— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het veelbesproken sexdagboek van Heleen van Rooyen

Het nu al veel besproken seksdagboek van Heleen van Rooyen, het kan je niet ontgaan zijn. Iedereen houdt tegenwoordig alles bij, wat men eet, hoe ver men loopt, wat men uitgeeft maar niemand deelt of houdt zijn seksleven bij. En dat terwijl je seksleven zon belangrijk onderdeel is van je leven. Zo denkt Heleen van Rooyen er tenminste over en dit was de reden voor haar om dit seksdagboek bij te gaan houden, 365 dagen lang.  Haar doel is haar seksleven met vriend Bart te delen zodat met name vrouwen, maar ook mannen vergelijkingsmateriaal hebben. Praten over je seksleven is namelijk anno 2018 nog steeds een taboe volgens Heleen. Als je een minnaar hebt of ben je aan het daten dan wordt er nog wel over gesproken met vrienden en vriendinnen maar krijg je een vaste relatie, dan gaan de deuren dicht en wordt er weinig meer gedeeld.

Wij van Shespot zijn zeer te spreken over het sexdagboek van Heleen van Rooyen. Het is niet alleen baanbrekend om zo over sex te zijn als vrouw. Maar Heleen is een voorbeeld van een geëmancipeerde vrouw van deze tijd.

Om je alvast een gevoel te geven bij het boek hebben we enkele passages uit het boek voor je om te lezen:

Pijpbeurten zijn leuk om uit te delen. Ik ben in een goede bui en maak zijn rits open. Toen ik net met Bart ging, vertelde ik aan een bevriende regisseuse hoe grappig het was om te ervaren hoe snel hij hard wordt. ‘Ik hoef er maar naar te wijzen,’ zei ik. Ze begreep het. ‘Bij jonge mannen is het net een toverstafje. Heerlijk.’ Ik zuig hard. Met mijn rechterhand trek ik hem gelijktijdig af en met mijn linkerhand houd ik zijn ballen vast. Bart legt zijn hand op mijn achterhoofd om me dichter naar hem toe te trekken.

Ik zit aan mijn bureau, de stoel half naar hem toe gedraaid. ‘Doe jij straks boodschappen?’ vraag ik hem tussen de bedrijven door. ‘Want ik wil nog even door met schrijven.’ Normaal praten we niet over huis-tuin-en-keukenzaken tijdens seks, maar hij staat nu naast mijn bureau.

Hij knikt.

‘Je hebt eigenlijk te veel kleren aan,’ vindt hij. Ik trek mijn oversized trui uit. Nu heb ik alleen nog een panty en een zwarte, strakke top aan. Hij trekt de top naar beneden zodat hij mijn borsten beter kan zien.

Ik zuig harder. Hij pakt mijn hand en trekt hem iets naar achteren, zodat zijn vel strakker staat. Ik verstevig mijn greep op zijn pik.

Het duurt niet lang, hooguit drie minuten.

‘Ben je er klaar voor?’ vraagt hij. Ik kreun ter bevestiging. Zijn sperma belandt in kleine warme golfjes in mijn keel. Ik slik het door. Na afloop duw ik zijn pik nog even tussen mijn borsten. Gewoon, omdat het kan.

Lancering sexdagboek Heleen van Rooyen

Heleen en vriend Bart

Heleen is trouwens ook fan van erotische hulpstukken bij haar sekspartijen met Bart. Ze koop geregeld een speelpakje of ze gebruik een vibrator voor het klaarkomen. Een van haar favo’s is de Womanizer.

Sexdagboek Heleen van Rooyen

Bekijk op bol.com

Veel plezier met het sexdagboek.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *