— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het gevende karakter van shallowing.

Op de verhalenpagina’s van onze website kun je veel erotische vertellingen lezen. Die gaan over verlangen, opwinding en in vrijwel alle gevallen over gepassioneerde seks. Details worden niet geschuwd om een beeld te scheppen van de bezigheden tussen de lakens. Vele vormen van seksbeleving komen langs: orale seks, penetratieseks, voyeurisme, trio’s, anale seks enzovoort. Kortom: echte porna. Vrouwvriendelijk, maar daarom niet minder expliciet.

Het romantische gedeelte wordt in de erotische verhalen beduidend minder frequent aangehaald. Het wordt in de verhaallijnen zelden omschreven dat het psychische verlangen verschilt van het fysieke. Dat je iemand ziet staan en daar meteen vol van kunt zijn. Van de verschijning, de stem, de lach en de humor. Dat iemand interessante verhalen vertelt of vragen stelt. In feite een voorfase van het seksueel verlangen. Dit lijkt enigszins op de nieuwe trend op seksgebied: shallowing (betekenis: niet diep). Hetgeen inhoudt dat een vrouw slechts tot de ingang van de vagina (of anus bij een man) wordt gepenetreerd.

Wie zich deze activiteit voorstelt komt al gauw bij de vraag waarom je dat zou doen. Een antwoord zou kunnen zijn dat bij een man-vrouw verhouding een man met een kleine penis zijn vrouw onbeschaamd en vol vertrouwen kan benaderen met deze techniek. Een “kleintje” voldoet immers prima! Het ware antwoord op deze vraag is echter dat zich bij de ingang van vagina en anus vele zenuwuiteinden (de clitoris is immers veel meer dan enkel dat kleine genotsknopje) bevinden. Al die plekjes kunnen bij shallowing worden bestudeerd, ontdekt en gestimuleerd worden. Het leidt tot “ontdekkend vrijen”, een tedere activiteit die erop gericht is de ander te plezieren.

Bijkomend voordeel is dat je voor deze manier van vrijen geen atleet hoeft te zijn. Ingewikkelde standjes zijn overbodig en door de gevoelige, tedere benadering is rust meer van belang dan conditiebevorderlijk bezig te zijn. Door de gerichtheid op de verschaffing van plezier hoef je niet bang te zijn de ander pijn te doen. Maar wat het meest aansprekende van deze techniek vormt is de wil om samen te ontdekken wat fijn voelt en het niet bezig zijn van het eigen genot, maar dat van de ander.

Redactie Shespot

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *