— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De vakantiedag

Met ons hebben en houwen in een rugzak hebben we op deze snikhete dag niet meer dan een kleine 10 kilometer gewandeld. Het minuscule tentje, dat ons onderkomen is tijdens de vakantie, staat op een heuveltje aan de oever van een meertje. De dag loopt op zijn einde en de zon maakt zich op voor een spectaculaire caleidoscopische voorstelling om deze mooie zomerdag feestelijk af te sluiten. De takken van een imposante eik vormen sierlijke arabesken die door het kleurenspel van de ondergaande zon ons romantische plekje aan het water een intieme sfeer geeft. Theresa spreidt de picknickdeken uit en ik vis uit de rugzak een klein flesje wijn en een stukje kaas.

De wijn wordt ingeschonken en de kaas wordt in blokjes gesneden. De wandeling van deze dag wordt geëvalueerd terwijl we genieten van het uitzicht en over van alles keuvelen. De route en het laatste weerbericht voor de volgende dag wordt goed bestudeerd. Als ik het bijgevulde wijnglas aanreik krijgt ze spontaan een kusje. Ze pakt beide glazen aan en zet ze neer. De glimlach en de ondeugende twinkeling in haar ogen, verraad dat ze iets van plan is. Ze drukt haar lippen voorzichtig op die van mij. Het is de prelude voor een kus die de vlinders in mijn onderbuik onrustig laat fladderen.

Terwijl we elkaar aankijken strelen we dromerig elkaars lijf. Het aftasten en strelen voert de erotische spanning op. Langzaam naderen we elkaar voor een kus die ons al snel laat balanceren op het punt waarop we ons overgeven aan het zinderend verlangen naar seks. Mijn nagels strelen langzaam de naakte huid van haar dij. Een diepe zucht is te horen en een rilling gaat door haar heen als de vingers bijna bij haar intieme plekje zijn.

Ze kijkt me aan met die prachtige okerkleurige ogen, die me steevast laten smelten tot een zachte vloeibare massa. Ze glimlacht net zo lief en mysterieus als Mona Lisa. Met een bonzend hart en fladderende vlinders in mijn buik wacht ik op wat gaat komen. Met een vinger streelt ze mijn wang en ze laat de vinger even rusten op de lippen. De vingers draaien trage rondjes om de tepels die door de stof prikken. Alles begint lekker te kriebelen en mijn wangen beginnen te gloeien. Onze lippen naderen elkaar voor een kus. De kus wordt een feest en onze tongen dansen sensueel en uitdagend met elkaar. Met enige moeite wurm ik mijn hand in haar broekje. Als ik haar klitje eindelijk gevonden heb voel ik de rilling die door haar lijf trekt. Ze verbreekt de kus en kijkt mij aan met een gloed in de ogen die haar lust verraad. Stoïcijns draait mijn vinger traag rondjes om het bokkende klitje. De lippen zijn vochtig en haar sensuele mond is iets geopend, omdat door de opwinding haar ademhaling snel is. Langzaam trek ik mijn hand terug en proef met het puntje van mijn tong haar lust naar seks…

Met de rug tegen haar aan ga ik tussen haar benen zitten. Ze slaat de armen om mij heen en fluistert een liefdesverklaring in mijn oor. Langzaam glijdt haar hand over mijn buik. Ze kust mij in de nek en haar handen gaan onder mijn top op verkenning. De tinteling in mijn onderbuik verandert in een intense gloed en een zeurderig verlangen naar actie, maar ik wil mijzelf nog niet overgeven aan de lust.

Het glinsterende water beloofd verkoeling van de verhitte gevoelens. Snel ga ik staan en trek de top en bh gehaast uit. Als ik voorover buig om me te verlossen van de laatste kleding en weer overeind kom kijk ik achterom. Ze kijkt naar mij met de blik van een hongerige leeuwin die een gazelle in het vizier heeft.

Snel vlucht ik weg voor het ‘gevaar’ en plof nogal lomp in het water. Een spontaan gilletje ontsnapt, omdat het water veel kouder is dan was verwacht. Met snelle slagen zwem ik een stukje. Als ik mijzelf omdraai zie ik dat Teresa naar de oever loopt. Gracieus laat ze zichzelf in het water zakken en zwemt met krachtige slagen naar mij. Ze pakt mij vast en drukt de lippen op mijn lippen. Haar tong verwelkom ik enthousiast. Ze wil actie en duwt haar hand ongeduldig tussen mijn benen. Als ze mijn klitje vangt en voorzichtig druk uitoefent gaan golven van puur genot door mijn lijf, die me bijna verleiden tot een totale overgave. Plagend duw ik haar weg. Er ontstaat een stoeipartij die eindigt met een innige omarming en een passionele kus.

Heel zachtjes duw ik haar achterover op de picknickdeken en schuif wat kleren onder haar hoofd. Liefdevol streel ik met het puntje van mijn tong de tepels die hard zijn door de kou en gevoelig zijn door de lust. Ik voel de siddering van haar lijf als ik zachtjes in de tepel bijt. Een spoor van kleine kusjes gaat in de richting van het speciale plekje. Haar buik begint te deinen als een zee opgezweept door de onstuimige wind. Uitnodigend opent ze de toegang tot het intiemste plekje. Bedachtzaam streel ik de dijen, billen en de gezwollen lipjes met een vinger. Ze is nat en maakt telkens zachte geluidjes als mijn vinger haar klitje vluchtig aanraakt. De wangen kleuren rood door de lust. Ik wil haar kussen, maar ze duwt mijn hoofd ongeduldig naar het intiemste plekje. Als ik het vocht oplik, dat uit haar doos sijpelt, trekt ze haar rug hol. Telkens als mijn tong het klitje streelt maakt ze kirrende zachte geluidjes.

Haar handen kroelen door mijn haar. Mijn tong duw ik diep tussen de geurige glibberige lipjes om niets te missen van het lekkers dat ze me geeft. “Lik mijn klitje”; beveelt ze hees. Plagend negeer ik het commando en duw mijn tong diep in haar doos. “Je moet mijn klitje likken!” Tussen de lakens deelt ze graag de lakens uit, maar nu bepaal ik de spelregels. Kermend trekt ze gefrustreerd aan haar tepels. Ze sputtert, vloeit en kronkelt ongedurig. “Stop met trutten! Lik mijn klitje en stop een paar vingers in mij”; beveelt ze op een toon die de rauwe emotie gekruid met een lust naar seks, wanhoop, omdat ik het niet geef en haar frustratie verraad. Plagend streel ik de lipjes, maar het intens rode gezwollen kleinood schenk ik geen aandacht. Ze begint te foeteren, maar als de vingers door de poort van het genot naar binnen gaan is ze abrupt stil. De vingers spelen met haar doos en het gezwollen kleinood zuig ik in mijn mond. De geluidjes veranderen in een diep hijgend piepend geluid dat regelmatig wordt afgewisseld door primitieve klanken waarvan ik het bestaan nooit had vermoed. “Wat is dit lekker”; fluistert ze met een verhit gezicht terwijl ze mij liefdevol aankijkt.

Mijn tong en haar klitje zijn weer innig verstrengelt in een vurige wilde slangendans. Opgezweept door de lust wordt de dans al snel wild. Heel even kijken we elkaar diep in ogen. “Niet stoppen!”; fluistert ze naar adem happend. Als drie vingers weer naar binnen gaan sluit ze de ogen met een diepe zucht. Geconcentreerd gaan de vingers op en neer in de soppende doos, maar dat is niet naar haar zin. Ze begint haar klitje te vingeren. Mijn vingers versnellen en met mijn duim masseer ik haar achterdeurtje. De klanken die ze in een steeds sneller tempo uitstoot worden steeds luider. Het is tijd om de aandacht te verleggen en met een kus wil ik haar heel even het zwijgen op leggen. Ze ontwijkt de kus en duwt mijn hoofd weer tussen haar benen. Als ik de tanden in het gezwollen kleinood zet gaan golven van puur genot door haar. Ze klemt mijn hoofd tussen haar benen. Haar lijf schokt en verkrampt. Als ze verslapt ontsnap ik en duw drie vingers in haar doos en met de palm van mijn hand wrijf ik tegen haar klitje. Diep in haar broeit iets en ik voel dat het het uitweg zoekt. Hijgend, piepent, kreunend beweegt ze haar onderlijf tegen mijn hand. Haar gezicht is diep rood door de opwinding en glimt door het zweet. “Shit, shit dit zo lekker”; fluistert ze schor.

Ze spant opeens de bodembekkenspieren zo strak aan dat de vingers niet meer kunnen bewegen. Haar lijf begint stevig te schokken alsof ze bezeten is door een demoon. Als ik haar klitje tussen mijn vingers rol ontploft ze. Ze kijkt mij heel even met grote verbaasde ogen aan de dan draaien ze weg. Het orgasme raast door haar lijf. Langzaam komt haar lijf tot rust en genieten we na in elkaars armen…

Na een poos beginnen we elkaar opnieuw te kussen en ze duwt een hand tussen mijn benen. In haar oor fluister ik mijn liefdesverklaring. We strelen elkaar en zijn ons niet meer bewust van de ruimte en de tijd totdat we opeens mannenstemmen heel dichtbij horen. Hun aanwezigheid jaagt ons de stuipen op het lijf. Met bonzende harten draaien we op onze buik en kijken verschrikt naar de bronnen van het geluid.
Als ze iets verder waren gelopen dan hadden ze twee vrijende vrouwen in flagranti betrapt. Gelukkig bieden de varens en bramenstruiken genoeg bescherming om te voorkomen dat we worden ontdekt. De verliefde ‘dubbel gespierde kleerkast’ en een ‘schriel ventje’ hebben geen zin om nog langer te talmen en omarmen elkaar passioneel. Hij buigt voorover voor een kus die rauw, maar ook heel erg teder is.

Hij pauzeert even en kijkt het ventje diep in de ogen. Het ventje gaat op zijn tenen staan om de kleerkast te kussen. De vlam slaat in de pan en ze beginnen elkaar gepassioneerd te kussen en te strelen. Opeens stoppen ze en kijken elkaar weer diep in de ogen. De kleerkast die handen heeft die zo groot zijn als kolenschoppen neemt het initiatief en maakt de knopen van de jeans los. Met een ruk trekt hij de jeans en het onderbroek van het ventje omlaag. De slanke stijve penis springt te voorschijn. Het ventje is zo opgewonden dat hij hijgend naar zijn lief kijkt die op zijn hurken voor hem zit. De kleerkast zet zijn lippen tegen de top van zijn penis en het ventje duwt zijn piemel voorzichtig in de mond van de goliath.

De krachtige kaken van de kleerkast kunnen zijn piemel als een exquise lekkernij verorberen, maar het ventje schenkt hem onbevreesd het intiemste. De handen van de kleerkast grijpen zijn billen stevig vast en het ventje begint zijn plezierknuppel voorzichtig op en neer te bewegen.

Het gezicht van het ventje kleurt langzaam diep rood en zijn ademhaling wordt dieper. Bij iedere ademteug maakt hij een zacht grommend geluid. De lust nadert het hoogtepunt en de beweging wordt onstuimig. Hij grijpt het hoofd van de kleerkast stevig vast als hij langzaam de controle over zijn lijf begint te verliezen.

Opeens stopt hij en zegt iets in het Zweeds. De kleerkast kijkt hem liefdevol aan en gaat staan. Hijgend kijken ze elkaar aan met een blik die zo intens is dat de rillingen over mijn rug lopen. Theresa knijpt precies op dat moment zachtjes in mijn klitje. Ik balanceer op het punt waarop ik de controle over mijn lijf verlies en klaar kom, maar ik wil heel stout gluren naar die vrijende kerels.

De kleerkast haalt uit zijn broekzak een klein goudkleurig pakje dat ruw en ongeduldig wordt open getrokken. Het ventje rolt met trillende handen het rubbertje uit over zijn piemel. Ondertussen trekt de kleerkast al zijn kleren uit. Nog nooit heb ik een mannenlijf gezien dat zo imposant was. Indrukwekkende spierbundels sieren zijn armen en dijen. Hij heeft een wasbordje waar je u tegen zegt en een indrukwekkende stijve penis. De aanblik van de titaan wakkert de lust behoorlijk aan en mijn hart gaat te tekeer als een wildeman.

Theresia weet dat het tafereeltje op mij zijn effect niet mist en duwt haar vingers in de soppende doos. Ze kent mijn ‘lekkerste’ intiemste plekjes en weet precies hoe ze moet ‘bespelen’. Hijgend en puffend vecht ik mijn titanenstrijd tegen het orgasme dat woest op mijn deur bonst.

Het ventje knijpt uit het flesje een flinke kwak glijmiddel op zijn genotsknots die de kleerkast langzaam uitsmeert. De kleerkast geeft hem een kus en gaat op zijn knieën en handen voor hem zitten. Het ventje knijpt uit het flesje een kwak glijmiddel op het achterdeurtje van de kleerkast. Langzaam penetreert de genotsknots de krochten van de kleerkast die met gesloten ogen zichtbaar geniet. Het ventje begint zijn piemel langzaam en voorzichtig te bewegen terwijl hij de trillende penis van de kleerkast streelt.

De kleerkast hijgt zwaar en zijn gezicht is diep rood. De inspanning is zo intens dat het tengere lijf van het ventje begint te glimmen door het zweet. De spierbundels van de klerenkast beginnen te trillen. Het ventje versnelt. Theresia heeft nu ook haar andere hand ingezet om de andere ‘lekkere’ plekjes te verwennen. Mijn lijf trilt, schokt en vloeit. Hijgend verzet ik mij met alle macht, om het orgasme nog heel even uitstellen.

De seks wordt rauw en hard door de kracht waarmee het ventje trekt en stoot. Een diep grommend geluid is de voorbode van de uitbarsting die aanstaande is. Opeens wordt de stilte verscheurd door een geluid dat diep uit het lijf van de kleerkast komt. Een door merg en been gaand geluid begeleid de klodders sperma die meters ver worden weg geschoten.

In mijn buik ontploft de ketel en ik zet mijzelf schrap voor het aanstormende orgasme. Het lijf begint te schokken en langzaam zak ik weg in een heerlijk intens warm gevoel. Langzaam dooft het licht tot een heldere lichtpunt. Daarna gaat het beeld op zwart alsof het leven je verlaat, maar ik heb geen angst voor de duisternis. Emoties van puur geluk, genot en mijn liefde ontlaad zich explosief en trakteert mij op een caleidoscoop van miljoenen kleuren.

Als ik de ogen open zie ik dat de kleerkast het ventje trakteert op een ‘blow job’. Het ventje puft en hijgt. Zijn lijf trilt en hij heeft moeite om te blijven staan. De vingers van de kleurkast spelen met de ballen van het ventje terwijl hij de penis in zijn mond verwend. Grommende geluiden en zieltogend kreunen verraden dat de ‘petit mort’ niet lang op zich zal laten wachten. Als de kleerkast zachtjes aan de testikels trekt gooit het ventje opeens zijn hoofd naar achteren. Een donker geluid is de voorbode van de ontlading in de mond van de kleerkast. Schokkend dendert het orgasme door het lijf van het ventje dat de mond van de kleerkast vult. Langzaam zakt het ventje door zijn knieën en begint de kleerkast diep te kussen. Ze kruipen tegen elkaar aan en genieten roerloos na van de vrijpartij.
De kleerkast en ventje staan op en lopen hand in hand naar het water. Voor ons is dit het moment om ons snel terug te trekken naar de veiligheid van ons tentje.

Beoordeel dit verhaal

Deel dit bericht:
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

6 Reacties

  1. Josee9 23 dec 2017
  2. Nina 25 dec 2017
    • Lizzy 17 jan 2018
  3. Noortje 11 jan 2018
  4. Tdid 14 jan 2018
  5. Geraldine 17 jan 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *