— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Fantasie wordt werkelijkheid: trio (1)

Op een feestje staan een paar van mijn vrienden stoere praat uit te slaan. “Doe mij maar een trio”, roept Noud in aangeschoten toestand, terwijl zijn echtgenote Angelique er een beetje ongemakkelijk naast staat. Ik heb stiekem een oogje op haar, met haar uitdagende decolleté, slanke benen en vaak korte rokjes. Ik wil het voor haar opnemen en roep plagend dat hij twee vrouwen niet eens aan kan. “Ja Noud, dat zou best wel eens kunnen!”, valt Angelique mij bij, blij dat ze haar man kan pareren. Het is een gezellige avond, Noud lacht en loopt naar de bar voor een volgend drankje. Ik vraag fluisterend in haar oor: “Noud kan wel van alles roepen, maar wat is jouw fantasie?” Ze krijgt een kleur van mijn directe vraag en lacht een beetje verlegen. “Het klinkt niet echt origineel, maar het idee dat ik door twee mannen verwend wordt windt mij wel heel erg op. Maar daar is Noud niet voor te porren ben ik bang”. “Ach”, zeg ik quasi behulpzaam, “als vrienden moet je elkaar een beetje helpen, dus als ik iets kan betekenen voor je dan doe ik dat graag”. Mijn hart klopt in mijn keel, we zijn beide getrouwd en al lang bevriend. Ik begeef mij op glad ijs. Ik heb het zo geformuleerd dat het een grapje kan zijn, maar ondertussen heb ik het wel gezegd. Verder durf ik niet te gaan.

Drie dagen later krijg ik een berichtje van haar, ouderwets maar veilig via Messenger. “Pieter, geldt jouw aanbod nog?” Nu is het mijn beurt om rood te kleuren. Ik fantaseer vaak over haar, maar van het idee om het in de praktijk te gaan brengen word ik wel zenuwachtig. “Ja hoor, laat maar weten wanneer, ik heb wel iemand op het oog”. Dat is niet zo, maar ik denk: ik regel wel iets. Bijna per omgaande schrijft ze dat Naud het aanstaande weekend weg is en dat ze zaterdag avond wel kan. “Zeg maar waar en hoe laat”. Wauw, ze laat er geen gras over groeien! Ik krijg ter plekke een erectie van de opwinding. Mijn echtgenote Vera is er toevallig ook niet, dus het zou kunnen.

Ik heb in de kroeg wel eens een knappe Amerikaan gesproken die in Nederland woont, inmiddels ook Nederlands spreekt en in zijn vrije tijd gigolo is. “Gratis seks en nog geld toe”, lachte hij. Ik herinner mij zijn “artiesten naam” nog, vind zijn website en bel hem. Hij herinnerde zich onze ontmoeting nog. Hij was beschikbaar en had hiervoor een vast arrangement met een hotel. We bespraken de situatie. Ik zou hem als buitenlandse vriend introduceren. En we zouden er gewoon een spannende en ongedwongen avond van maken.

Zaterdagavond negen uur zitten wij klaar in de hotelkamer, stijlvol gekleed. John is duidelijk een professional. Hij heeft een gezellige sfeer gecreëerd; gedimd licht, zwoel muziekje op en drie glazen champagne ingeschonken. Dan wordt er geklopt en staat Angelique voor de deur. Wow, ik ben flabbergasted. Ze ziet er altijd al goed uit maar nu heeft ze zichzelf overtroffen; als ze haar jas uittrekt zien we een sexy rode jurk, stijlvolle zwarte panty’s en een decolleté die weinig aan de verbeelding over laat. Haar borsten worden zo mooi geaccentueerd dat je bijna de neiging krijgt om ze voorzichtig als kostbare kunst uit haar jurk te vissen. Ik scan op sporen van een BH maar die lijkt er niet te zijn of is goed verborgen.

John en Angelique omhelzen elkaar of ze al jaren bevriend zijn. En ik krijg een intieme knuffel. We settelen ons op de bank met onze champagne, Angelique in het midden. We babbelen gezellig en onbevangen. John communiceert ook met zijn handen; hij veegt haar lokken opzij, streelt haar wang, masseert tijdens het praten haar nek en legt een hand op haar knie. Ik volg dit voorbeeld, leg een hand op haar schouder en streel voorzichtig haar dij. Zo wordt ze van twee kanten geliefkoosd en op haar gemak gesteld. Als Spotify bij een slow nummer aankomt pakt John haar mee en begint te dansen en voorzichtig in haar nek te zoenen. Hij streelt haar billen en vraagt haar fluisterend in haar oor of ze hier oké mee is. “Heel erg oké, fluistert ze terug”. John seint mij in om achter haar te komen te staan. Dan draait hij haar langzaam dansend om zodat ze face-to-face met mij komt te staan. Ze gooit haar armen om mijn nek en begint mij innig te zoenen. John staat nu achter haar en begint haar borsten te betasten en nu is het mijn beurt om haar billen te strelen. “We gaan je heerlijk verwennen vanavond. Als er iets is dat je fijn vindt, of juist niet, laat het ons weten”. Ze antwoordt met een geile blik en een passievolle zoen.

John heeft inmiddels haar naakte borsten bereikt en is geen BH tegen gekomen. Hij begint voorzichtig haar tepels te bewerken die snel strak naar voren wijzen. Ik beweeg mijn handen langs haar billen naar boven en kom een string en jarretels tegen. Jarretelles, daar word ik zo opgewonden van! John knoopt de jurk los boven in haar nek. De jurk valt sensueel naar beneden en bevrijdt haar borsten. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Ik zak langzaam door mijn knieën naar beneden. Eerst bewerk ik haar tepels met mijn mond. Nog lager gezakt trek ik haar jurk verder naar beneden en laat hem op de grond vallen. John staat nog steeds achter haar en volgt met zijn vingers de contouren van haar string. Zijn vingers blijven niet droog, alle seinen staan op groen. Ik zit nog op mijn knieën voor haar en pel langzaam de string van haar lijf. Een mooi verzorgd stukje schaamhaar komt tevoorschijn. En ik zie dat zowel haar string als haar vagina al kletsnat zijn. Ze heeft nu alleen nog haar jarretelles aan.

Ik sta weer op. “Nu mag jij jouw cadeautjes uitpakken”, fluister ik in haar oor. John en ik gaan naast elkaar op de rand van het bed zitten. Angelique knielt voor John op haar knieën en begint hem langzaam uit te kleden. Onder zijn overhemd komt een strak geschoren torso tevoorschijn. Ze neemt even de tijd om zijn huid te strelen en met haar tong rondjes te draaien om zijn tepels. Vervolgens ontdoet ze hem van zijn broek. Zijn boxershort komt tevoorschijn. Die zit lekker losjes, maar de contouren van een stijve paal zijn al duidelijk zichtbaar. Maar eerst wendt ze zich tot mij. Op dezelfde sensuele manier knoopt ze mijn overhemd los, streelt en kust mij waar ze kan, ritst mijn gulp open en trekt mijn broek uit. Ze laat mij opstaan en terwijl ze in mijn ogen kijkt begint ze langzaam mijn lid te strelen. Vervolgens zakt ze weer op haar knieën, schuift mijn boxershort naar beneden en begint mijn geslachtsdeel langzaam te kussen. Ik beweeg met mijn heupen in de hoop dat ze hem in haar mond neemt, maar plagerig schuift ze eerst door naar John die dezelfde behandeling krijgt. John zijn geslachtsdeel is mooi in proporties, maar ik doe gelukkig niet voor hem onder. Angelique begint John passievol te pijpen en ze bespeelt met haar andere hand mijn stijve lid. Even later draait ze de rollen om, zorgvuldig checkt ze of ze niet te ver gaat. Ze is nog niet klaar met ons, en wij niet met haar!

Ze staat op en zegt speels dat we goedgekeurd zijn en dat we door mogen naar de volgende ronde. John neemt de leiding en legt haar op haar rug, overdwars in de breedte op het bed. John aan de ene kant, waar hij haar voeten, kuiten en dijen gaat masseren. En ik begin met haar hoofd en zak via haar oksels, borsten en buik naar beneden. Ze ligt al te zuchten van opwinding. We komen tegelijk aan bij haar vagina. Ook hier begint John beneden en ik boven. Hij start met rondjes draaien rond haar anus waarbij hij speels de binnenkant met zijn middelvinger beroert. Vervolgens steekt hij strelend door naar haar schaamlippen om uiteindelijk met twee vingers bij haar natte poesje naar binnen te glijden. Ik draai rondjes rond haar clitoris, streel de ingang van haar vagina en breng met mijn andere hand ook een vinger in om haar clitoris van binnenuit te strelen. Onze vingers gaan sneller en sneller. Angelique kronkelt, zucht en komt luid kreunend tot een hoogtepunt. Ze blijft maar kreunen en nagenieten, en al die tijd strelen en zoenen we haar tot ze weer een beetje bij zinnen komt.

Nu is het haar beurt om ons bij de hand te nemen. Ze dirigeert mij op mijn rug op bed en gaat op mij zitten. Mijn stijve pik vindt makkelijk een weg naar binnen, hij wordt gewoon naar binnen gezogen. Ze laat John naast haar zitten. Terwijl ze mij aan het berijden is speelt ze met John zijn pik. Eerst trekt ze hem af en kneedt ze voorzichtig zijn ballen. Even later trekt ze hem dichterbij en pijpt ze hem of haar leven er vanaf hangt. Maar hij mag nog niet komen, ze heeft nog een ander plan. “Ik ben hier toch vanwege mijn fantasie”? Ik droom niet alleen van twee mannen, ik wil door twee mannen tegelijkertijd gevuld worden”. Wow, die brave degelijke Angelique, wie had dat gedacht. Ik heb er geen ervaring mee, maar John weet blijkbaar precies wat er van hem verwacht wordt. Ik kan blijven liggen en John kruipt achter haar. Hij doet een condoom om, buigt Angelique naar voren zodat ik nog beter haar borsten en tepels kan strelen. Hij pakt een beetje glijmiddel, masseert en penetreert haar sterretje eerst met zijn vinger om vervolgens langzaam en voorzichtig zijn eikel naar binnen te werken. Ik kijk recht in haar gezicht en ik zie een combinatie van schrik, vertwijfeling en een onbeschrijfelijke geilheid. Ons treintje komt langzaam in beweging. In het begin nog een beetje ongecoördineerd, maar al snel vinden we een gezamenlijk ritme. Ze begint weer steeds harder te kreunen en een hoogtepunt dient zich luid aan. “Ga door, ga door”, kreunt ze, “nu jullie!”. Wij laten alle remmen los, concentreren ons nu op ons zelf. We verhogen ons tempo en gaan steeds wilder te keer, een teken dat we de goede kant op gaan. Dit windt Angelique nog meer op, ze schudt met haar lichaam en borsten, ik zie weer verrukking in haar ogen en we komen alle drie, bijna tegelijkertijd spetterend klaar.

We liggen nog een tijdje na te genieten, te strelen en te praten. Dan verontschuldigt John zich, neemt snel en douche en kleedt zich aan. Hij bedankt ons voor de geile avond, geeft Angelique nog een tongzoen en vertrekt. Wij knuffelen en strelen nog wat door. Nadat mijn motor weer is opgeladen vrijen wij nog een keer intiem met zijn tweeën. Daarna nemen wij ook afscheid. Over één ding zijn wij het eens, dit smaakt naar meer…….

Pieter

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *