— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Warme zomeravond

Mijn man is een weekend weg en ik blijf alleen thuis. Het is erg warm voor deze tijd van het jaar en de jurkjes kunnen weer uit de kast. Na een erg lange week ben ik wel toe aan wat leuks en besluit een terrasje te gaan pakken met een vriendin. Terwijl ik me omkleed in een luchtige maxi jurk met een split tot op mijn bovenbeen moet ik ineens aan je denken. Na onze affaire van een jaar geleden hebben we ons netjes gedragen en heb ik je amper gesproken. Je bent ruim 15 jaar ouder dan ik en we stonden heel anders in het leven. Ik ben bij mijn man gebleven en jij hebt inmiddels ook een vriendin gevonden. Toevallig kwam ik je van de week tegen en stuurde je me later een appje….”wat zie je er goed uit”…ik heb er maar niet op gereageerd. Misschien komt het door de warmte maar ik voel ineens een geilheid opkomen. Ik besluit alleen een BH onder mijn jurk aan te trekken. Ik gooi mijn lange blonde haar los en vertrek richting het terras.
Ik zit met mijn vriendin op het terras en we krijgen de nodige aandacht. Ik kan echter alleen aan jou denken en besluit je een foto van mijn wijn te sturen, “proost!”
Je reageert meteen dat jij ook nog wel een lekkere fles hebt staan en dat je alleen thuis zit.

Mijn vriendin houdt het al op tijd voor gezien en ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en naar je toe te fietsen.
Ik loop meteen maar achterom en ja hoor je zit lekker buiten op de loungeset, het is tenslotte ook heerlijk weer ondanks dat het al bijna elf uur is.
Verrast kijk je op van je telefoon en als je mij ziet begin je te glimlachen. Wat zie je er toch heerlijk uit als je zo naar me kijkt. Je prachtige donkere ogen en je licht grijzende haar. Ik smelt ter plekke.

Ik geef je een kus op je mond en plof ook op de bank, kom maar door met die wijn.
Je schenkt een heerlijke koude witte wijn voor me in en neemt zelf ook nog een glas.
We kletsen wat over koetjes en kalfjes en ik merk dat de wijn zijn werk begint te doen.
Het lekkere weer, bijkomen van een lange werkweek en jou rustige stem zorgen ervoor dat ik volledig ontspan.
Doordat ik mijn benen op de bank heb liggen valt de split van mijn maxi jurk open. Ik zie je blik richting mijn blote been en brutaal vraag je wat ik eigenlijk onder mijn jurk draag.
“Niks”, antwoord ik. “Hij sluit zo mooi om mijn heupen daar zie je elk lijntje onder.”
Met grote ogen kijk je me aan. “Geloof je me soms niet,” vraag ik.
Je grijnst en zegt dat je dit toch echt wel even wilt checken.

Ik zet één been op de grond waardoor de split nu helemaal open valt. Onmiddellijk laat jij je hand onder mijn jurk glijden. Je voelt meteen dat ik de waarheid sprak en laat je vingers over mijn kutje glijden. Ik zucht zachtjes maar je merkt het meteen. Je gaat iets verzitten en schuift mijn jurk nog iets verder opzij. “ontspan maar schatje” fluister je hees. Ik leun naar achteren in de zachte kussens en neem een slok van mijn wijn.
Ik sluit mijn ogen en dat is voor jou het teken om je vingers weer te bewegen. Plagend streel je mijn kutje terwijl je me aan kijkt. Als je me weer hoort zuchten voel ik ineens je lippen op mijn kutje. Je begint zacht te likken terwijl je vinger in me glijdt. Door al dit geplaag ben ik al enorm opgewonden en je kreunt dat ik zo lekker nat ben.
Je likt me nu precies op het goede plekje en laat nog een vinger in me glijden. Je vingers gaan steeds sneller en ik kom steeds dichterbij mijn hoogtepunt.
Je voelt mijn spieren aanspannen en stopt ineens abrupt.
Licht verontwaardigd open ik mijn ogen en zie dat je me met je grote bruine ogen aankijkt.
“Nog niet meisje, nog eventjes wachten” zeg je en je laat je vingers uit me glijden.

Je gaat weer rechtop zitten en kijkt me uitdagend aan. Ik neem een grote slok koude wijn en ga op mijn knieën tussen je benen zitten. In plaats van meteen je broek open te knopen knijp ik even in mijn inmiddels keiharde tepels en je hebt een mooi uitzicht op mijn volle decolleté zo. Terwijl ik mijn borsten masseer en je geil aankijk maak jij je riem los en knoop je langzaam je spijkerbroek open.
Ik zie hoe opgewonden je bent en terwijl jij me smekend aankijkt laat ik nu ook een vinger tussen mijn benen glijden. Ik trek mijn jurk op tot mijn middel zodat je goed kan zien wat ik doe. Ik geil mezelf op terwijl jij me aan blijft kijken en je lul keihard voor mijn gezicht ligt.
Ik buig voorover en neem je lul in mijn mond. Traag beweeg ik mijn hoofd terwijl ik met één hand mezelf blijf vingeren. Als ik je aankijk zie ik alleen maar lust en voel ik dat ik ook niet heel veel meer nodig heb om tot een hoogtepunt te komen.

Ik laat je uit mijn mond glijden en ga op je schoot zitten. Met mijn knieën aan weerskanten van die van jou staat mijn kutje helemaal open voor je. Met grote ogen kijk je me aan. Ik laat mijn vingers er nog een keer bij mezelf naar binnen glijden en hou mijn vingers dan voor je mond. Je zuigt ze meteen gretig naar binnen en ik laat me op jou lul zakken. Ik voel meteen hoe je me helemaal opvult en je kreunt hoe lekker dit voelt.
Ik buig voorover en eindelijk voel ik je mond op de mijne. Je begint me gretig te zoenen. Ik proef een mengsel van wijn en mijn eigen geil. We blijven elkaar aankijken en plagend beweeg ik op en neer. Steeds laat ik je helemaal tot het topje eruit glijden om dan weer terug te zakken. Ineens zie ik een verandering in je blik en net als ik omhoog ga trek je me hard naar beneden waardoor je ineens heel diep in me stoot. Ik slaak een kreun, “ssssstt er zitten nog meer mensen buiten”. Fluister je.
Ik blijf je aankijken en je stoot nu steeds harder in me. Ik voel dat ik het niet lang meer vol ga houden. Je grijnst en zegt “toe maar meisje, kom maar”. Je duim cirkelt nu op mijn clitje en ik probeer me stil te houden. De combinatie van je lul en je duim maken dat ik mijn hele lichaam voel trillen. Ik gooi mijn hoofd naar achteren en zacht kreunend kom ik klaar.

Heel even laat je me bijkomen op je schoot maar al snel tik je op mijn billen, kom op, opstaan. Ik ga staan en meteen duw je me met mijn buik op de bank. Je tilt me bij mijn billen op en stoot zonder waarschuwing van achteren in me. Ik slaak een gilletje omdat alles nog zo gevoelig is van mijn orgasme. Je negeert me en stoot steeds harder. Terwijl je me stevig vasthoud vinden mijn vingers mijn clitje weer. Deze is enorm gevoelig door al deze verwennerij. Ik begin mezelf te strelen en draai loom rondjes om mijn clit.
Ik kan nu echt niet meer stil zijn en kreun je naam. Dat is het zetje wat je nodig hebt en kreunend kom je klaar, ik sla mijn hand voor mijn mond en gesmoord kom ik voor de tweede keer klaar.
Bezweet en hijgend vallen we allebei op de bank. Grijnzend kijk je me aan, “zo, wijntje?”.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

7 Reacties

 1. Sander 26 jul 2017
  • Jolanda 31 jul 2017
   • Sander 22 aug 2017
 2. Meertje 01 aug 2017
  • Fenna 12 aug 2017
 3. Nadine 27 aug 2017
 4. L. 26 dec 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *