— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De schoonmaakster deel 2

Lena schiet overeind, maar ik kan alleen maar ondeugend knipogen naar haar. Ik schakel snel als ik mijn man op de trap hoor en dirigeer Lena terug naar onze inloopkast, deze keer alleen gekleed in haar T-shirt. Zelf pak ik mijn kimono van de stoel en laat deze open hangen. Net als ik me omdraai doet mijn man de deur open. Een scheve glimlach verschijnt op zijn gezicht als hij mijn naakte lijf ziet. “Ah hier ben je, is Lena al naar huis? Ik dacht dat haar fiets er nog stond.” Ik antwoord niet maar zoen hem op z’n mond. Meteen laat hij zijn handen over mijn borsten glijden en daalt af naar mijn kutje. Die plakt nog van mijn sessie met Lena. Hij voelt het ook en knipoogt; “zo zo heb je met jezelf gespeeld? Je bent wel lekker nat zeg.” Ik kreun zachtjes gezien alles nog mega gevoelig is. Ondertussen druk ik mijn heupen tegen hem aan en voel ik dat mijn man zijn broek steeds strakker gaat zitten. Ik knoop zijn overhemd open en trek zijn broek omlaag. Dan laat ik hem in dezelfde stoel zitten als waar ik zo even nog heerlijk gelikt werd.

Vragend kijkt hij mij aan, maar in plaats van te knielen zeg ik dat ik even wat uit de kast moet pakken. Omdat we elkaar vaker verrassen zie ik zijn ogen schitteren. “Begin maar vast”, zeg ik terwijl ik met een knipoog de deur van de inloopkast achter mij sluit. Lena kijkt me met grote ogen aan. Wetend dat ze alles gezien heeft, zoen ik haar. Hmmm haar zachte lippen smaken nog een beetje naar seks. “Weet je zeker dat je mee wil doen?”, fluister ik in haar oor. Ze knikt en trekt haar T-shirt over haar hoofd. Ik laat mijn kimono ook achter en volledig naakt schuiven we de deuren open. Mijn man zit in de stoel met zijn pik in zijn hand die al lekker hard is geworden. Even weet hij niet waar hij kijken moet, maar hij schakelt direct over naar een verlekkerde lach. “Zo zo dames, dus je was er toch nog wel Lena?” Lena knikt en loopt naar hem toe, schrijlings gaat ze op zijn schoot zitten en begint hem te zoenen. Gretig zoent hij terug en al gauw zijn ze wild aan het zoenen, terwijl hun handen elkaars lichaam verkennen. Van een afstandje kijk ik toe, terwijl ik voel hoe mijn lichaam reageert. Even lijken ze mij vergeten, maar dan wenkt Lena mij. Ik loop naar ze toe en kus ze beide op de mond. “Zullen we dit feestje naar het bed verplaatsen?”, vraag ik. Samen gaan we liggen, beide aan een kant van mijn man. Ik streel mijn man zijn pik terwijl hij Lena haar borsten masseert. “Lieverd, ik denk dat Lena je lekkere pik wel heel graag even in zich wil voelen, toch Lena?” Een kreunend “ja” is het antwoord. Ik laat mijn vrije hand over Lena haar kutje glijden die alweer, of nog steeds, drijfnat is. Hmmm ze is er al helemaal klaar voor, zonder moeite glijden er drie vingers in haar kutje. Zijn pik staat inmiddels recht omhoog en ik laat hem mijn vingers aflikken.


Ze klimt boven op hem en in één stoot glijd zijn pik in haar. Zacht begint ze te bewegen, hem zo diep mogelijk nemend. Ik lig naast ze en geniet intens van dit beeld, mijn vingers vinden als vanzelf mijn tepels en laat ze rondjes draaien tussen mijn nagels. Omdat Lena langzaam beweegt heb ik goed zicht op haar open gesperde kutje waar de heerlijke pik van mijn man steeds in verdwijnt. Haar clitje glimt als een parel net boven de opening. Ik zoen mijn man in zijn hals en fluister: “ze smaakt ook héérlijk….” Ineens valt het kwartje dat wij al eerder met elkaar bezig waren. “Hmmm”, kreunt Lena, “dat kutje van je vrouw smaakt anders ook naar meer, wat is zij nat zeg.” Ik bedenk me niet en schuif mijn kutje over mijn mans mond. Hij begint direct te likken en laat zijn tong in mijn kutje glijden. Nu zitten Lena en ik tegenover elkaar, zij met zijn pik diep in zich, ik met mijn kut over zijn mond. Ik buig voorover om haar tepels te vinden en wissel zuigen met bijten af. Ondanks dat ze niet heel groot zijn vind ik haar borsten heerlijk en haar tepels reageren op mijn mond door keihard vooruit te staan. Mijn man houdt haar bij haar billen vast en laat een vinger tussen haar billen glijden. Lena kreunt: “ohh mijn kontje heeft wel wat aandacht nodig voor je daar mag.”


Ik glij van mijn man af en ga achter ze zitten, Lena duw ik iets voorover terwijl ze langzaam hem blijft berijden. Lena likt zijn lippen af die nat zijn van mijn kutje. Ik spreid haar billen en begin haar te likken, Lena kreunt; “ohhhh ja daar, dat vind ik lekker.” Af en toe lik ik ook de ballen van mijn man die inmiddels helemaal strak staan en ik voel dat hij niet heel lang meer nodig heeft. Mijn natte vingers laat ik ook over zijn kontje glijden. Hij houdt Lena nu stevig vast en bepaalt volledig het tempo. Steeds harder stoot hij omhoog terwijl ik moeite moet doen om haar te blijven likken. Alles druipt van het geil en mijn tong en met een harde kreun komt hij klaar. Lena rolt van hem af, duidelijk nog niet klaar en trekt mij naar zich toe. Ze stort zich op mijn borsten, terwijl ze twee vingers in mij laat glijden. Ik kreun maar wil haar eerst laten komen. Ik draai haar op haar rug en spreid haar benen, uitnodigend draait ze met haar heupen. Met mijn vingers trek ik spoortjes geil naar haar kontje toe en laat een vinger naar binnen glijden. Ik voel haar lichaam reageren en ze beweegt haar heupen zo dat ik haar langzaam met mijn vinger neuk.


Ik trek het nachtkastje weer open en vind daar mijn strap on en een busje glijmiddel. De strap on heeft een mooie pik die licht geaderd is en niet te dik is, aan de binnenkant zit ook een dildo en die schuif ik in mijn kutje terwijl ik het vastgesp. “Zo schatje, dus jij wil graag in je kontje geneukt worden?”, vraag ik haar. Lena gaat liggen met haar kontje in de lucht en ik laat daar een flinke lading glijmiddel neerkomen. “Ohh ja neuk mij alsjeblieft in mijn kontje, alsjeblieft?” Ik zet de dildo tegen haar kontje en zonder moeite glij ik naar binnen. Terwijl ik haar neuk voel ik mijn eigen dildo bij elke stoot ook. Ik word altijd heel geil van dit gevoel, iemand anders kunnen neuken. “Oh Lena voel je mijn pik? Zo lekker hard in je”, kreun ik. Mijn man komt naast mij zitten en begint Lena haar kutje hard te vingeren, terwijl hij mij zoent. Lena heeft niks meer nodig nu ze helemaal gevuld wordt en komt hard kreunend en trillend klaar. Hijgend laat ze zich op het bed vallen.


Ik trek me terug en gesp de dildo los. Op mijn rug spreid ik mijn benen en druk ik mijn mans hoofd op mijn kutje. “Lik me lieverd ik wil nú komen.” Terwijl er drie vingers hard in me stoten zuigt hij mijn clit tussen zijn tanden. Mijn lichaam begint te trillen en ik druk zijn gezicht hard tegen mij aan. Ik heb geen controle meer en kom met harde golven klaar. Hijgend liggen we met zijn drieën in ons bed. Wat een avontuur, lachend kijken we elkaar aan; Lena moet maar wat vaker “overwerken”.

Fenna

 

Beoordeel dit verhaal

40 Reacties

  1. Luuk 17 jul 2023
  2. Witvisje 17 jul 2023
  3. Erik 17 jul 2023
  4. Chris 17 jul 2023
  5. Fenna 18 jul 2023
  6. DirkDickler 18 jul 2023
  7. Luuk 18 jul 2023
  8. Fenna 18 jul 2023
  9. DirkDickler 18 jul 2023
  10. Bram 18 jul 2023
  11. Isabel 18 jul 2023
  12. Tom 18 jul 2023
  13. Witvisje 19 jul 2023
  14. Fenna 19 jul 2023
  15. Fenna 19 jul 2023
  16. Witvisje 19 jul 2023
  17. Edwin 19 jul 2023
  18. Fenna 19 jul 2023
  19. Isabel 19 jul 2023
  20. Witvisje 19 jul 2023
  21. Isabel 19 jul 2023
  22. Witvisje 19 jul 2023
  23. Witvisje 19 jul 2023
  24. Johan 19 jul 2023
  25. Isabel 19 jul 2023
  26. Witvisje 20 jul 2023
  27. Rob 20 jul 2023
  28. Isabel 20 jul 2023
  29. Witvisje 20 jul 2023
  30. Witvisje 20 jul 2023
  31. Rob 27 jul 2023
  32. Fenna 29 jul 2023
  33. Witvisje 29 jul 2023
  34. Dave 06 aug 2023
  35. Fenna 07 aug 2023
  36. J. 10 aug 2023
  37. J. 10 aug 2023
  38. Dave 12 aug 2023
  39. Redactie Shespot 12 aug 2023
  40. Jahon 05 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *