— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lie with me

De Canadese film Lie with me is geen pornofilm, eerder een erotische speelfilm. Alhoewel, ook die aanduiding denkt de lading niet. De beste typering zou nog zijn: een ruim 90 minuten durende seksmarathon met een duister randje.

Centraal in het verhaal staat het jonge meisje Leila, die flink met zichzelf in knoop zit. Het gegeven van de film is vrij mager: Leila is ongelukkig en probeert haar emotionele crisis te bestrijden met een flinke dosis pittige sex. Ze lijkt een bijna onstilbare behoefte te hebben aan mannen en na een aantal kortstondige en heftige sexpartijen met vreemden, ontmoet zij op een feestje de aantrekkelijke David. Het is lust op het eerste gezicht. Er ontpopt zich vervolgens een opwindende relatie waarin de twee elkaar zowel in als buiten het bed gek weten te maken. We zien de prille liaison zich met de nodige ruzies en wilde goedmaaksex ontwikkelen tot een volwaardige relatie.

Lie with Me

Lie with Me

De regisseur schuwt niet de vrijpartijen met de nodige orale en anale actie close-up in beeld te brengen. Toch wordt de film nergens ranzig. Dit is vooral te danken aan de hoofdactrice Lauren Lee Smith. Ze speelt de rol van getroebleerde jonge vrouw met verve, en belangrijker nog, haar uitstraling is extreem sexy. De ingehouden spanning van de hoofdrolspeelster doet zelfs de meest cynische kijker smelten. De voortdurende voice-overs waarin zij fluisterend haar gedachten en fantasieën uitspreekt, zijn zo erotisch dat ze het magere verhaal meer dan waard maken.

Conclusie: het verhaal van de film had zeker verder uitgewerkt kunnen worden. Onduidelijk blijft bijvoorbeeld waarom Leila zo ongelukkig is. Gelukkig wordt dit helemaal goed gemaakt door de seksscènes die bol staan van de spanning, door het mooie camerawerk en de prachtige en opwindende cast. En zo wordt deze film toch nog echt een aanrader!

Bekijk trailer

genre: erotische speelfilm
regie: Clement Virgo, Canada 2005
beoordeling: 7.5 (0-10)

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *