— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

The Teacher 4

The Teacher 4

De hoofdfigure in deze film wel errug onder de indruk lijkt van de leraar die zij ontmoet (‘Dit is de mooiste dag van mijn leven’) en wil graag dat hij haar lesgeeft. Maar goed deze moderne Einstein, met good looks, heeft dan ook de reputatie een soort rock ster in de universitaire wereld te zijn. Jonge vrouwen werpen zich spontaan op hem. Dat doet deze studenten dan ook. Uiteindelijk geeft hij haar eerder een lesje in de slaapkamer dan in de studeerkamer maar daar heeft zij geen enkel bezwaar tegen, uiteraard. Al is ze in het begin wat overdreven aan het hijgen, bij het beffen wordt het overtuigend. Er wordt ook flink in doorgeneukt – compleet met zoenen, vingeren voor en achter, en ingewikkelde standjes met klemmen enzovoort- zodat het voor de dame in kwestie ook echt bevredigend moet zijn. Voor de kijkster ook erg prettig.

Voor wie een erotische omgeving nodig heeft om in de stemming te komen, is er minder te halen in deze film. De setting in scène is een onpersoonlijke hotelkamer. Dan gaan we naar een kil kantoor, om vervolgens een kijkje te nemen in een saaie collegezaal. In een truttige meisjeskamer vindt scène 2 plaats. Het jaloerse vriendje probeert een studente van haar huiswerk af te houden, en haar de charismatische docent doen vergeten, door haar met huid en haar ‘op te eten’.

Real love making, real orgasms, staat er in de aankondiging. En de film maakt dit waar. De focus ligt op het bevredigen van de vrouw. Minder vrouwvriendelijk is overigens dat de universitair docent niet schroomt om een studente eerst van voren te pakken, dan van achteren anaal te nemen en dan weer van voren, waardoor de dame in kwestie toch echt een vaginale infectie moet oplopen. Maar goed, de studente lijkt er wel erg van te genieten en misschien dacht ze wel ‘je moet wat over hebben voor je hobby’. Dus: prima geschikt voor een vrouwelijk publiek, als je even niet op de onaantrekkelijke omgeving let.

lengte: 120 minuten
genre: pornofilm
regie: Nica Noelle, Canada 2011
beoordeling: 7.8 (0-10)

Bekijk de (softe) trailer hier.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *