— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Driepunter

Ik ben nogal een laatbloeier met dingen. Toen ik nog klein was al met praten, zwemmen, fietsen en later op school begon ik dingen pas een beetje te snappen toen ik een klas over mocht doen. Dat laatste zie ik trouwens wel als een heel wijs besluit. Pas toen kon ik enig zelfvertrouwen opbouwen, iets dat werd doorkruist toen ik een brilletje kreeg. Het hulpmiddel was voor sommige klasgenootjes aanleiding om mij van alles na te roepen, van “schele” tot “brillenjood” tot “heb je ruitenwissers nodig”? Op schooldagen werd er door de juffen en meesters tegen opgetreden, maar na schooltijd hield het gescheld niet op.

Inmiddels ben ik een tweeëntwintige single. Vriendjes zijn er zo af en toe wel, maar niets blijvends. Ik zou blij moeten zijn met elke vorm van vriendelijke aandacht, maar ik voel “het” niet. Dat gevoel dat ik me helemaal kan overgeven aan zo’n jongen, die het toch echt wel goed bedoelt. Die in de slaapkamer bijvoorbeeld echt zijn best doet. Ook al beft hij me of stoot hij toe op een manier die me tot een orgasme brengt: het is het nèt niet.

Een paar maanden geleden heb mij opgegeven voor een basketbaltraining. Samen met andere meiden plezier maken gaat me vast afleiden van mijn zorgen. Al gauw heb ik gezien dat ik niet zoveel onder doe voor mijn medespeelsters. Bij ons geen dunks of verre driepunters, maar vooral veel lol halen uit het samen spelen. Hoewel.. ineens is het zover: Sonja speelt me de bal aan terwijl ik achter de perimeter sta. Vandaar schieten is me te ver, maar vanuit een dolle bui smijt ik de bal toch maar richting de basket. En….verdraaid…daar ploft die zomaar door de ring! Gejuich alom. Sterker nog, Sonja komt op me af en geeft me een stevige hug!

Na de training is het uiteraard douchen en aankleden. En mijn bril weer op. Gewend als dat ik ben wil ik net het sporthalletje uitlopen, als Sonja op mij af komt. Ze zegt: “hé Marieke, heb je zin om naar mijn flatje te fietsen voor een lekker drankje?” Krijg ik zomaar een uitnodiging? Dat ben ik totaal niet gewend, bedenk ik. Maar ik ben blij verrast en stem toe. Onder het fietsen kwettert Sonja er lustig op los, wat goed uitkomt want ik ben meer een luisteraar. Eenmaal in haar flat zitten we op een mooie bank met voor ons wat lekkere hapjes en twee flinke glazen Sauvignon Blanc. Aanvankelijk gaat het gesprek over basketbal, maar even later delen we het een en ander over onze levens.

“Goh wat verbaast me dat, dat je zegt dat je moeite hebt om voor jezelf op te komen”, reageert Sonja op een gegeven moment, “kijk eens hoe je eruit ziet en hoe aardig je bent”. Mijn wangen kleuren meteen. “Nee, dat vond ik vanaf het eerste moment dat ik je de kleedkamer in zag lopen. En niet alleen je gezicht met dat brilletje is leuk, ik heb je figuur ook gezien, nou lekker hoor!”, grinnikt Sonja. “Een beetje onwennig eerst, maar dat heeft toch iedereen die een groep meiden, die elkaar allemaal al kent, binnenstapt”, gaat ze verder, “en dan gooit mevrouw ook nog een verre driepunter raak hahaha, nee hoor ik heb van meet af aan al een oogje op jou. Of val je op jongens?” Het is alsof ik een harde knal in mijn hoofd hoor. Plotseling is me de situatie duidelijk: Sonja is verliefd op mij! En ik weet helemaal niet of ik wel op jongens val. Zolang ik nog nooit iets met een meisje gehad heb, kan ik geen vergelijking maken.

Bij Sonja is het hoge woord eruit. Ze is vastbesloten om dit moment te gebruiken om haar gevoel te uiten. “Marieke, het is juist omdat ze je een stille vinden, dat je meer en meer in mijn gedachten bent binnen gedrongen. Dat ik over je heb gefantaseerd en zelfs een keertje gedroomd. Wat voelde het goed toen ik je een hug gaf. Dat wil ik wel vaker, langer, intenser!” Ze strekt haar handen naar mij uit en gebiologeerd door zoveel, zo onverwacht en onverbloemde aandacht, schuif ik weliswaar onwennig toch op de bank naar haar toe. Als Sonja mij weer een hug geeft, voel ik tedere kussen op mijn wang. Ze streelt mijn haar en houdt haar andere hand op de andere wang. Eigenlijk, zoals geliefden dat kunnen doen.

“Kus me lieverd”, fluistert ze en geeft mij een tedere kus op mijn lippen. Wat voelt dit heerlijk, zoveel aandacht en passie. Er brokkelen stukjes van mijn schuchterheid af. Een ontspannende warmte ontwikkelt zich in mijn lijf. En dan gebeurt het… ik kus haar terug! Voor het eerst in mijn leven kus ik een meisje! Ik voel me overweldigd, iets dat ik opneem alsof ik grote dorst heb. Nu ben ik het die het hoofd van Sonja tussen mijn handen pakt en haar passievol begint te kussen. Dan opent zij haar mond. Onze tongen ervaren elkaars smaak als ze traag om elkaar heen glijden. Niet meteen wild tongzoenen, zoals ik van jongens ken, maar gevoelig verkennen, ervaren en intens genieten. Alle seconden maximaal ervan genieten. Wat een wonderlijke ervaring, alsof ik voor het eerst thuiskom, zo thuis… eindelijk!

Plotseling voel ik, onder het zoenen, een hand op een van mijn borsten. Door mijn kleren heen. Ik merk dat ik het toelaat. Sonja spreidt haar vingers, zodat ze de totale grootte van de borst omvat. Ze masseert die een poosje, waarna ze hetzelfde met de andere doet. Als ze daar mee stopt, houdt ons zoenen ook op. “Wil je die van mij ook eens voelen?”, vraagt ze aan mij. Ze gaat rechtop zitten op de bank. Haar borsten steken recht vooruit in haar bloes. “Kom en voel maar”, moedigt ze mij aan. Ze pakt mijn hand en leidt die naar haar linkerborst. Wat ik opmerk is dat die net zo voelt als bij mijzelf, maar het feit dat het niet de mijne is windt mij op. Mijn vingertoppen voelen de naden van haar BH, maar ook de hardheid van haar tepel. Zou de andere borst net zo zijn? Ik breng mijn hand naar Sonja’s rechterborst. Die voelt al net zo verrukkelijk als de eerste.

“Zal ik jou eens lekker verwennen?”, zucht Sonja met een stem vol verlangen. Ik schrik een beetje, want misschien is de consequentie dat ik later hetzelfde terug moet doen. Ben ik daar dan al wel aan toe? Maar Sonja is mij voor als ze zegt: “wees maar niet bang hoor, geven is voor mij net zo fijn als ontvangen. Dus er hoeft of moet niks”. Ik knik, waarna ze opstaat en mij ontdoet van schoenen en spijkerbroek. Daarna trekt ze me kordaat iets onderuit op de bank. Ze doet mijn benen iets meer uit elkaar, gaat daar tussen zitten en kust mijn slipje. “Mmmm”, je ruikt lekker”, hijgt ze, terwijl ik steeds haar zoenende lippen tegen de dunne stof aan voel komen. Het is zo lekker, dat ik mijn benen nog verder uit elkaar houd. Zal ze merken dat ik glibber glad begin te vloeien? Dat moet haast wel, want nu voel ik de kusjes op mijn vulvalippen landen.

Dan haakt ze vingers aan beide zijden van mijn slipje. Als ik mijn billen iets omhoog til, trekt ze het kleine broekje uit, glijdt ermee over mijn benen en gooit het vervolgens naast haar op de vloer. Wat zal ze van mij down there vinden, flitst er even door mijn gedachten. Dat blijkt als ze lachend zegt: “lekker zeg, die lipjes van jou.” Ze bewijst haar mening als ze mijn binnenste vulvalippen kust. En meer… ze likt tussen mijn lippen door en proeft van het glibberige vocht dat zich daar heeft opgehoopt. Gulzig herhaalt ze haar actie. “Wow Mariek, jammie”, hoor ik haar geile stem zeggen. Niet veel later heeft ze mijn clitje gevonden met haar tong. Ze maakt die plat, nat en zacht en glijdt figuurtjes langs en over het kapje, waarin mijn kleine genotsknopje is vervat.

Nu het zover is gekomen lig ik languit onderuit gezakt op de zitting van de bank, me helemaal overgevend aan de wil van Sonja. En lekker dat dit is! Geweldig! De kamer vult zich met een behaaglijke stilte. Enkel mijn adem en af en toe een befgeluidje is hoorbaar. Maar na een poosje hoor ik wat gerommel in het laatje van de salontafel die midden in de kamer staat. “Doen?”, vraagt Sonja mij, terwijl ze een prachtige paarse vibrator in de lucht steekt. Mijn overgave is al zo geheel, dat ik snel bevestigend knik. Nu verwacht ik dat ze bij mij naar binnen gaat, maar in plaats daarvan laat ze de vibrator heel zachtjes over mijn natte clit glijden, zoals een man wel eens bij mij deed met zijn piemel. Het bezorgt mij zo’n fantastisch gevoel, dat ik mijn ogen sluit om er maximaal van te kunnen genieten, zeker nu Sonja de vibrator aanzet. De trillinkjes doen mijn lichaam rillen. Mijn clitje, oh mijn clitje, het is zo sensueel dat ik straks nog ontplof. Mijn onderlijf begint ongecontroleerd te schokken. “Oh Son, ik kom, ik kom”, roep ik uit. En dan gebeurt het, zonder enige penetratie te hebben gehad kom ik diep, heel diep klaar. Ik grom werkelijk terwijl de krampjes door mijn lichaam jagen.

Heel langzaam komt mijn ademhaling tot rust, als ik volkomen slap op de bank hang. Ondertussen laat Sonja, als naspel, haar tong nog een poosje om en over mijn vulvalippen zwieren. Als ik tot mijn positieven ben gekomen gaat ze weer naast me op de bank tegen mij aan liggen. “Jemig Son, ongelooflijk, wat was dit geil. Jij kunt er echt wat van. Je weet niet half hoe heftig ik klaar ben gekomen”, complimenteer ik haar. Zij raakt echter voor mij de kern, als ze zegt: “ik zou als ik jou was maar eens gaan nadenken wat je geaardheid nu werkelijk is”. Ze heeft honderd procent gelijk, misschien hebben anderen dat bij mij wel gevoeld, maar niet de durf gehad om die vraag te stellen. Heb ik voor mijn omgeving de schijn opgehouden dat ik hetero ben? En waarom dan? En wat heeft het met mijzelf gedaan?

“Je bent lief”, zeg ik zachtjes. Ik sla mijn arm om Sonja’s schouder en begin haar te kussen. Ze kust zo fijn, haar lippen, haar tong, het mag van mij nog uren duren. Zou ik dan toch echt lesbisch zijn? Of bi? Ik moet daar maar eens goed over nadenken, want die driepunter vraagt erom raak geschoten te worden.

Janina.

Beoordeel dit verhaal

17 Reacties

 1. Fenna 21 feb 2024
 2. Tina 24 feb 2024
 3. Fenna 25 feb 2024
 4. Renske 28 feb 2024
 5. Tina 10 mrt 2024
 6. Fenna 10 mrt 2024
 7. Tina 10 mrt 2024
 8. Fenna 11 mrt 2024
 9. Tina 11 mrt 2024
 10. Rob 11 mrt 2024
 11. Tina 11 mrt 2024
 12. Fenna 11 mrt 2024
 13. Tina 11 mrt 2024
 14. Fenn 12 mrt 2024
 15. Valarie 21 mrt 2024
 16. Sem 27 mrt 2024
 17. Bram 27 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *