilm
regie: Christophe Mourthé, Frankrijk 2004
beoordeling: 7.5 (0-10)

Deze film is te koop bij:
Femlitero, Porna-shop van Shespot
prijs : € 9.95
Femlitero is de Porna-shop van Shespot, met erotische verhalenbundels, maar ook een grote selectie van de heetste sexfilms voor vrouwen (porna), en dat tegen hele scherpe prijzen. Diverse producten alleen exclusief. Porna van Petra Joy en Erika Lust kun je nergens goedkoper vinden dan hier.

De DVD Les secret du Kamasutra is nu afgeprijsd van 14,95 nu voor 9,95 Bestel bij Femlitero, Porna shop

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *