— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De schoonmaakster deel 3

Als ik thuis kom zie ik dat Lena net weg is. Het huis is weer lekker schoon en het bed heeft frisse lakens. Ik heb zin, mijn man Tom is nog aan het werk op zijn zolder kantoor dus ik besluit alvast te beginnen. Ik sluit de gordijnen in de slaapkamer en kleed me uit. Een paar kleine lampjes aan, zodat er een zachte gloed door de kamer verspreidt. Op de tv zoek ik een geil filmpje en al gauw glijden mijn handen over mijn lijf. Ik masseer mijn grote borsten en trek zachtjes aan mijn tepels, ik laat mijn andere hand tussen mijn benen glijden en voel mijn lipjes al wat open staan. Zachtjes streel ik mijn kutje, maar blijf mezelf plagen door niet te diep te gaan.

Ik pak mijn telefoon en maak een foto van mijn hand op mijn borst waarbij mijn tepel klem zit tussen mijn vingers. Terwijl ik die naar Tom stuur met de tekst “help je me?”, zie ik dat er ook een berichtje van Lena is. Dat lees ik straks wel denk ik en leg mijn telefoon weer weg. Niet lang na mijn berichtje hoor ik Tom al de trap af komen en als hij binnenkomt heeft hij zijn overhemd al uit. Hij lacht als hij me op het bed ziet liggen. “Hmmm Fen wat lig je er weer heerlijk bij”. Hij buigt over het bed en neemt mijn tepels in zijn mond. Zachtjes likt, zuigt en bijt hij ze. Ik draai me op mijn buik en kruip naar hem toe, eerst eens zien hoe geil jij al bent schatje. Ik knoop zijn broek los en zijn pik is blij met deze vrijheid. Ik lik aan m’n lippen en kijk hem geil aan, terwijl hij zich van zijn laatste kleding ontdoet. Ik neem zijn pik in mijn mond en voel die groeien. Zachtjes neukt hij mijn keel.

Al gauw trekt Tom zich terug en vraagt mij te komen staan. Ik druk mijn naakte lijf tegen hem aan en voel hoe opgewonden ik ben. Zijn handen glijden over mijn lichaam terwijl we zoenen. “Buig maar voorover schatje”, fluistert hij in mijn oor. Ik steun met mijn armen op het bed en draai mijn billen uitnodigend naar hem toe. Doordat ik mezelf al lekker nat heb gekregen kan hij in één keer in mij stoten. Ik kreun van genot en beweeg mee op zijn ritme. Mijn borsten bewegen mee en mijn tepels raken net het bed waardoor ze gestreeld lijken te worden. We gaan zo in elkaar op dat we niet horen dat er beweging is in de badkamer naast ons.

Ineens houdt het filmpje dat nog aanstond op en vult alleen ons gekreun nog de kamer. Tom trekt mijn billen iets uit elkaar en ik voel dat hij op mijn kontje spuugt, zijn duim begint te masseren. Hij weet hoe lekker ik dat vind en bereid me voor op wat er komen gaat. Ineens hoor ik een rits en ik kijk op. Daar staat Lena, verscholen in de deuropening van de badkamer die uitkomt in onze slaapkamer. Met rode wangen en een hand in haar broek kijkt ze ons aan. Tom begint te lachen; “nou Lena wat sta je daar alleen, doe je mee?”

Lena komt binnen en trekt haar T-shirt over haar hoofd. Tom blijft mij langzaam neuken en ze komt tegenover mij op het bed zitten. Geil kijk ik haar aan. Wat is ze toch knap en wat wil ik haar graag opnieuw laten genieten. Haar mond vind de mijne en hongerig zoen ik haar. “Die broek moet ook uit, je was toch al bezig”, hijg ik. Lena doet wat ik vraag en naakt zit ze voor me. Tom trekt zich even terug om naar ons te kijken. Mijn lippen trekken een spoor over haar lijf, haar tepels zuig ik tussen mijn tanden en ik voel dat haar kutje al lekker nat is geworden. Ineens heb ik een idee. “Ga eens onder mij liggen”. Ze schuift onder mij door, waardoor onze kutjes nu beide open boven elkaar liggen. Ik zoen haar mond weer en mijn hand vindt haar borst

Tom is inmiddels op zijn knieën gaan zitten en begint onze kutjes te likken. Afwisselend voel ik zijn tong van mijn clit naar die van haar gaan, waarbij hij af en toe zijn tong naar binnen laat glijden. “Ohh Tom ik ben er al bijna denk ik”, kreunt Lena. Ik schuif iets omhoog en Tom snapt de hint door zich nu op haar te concentreren. Hij klemt haar benen in zijn armen waardoor ze nu helemaal open ligt en likt haar hele kutje, waarbij zijn tong afwisselend in haar glijdt en haar clitje zuigt. Ik zoen haar hals en moedig haar zachtjes aan; “toe maar meisje laat je maar lekker gaan, kom maar.” Lena haar lijf verstrakt en ineens komt ze gillend en trillend klaar. Ik schuif weer over haar heen en terwijl zij nog naschokt voel ik de pik van Tom weer in mij. Langzaam beweegt hij heen en weer terwijl hij mijn kontje weer masseert.

Af en toe glijdt hij uit mij en voel ik dat hij Lena haar kutje neukt dat nog steeds nat is. Wat een heerlijk gevoel, een vrouwenlijf onder mij en een man achter me. Ik voel dat mijn kontje steeds soepeler wordt rond zijn vingers en ik kreun: “Tom neuk mijn kontje alsjeblieft, ik wil helemaal gevuld zijn”. Tom stopt en vraagt of ik op mijn rug wil gaan liggen, ondertussen pakt hij wat glijmiddel en een gekromde vibrator uit het nachtkastje. Lena zit naast mij en pakt mijn benen vast. Geniet er van knipoogt ze. Ik schuif naar de rand van het bed. Op mijn rug met mijn benen omhoog en gespreid lig ik nu helemaal open voor Tom, terwijl hij glijmiddel op mijn kontje spuit. Ik voel even weerstand van zijn eikel maar al gauw glijdt die er helemaal in. Zodra hij begint te bewegen schuift hij de vibrator in mijn kutje die precies de gspot bereikt.

Ik kronkel van genot maar omdat Lena mijn benen vast heeft, kan ik geen kant op. Lena kijkt toe en zoent af en toe Tom. “Hmm”, kreunt ze, “wat een heerlijk uitzicht zo”. Tom neukt me steeds harder en ik voel een orgasme komen, en een welbekende druk die zich opbouwt. “Oh schatje ik ga komen, ik ga spuiten denk ik”, kreun ik. Lena haar ogen worden groot. “Echt? Kan je dat?”, vraagt ze. “Let maar op”, kreunt Tom. Hij beweegt de vibrator nog iets harder terwijl zijn ballen tegen mij aan kletsen. Ik sluit m’n ogen en voel het komen. Alle spanning komt er in één keer uit en terwijl ik het vocht voel stromen kom ik kreunend klaar. Tom trekt zich terug en met een paar ferme rukken spuit hij over mij heen. Lena haar mond is overal, terwijl ze alles probeert op te likken. Uitgeput vallen we naast elkaar op het bed. Als ik even later eten voor ons drie wil bestellen valt mijn oog op Lena’s berichtje van eerder: niet schrikken ik kom nog even terug, horloge vergeten in de badkamer.

Fenna

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Bas 22 dec 2023
  2. Jahon 02 feb 2024
  3. Jahon 05 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *