— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De jurk

Wat zou je nou eens spannend vinden? vraagt ze aan hem. Wat mij spannend lijkt? herhaalt hij en denkt na. Ja, hij weet het. Het lijkt me spannend als jij een jurk draagt, zegt hij, met niks eronder. Ze probeert neutraal te reageren maar ze weet meteen met welke jurk ze hem gaat verrassen.

Bij hun volgende afspraakje draagt ze een zwarte jurk van soepele stof. Ze doet de deur voor hem open als hij gebeld heeft. Ze geeft hem slechts een vluchtige kus waarna ze zijn jas ophangt. Dan laat hij haar niet verder gaan en neemt haar in zijn armen. Een uitgebreide omhelzing is het gevolg. Een prettig gevolg, want hun armen zijn nu overal op elkaars lichamen. Zacht kreunt ze in zijn oren om te laten merken hoe fijn ze dit vindt. Het is pas een weekje geleden dat ze elkaar voor het laatst hebben gevoeld, maar het lijkt een eeuwigheid. Hun lichamen hebben het druk met het inhalen van de verloren tijd. De spanning stijgt. Ze raken opgewarmd.

Hij streelt haar over haar billen en rug. Hij zoekt, draagt ze iets onder haar jurk, of toch niet? Geen tijd om hier bij stil te staan, zijn handen willen haar overal voelen. Hij zal gauw genoeg weten wat zich onder de jurk schuilhoudt. Hij duwt zijn heupen naar voren. Ze voelt zijn opgewonden lichaam tegen dat van haar drukken. Loslaten behoort nog even niet tot de mogelijkheden. Zij voelt nu haar eigen opwinding. In een straaltje loopt het vocht tussen haar benen naar beneden, ze draagt niets onder haar jurk!

Hun omhelzing wordt heftiger en ternauwernood houden ze zich staande, maar de bank staat gelukkig dichtbij. Het bed halen ze niet meer, maar het is niet belangrijk. Niet de omgeving maar dat ze samen zijn, dat is wat telt. Strelen is nu vrijen geworden, overal kussen ze elkaar. Het verlangen naar elkaars naakte lichaam wordt groter.

Ze helpt hem uit zijn kleren maar de jurk blijft aan. Die wordt alleen wat omhoog geschoven. Gelukkig blijkt ook het decolleté rekbaar zodat hij makkelijk bij haar borsten kan. Hij haalt er een tevoorschijn en knabbelt aan de tepel die van de opwinding duidelijk aanwezig is. Hij hijgt zachtjes in haar oor terwijl hij zijn lichaam voorzichtig in dat van haar schuift. De bewegingen zijn nu ritmisch en ze kreunen van genot. Dit is alles, als dit eens eeuwig kon duren!

Voorlopig duurt het ook nog eeuwig. Ze hebben de tijd en genieten van elke seconde. Pas uren later zijn ze moe maar voldaan. Hij gaat weg, maar niet voordat een volgende afspraakje is gemaakt. Zij hangt de jurk terug in de kast. Ze zal hem er nog vaker uithalen!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *