— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kamasutrabeurs

Ik fantaseerde over de Kamasutrabeurs:

Ik was met twee vriendinnen naar deze beurs en beide dames wilden naar een workshop. En ik wilde kijken bij de demonstratie van Shibari, en of het zo moest zijn: ik stond op de eerste rij. En ik moet erbij zeggen, ik had een strakke rode body aan met een open kruis en aan de voorkant een ritssluiting die tot bijna onder aan mijn buik liep, dus best wel sexy vond ik en een strakke zwarte lange broek. De demonstratie was geweldig om te zien en wond me ook wel wat op.

Na deze demonstratie richtte de master zich op het publiek en vroeg een vrijwilliger om te
demonstreren hoe het was voor een beginner, ik was geïnteresseerd maar wachtte toch even af
Maar daar nam deze master geen genoegen mee en keek mij rechtstreeks aan: “zeg sexy dame wil jij mijn model zijn? Je kan op elk moment als het niet prettig voelt stop zeggen, ik leg alles uit aan jou en het publiek enzo.” Alles duidelijk te maken, god ik werd al nat bij het idee. Dus ik op de bühne en hij leidde mij naar een stoel en vroeg of ik mijn lange broek, schoenen en sokken uit wilde doe. Deze master was rond de 40 jaar, stevige man qua lengte maar ook best wel gespierd en ik vond hem best aantrekkelijk.

Hij had alleen een wijde broek aan en zijn torso was bloot. Nadat ik klaar was leidde hij mij naar het midden en ging achter mij staan. En legde uit dat hij eerst te touwen zou knopen om mijn torso en borsten. Het voelde best wel wat vreemd in het begin maar toch ook wel prettig, de touwen rond mijn borsten zorgden ervoor dat mijn tepels hard werden en ik kreeg een vreemd gevoel in mijn buik vergelijkbaar met vlinders in je buik.

Nadat hij de bovenkant had gedaan vroeg hij of alles oké was voordat hij begon aan de middel, heup en twee strengen liepen van mijn middel langs mijn vagina en werden aan de achter kan samen geknoopt.

Steeds vroeg hij of het nog goed was met mij en gaf mij een compliment hoe goed ik reageerde op de Shibari. Daarna vroeg of het oké was om mij te liften in horizontale houding boven de grond. Ik vond dat goed en legde aan het publiek uit dat dit veel vertrouwen vroeg van het model naar hem toe. Ook legde hij uit dat door die houding er meer toegankelijkheid was voor seksuele handelingen zodra beide partners daarvoor open stonden, altijd met respect en duidelijk grenzen aan mogen en kunnen geven.

Ik werd gelift, het voelde eerst wel vreemd maar ik was ook erg opgewonden, iedereen kon mijn blootgestelde kale kutje zien en die was al aardig nat en opgezwollen. De master ging aan de voorkant staan en vroeg mij recht aankijkend of ik open stond voor contact met zijn vinger aan mijn kutje en of hij mij mocht neuken.

Jeetje mijn fantasie zou werkelijkheid worden, mijn handen zaten vast anders had ik al bij zijn pik gepakt. Hij liep naar achteren, deed mijn benen wijd en liet zijn vingers langzaam langs mijn dijen richting mijn kutje gaan, en hij ging met zijn vingers alleen maar langs de buitenkant van mijn schaamlippen. “En ik wil meer dan alleen maar dat, geduld sexy dame,” toen ging hij met zijn vingers door mijn natte gleuf mmmmm. Hij raakte heel even mijn clitje aan, ik hield het niet meer, hij vroeg aan het publiek of ze wilden dat hij mij neukte. Nou je kan je voorstellen dat de meeste in gejuich uitbarstten.
Hij liet zijn broek zakken nou dat was er eentje mmm flink aan de maat. Hij pakte een condoom en schoof dat over zijn pik, kwam daarna al teasend met zijn eikel steeds even tegen mijn kutje aan, net niet er in. Hij vroeg aan mij of ik er klaar voor was en het nog steeds wilde, “Jjjjjjaaaaaaaaaaa”, riep ik hard. Dat publiek ging uit zijn dak. Hij stootte voorzichtig zijn pik naar binnen, man wat was ik geil, hij begon langzaamaan in en uit mijn kutje te bewegen. “Alles goed”, vroeg hij, “hoe wil je het hebben?” “Lekker hard en ruig”, zei ik. Nou en daar ging hij, zo hard en snel dat ik voelde algauw mijn orgasme opzwellen. Ik kreunde dat het een lieve lust was. “Ja ik kom jaaaa”, en daar was mijn orgasme en hij deed nog een paar harde stoten en toen kwam ook hij klaar.

Na even weer op adem te zijn gekomen ging hij zichzelf en mij reinigen, trok zijn broek weer aan en begon mij te laten zakken en langzaam de touwen los te knopen. Hij liet mij even rustig zitten, want m’n benen waren nog wat wiebelig.

De nazorg was heel lief en zorgzaam, hij hielp mij op en zette mij op een stoel, hij bedankte het publiek voor hun support, sloot dan af en zette een kamerscherm neer tussen mij en het publiek. Hij blijf de hele tijd bij mij en hielp me om mij weer aan te kleden, en gaf mij wat te drinken.

Even een feedback gehad van hem, hij was zeer onder de indruk van mij dat ik dat zo makkelijk oppakte met geen ervaring in Shibari. Hij vertelde dat hij een nieuw Shibari model zocht en of ik geïnteresseerd zou zijn, nou dat was ik zeker en of het voor mij bereikbaar zou zijn qua afstand. Dus even overlegd en ik ben nu model in ………., gaaf hoor, er komen nog heel wat avonturen op mijn pad denk ik zo.

Veel liefs Morna/Joke

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Fenna 13 feb 2024
  2. Morna 13 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *