— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Southwark Sugar

‘Are you bored with the same old porn?’ vraagt Anna Span op haar website. Is het antwoord ‘ja’, dan heeft mevrouw Span vele op maat gemaakte oplossingen. En wel in de vorm van frisse, mooi gefilmde sexdvd’s waar gezond uitziende, niet gedrogeerde, meerderjarige dames en heren met zichtbaar plezier hun kunsten vertonen.

De dvd Southwark Sugar is één van Anna Spans meesterwerken en verhaalt over vele vormen van hete sex die wordt bedreven door yuppen uit de Londense wijk Southwark. De young professionals zijn uit het leven gegrepen. Het lijkt alsof Span een documentaire heeft gemaakt die niet stopt bij de ingang van de slaapkamers, en ze tijdens de ongeremde activiteiten de camera heeft laten draaien.

Ook in deze film ventileert Span weer haar handelsmerk: sex is de normaalste zaak van de wereld. Het is lekker, iedereen doet het en dat mag gezien worden. Nergens wordt het ranzig, terwijl er toch vele weinig subtiele pijp, bef en trioshots in de film voorkomen.

Southwark Sugar is wederom geschikt voor zowel de beginnende als ervaren sexkijker. Los van de sex geeft de film je door de leuke beelden van Londen, de Londenaren en hun smaakvolle huisvesting een algemene ‘feel good’ stemming. Conclusie? Driewerf aanbevolen!

genre: vrouwenporno
regie: Anna Span, Engeland 2007
beoordeling: 7.1 (0-10)

Bekijk de trailer

De films van Anna Span zijn online te bekijken in Shespot VOD.
Per minuut betalen of huren voor een paar dagen vanaf € 3,59

Ga alle films van Anna Span online bekijken
Voor nieuwe aanmelders zijn de eerste 20 minuten gratis

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *