— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zwembad in mijn buitenverblijf, deel 1

Emma’s story
Ik ben actrice van beroep en heb zojuist met veel pijn en moeite de opnames van mijn nieuwste film afgerond. Tijd voor een welverdiende pauze dus. Ik besloot met mijn 2 beste vriendinnen Kate en Lily een weekje te genieten van de zon in mijn villa in Monaco. Bij aankomst werden we verwelkomd door Mary, die met haar man voor het huis zorgt wanneer ik er niet ben. Zij vroeg ons of we deze week haar neef en zijn vriend in dienst wouden nemen als hulpjes, omdat het zomervakantie was en ze een job zochten. ’s Avonds werden we aan elkaar voorgesteld en verlieten Mary en haar man het domein. John en Carlos bleken 2 knappe kerels te zijn van rond de 20 jaar, en met ons 5 hadden we een fantastische zomeravond op het terras met wat wijn en veel gelach.
De volgende dag was het heet, en profiteerden Kate, Lily en ik van de zon, het zwembad en onze 2 nieuwe hulpjes. Ze zorgden voor het zwembad, het huis en –natuurlijk- voor ons comfort en entertainment. Voor de middag speelden we met hen watervolleybal in het zwembad, waar we elkaar heerlijk ongegeneerd konden aanraken, en sindsdien hing er een nog hetere sfeer in en rond het huis. ’s Middags maakten de jongens een lichte lunch, en erna gingen wij bruinen aan het zwembad. Ik genoot zo van de zon op mijn huid, maar omdat ik niet wilde verbranden, riep ik John om mij in te smeren. “Yes ma’m,” antwoordde hij. Hij nam de bus zonne-olie, en ietwat verlegen bij deze intieme aanrakingen van een beroemd iemand als ik, ging hij naast mij op mijn ligzetel zitten. Bij het insmeren van mijn rug deed ik mijn bikinitopje los om het hem gemakkelijker te maken, en werd behoorlijk opgewonden van zijn stevige handen op mijn naakte rug. Hij genoot er zo te zien ook van en ging langer door dan nodig, waarbij hij telkens zijn vingers langs de zijkant van mijn borsten liet glijden. Hierdoor aangespoord draaide ik mij om en zei “Now the other side, please”. Ik liet mijn bikinitopje langs mijn stijve tepels op de grond glijden en keek hem brutaal in de ogen, blij dat ik mijn grote diva-zonnebril op had. “Yes ma’m,” antwoordde hij opnieuw, en smeerde mijn hals en décolleté in, terwijl ik heerlijk achterover lag te genieten van de zon en zijn aanrakingen. Nogal aarzelend zochten zijn handen mijn borsten, en zijn ogen mijn toestemming. “Some more oil, please.” Hij smeerde heerlijk veel olie op mijn borsten, kneedde ze, en liefkoosde mijn tepels. Lily en Kate wisselden naast mij blikken uit en gingen het huis in.
Ondertussen was mijn ademhaling nu duidelijk hoorbaar en ging John door met het verwennen van mijn stevige borsten. In zijn zwembroek was een duidelijke bobbel te zien, die ik zacht begon te strelen terwijl ik mijn ogen gesloten hield. Onze aanrakingen werden sneller en intenser, en zijn hand dwaalde naar mijn slipje af. Ik trok hem naast mij neer op het ligbed en begon te kussen. Zijn tong streelde eerst teder langs mijn lippen, maar al snel veranderde de kus in een heet spel van tongen en hijgen, terwijl onze handen verdergingen. Ik wilde meer. Ik verbrak de kus, ging terug op mijn rug liggen en deed mijn slipje uit. Poedelnaakt spreidde ik mijn benen en keek hem diep in de ogen. Hij begreep de hint en knielde voor de ligzetel neer.
Langzaam streelde zijn tong langs de binnenkant van mijn dijen, terwijl zijn vingers mijn benen openduwden. Kussend en likkend ging hij hoger en hoger, zorgvuldig mijn genotsplekje ontwijkend. Ik kreunde en duwde mijn bekken richting zijn heerlijk hete mond. Uiteindelijk liet hij zijn tong lang over mijn poesje gaan, in lange likken verwende hij mijn lipjes van onder naar boven. Hij sloot zijn lippen om mijn knopje en begon te zuigen, terwijl zijn tong mij binnendrong. Ondertussen hadden zijn handen opnieuw mijn borsten gevonden, die hij stevig kneedde terwijl mijn kreunen zijn tong begeleidden. Zijn mond ging wilder en wilder te werk, met flitsende tong en happende lippen, en mijn kreunen werden luider en intenser. Plots drong hij met twee vingers in mijn o zo natte poesje en schreeuwde ik van genot.
Net toen ik bijna aan mijn hoogtepunt kwam, zag ik Carlos naar buitenkomen met een plateau Margarita’s en een verbaasde en beschaamde blik op zijn gezicht. Hij prevelde “Sorry, Ma’m,” en maakte aanstalten om terug naar binnen te gaan. John sprong op met mijn vocht op zijn lippen en schaamrood op zijn wangen, en keek mij geil maar afwachtend aan. “You can bring my margarita, Carlos, thank you.” Ook in Carlos’ broek was nu een duidelijke bobbel afgetekend, en zijn elleboog raakte mijn ingeoliede borst aan toen hij de cocktail naast mij op het tafeltje zette. Carlos verdween terug in huis, en na een slok van de heerlijk verfrissende margarita zei ik tegen John “Time for a swim?”.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *