— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gedicht

Isolde A.

Gedicht

‘ik hou van ochtendlijk vrijen,
vóór alles weer moet.
nog even mogen…’

Isolde draaide neuriënd de kraan van de douche dicht, toen haar die verzen weer te binnen schoten.

Ze had ze net gelezen en herlezen, vóór ze gisterenavond in bed het licht had uitgeknipt. Ze had geboeid liggen bladeren in het dichtbundeltje van Herman De Coninck. Ze had het als kerstcadeautje gekregen van een oude collega lerares uit België, die het opgediept had bij het opruimen van haar boekenkast. Tom, haar lief en echtgenoot, had er geen boodschap aan gehad. Die was moe en had zich omgedraaid in bed. Na nog geen vijf minuten had Isolde zijn rustige ademhaling gehoord, die aangaf dat hij in dromenland verkeerde.

Ze had zich door die verzen getroost gevoeld, toen ze in het donker de slaap niet meteen kon vatten. Het had haar als een belofte in de oren geklonken, een belofte aan zichzelf voor bij het wakker worden. Helaas was van die belofte nog niet veel in huis gekomen. Isolde had blijkbaar vast geslapen, want ze had Tom niet horen opstaan en ontbijten. Ze was pas wakker geworden van zijn gestommel in de badkamer, toen hij zich klaarmaakte om te gaan werken.

Isolde had het vanmorgen lekker rustig: zij moest pas na de middag gaan lesgeven. Ze was dan toch maar opgestaan en was tegen Tom op gebotst, toen die uit de badkamer kwam. Ze had haar armen om zijn nek geslagen en hem een innige tongzoen gegeven. Die had hij plagend beantwoord, door zijn handen in haar pyjamabroek te laten glijden en stevig in haar billen te knijpen. Ieder had daarna zijn weg verder gezet: Isolde naar het toilet, want ze moest zo nodig en Tom naar de slaapkamer om zich aan te kleden.

Maar nu, nu ze Tom boven in het bureau zijn spullen hoorde pakken, nu ze nog een vleugje van zijn aftershave kon ruiken, nu de beloftevolle verzen haar weer te binnen schoten, nu was Isolde geil. Zoet verlangen knaagde in haar onderbuik, toen ze zich afdroogde. Het leek alsof de handdoek waarmee ze langs haar venusheuvel en schaamlippen streek, haar kut van binnen deed gloeien. Ze trok haar badjas aan en knoopte die niet al te strak vast, zodat er een ruime inkijk bleef op haar mooie, welgevormde borsten, waar Tom zo dol op was. De badstof streelde haar tepels en deed die verstijven tot uitdagende knopjes.

Isolde stapte de badkamer uit, net op het moment dat Tom, met aktetas in de hand, de trap kwam af gedribbeld. Ze versperde hem bij één van de laatste trappen de weg en zong plagend het wijsje van ‘Het Loze Vissertje’: “Gij moet mij driemaal zoenen, voor gij van hier moogt gaan, ja gaan!”

Tom had maar één ogenblik nodig, om van zijn verrassing te bekomen en om te begrijpen waar zijn liefste vrouw op uit was. Toen zij met haar schouders tegen de muur ging leunen en haar bekken vooruit stak, bleef er geen ruimte meer voor nuchtere overwegingen. Isoldes badjas viel open en onthulde haar verlangende venusheuvel. De haastige en taakgerichte blik in Toms ogen zag Isolde als bij toverslag omslaan in een geil en dierlijk verlangend staren. Tom zette zijn aktetas een paar trappen hogerop. Terwijl Isolde als in een vertraagde film haar badjas van haar schouders liet glijden, trok hij in versneld tempo de kleren uit die hij nog maar net had aangedaan, en gooide ze over de trapleuning naar beneden.

Naakt en geil keken de twee geliefden elkaar een ogenblik diep in de ogen. Isolde leunde weer verleidelijk met haar schouders tegen de muur. Tom stond met een fiere erectie een trap hoger en liet zijn verlangende blik over Isoldes heerlijke lijf dwalen. Dan zette hij een stap naar beneden, perste zijn mond op die van zijn vrouw en doorboorde met zijn tong haar lippen. Gewillig opende Isolde haar mond en kronkelde haar tong om die van haar minnaar. Hij legde zijn hand op haar poesje en voelde haar glibberige schaamlippen. Met een vinger drong hij haar vochtige grotje binnen, zodat Isolde een gilletje niet kon onderdrukken. Nu eens neukte Tom met zijn vinger Isoldes kut, dan weer smeerde hij haar glibberige kutsap in cirkeltjes over haar gezwollen klit. Ondertussen voerden hun tongen een paringsdans uit.

Isolde gaf zich over aan haar lust. Ze sloot de ogen en liet zich met stille kreuntjes door Tom verwennen. Ze had hem waar ze hem wilde hebben: bruisend van wellust en verlangen naar haar, attent en vindingrijk om haar lijf te bevredigen. Hij was heerlijk op weg om haar naar de zevende hemel te vingeren.

Maar Tom bevrijdde zijn tong en trok er een spoor mee langs Isoldes hals, op weg naar haar stevige borsten. Daar draaide hij cirkeltjes rondom haar stijve tepels. Zijn lippen omsloten de tepelhoven en zijn mond zoog zachtjes aan haar gevoelige borsten. Ondertussen bleef hij met zijn glibberige vinger beurtelings Isoldes grotje en klitje bewerken. Zij voelde hoe deze zoete, eeuwigdurende plagerij haar orgasme langzaam dichterbij bracht.

Plots boog Tom door zijn knieën, spreidde haar benen een beetje, greep met beide handen haar billen vast, en plantte met een smak zijn mond op Isoldes verlangende kut. Zijn tong nam nu de taak van zijn vinger over, en ging beurtelings over haar klit en in haar smachtende vagina. Isolde wist dat de geur van haar geile kut en de smaak van haar kutsap Tom helemaal wild maakten. Zij streek met haar handen door zijn haar en voelde hoe hij een hand vrijmaakte en naar zijn stijve penis bracht. Terwijl hij haar kut vurig befte, trok hij op hetzelfde ritme zijn harde pik af.

Hoe hemels Isolde ook verwend werd, deze wild beffende man, die zich daar wellustig zat af te trekken, deed haar lijf hunkeren naar meer. O, hoe gretig wilde ze haar kut gevuld hebben. Ze duwde Toms hoofd achteruit, draaide zich met haar borsten naar de muur en bood hem haar billen aan.

“Neuk me! Alsjeblief, neuk me, geile vent!”, smeekte ze bijna.

Tom greep Isoldes heupen beet, bewoog zijn blote eikel een paar keer tussen haar natte kutlippen over en weer en stootte dan krachtig zijn harde paal tot aan de wortel in haar kut. Isolde slaakte weer een gilletje door die plotse, nieuwe opwinding. Tom hield een ogenblik stil. Onbeweeglijk genoten ze samen van vullen en gevuld zijn, van hemels stoten en zoet ontvangen.

Dan kneep Isolde haar jonge, soepele kutspieren een paar keer krachtig samen, over de hemels harde erectie die diep in haar begraven zat. Voor Tom was dat het signaal om niet meer te bewegen. Hij hield zijn bekken stil, met zijn erectie hard vooruit, als een lans, waaraan hij zijn minnares als trofee had gespiesd. Maar Isolde bepaalde nu het ritme. Eerst langzaam, maar algauw steeds sneller, bewoog ze haar lichaam en haar bekken op en neer, zodat Toms heerlijke pik tot aan zijn eikel uit, en dan weer tot aan zijn ballen in haar glimmende kut schoof. Haar gevoel balde zich samen in die glibberige schede, waarin dat heerlijke zwaard zo opwindend op en neer ging.

Tom streelde en masseerde intussen met zijn handen de contouren van Isoldes verrukkelijke heupen en borsten. Uiteindelijk belandde hij bij haar venusheuvel en haar klit. Op haar pompende ritme vingerde hij nu ook haar gladde, gezwollen knopje. Het ritmisch schuiven van Toms harde penis in haar vagina bracht Isolde op het randje van een climax. Nu ook haar clitoris een beurt kreeg, moest Isolde de controle laten varen. Terwijl een kreun van diep uit haar longen kwam, pulseerde haar kut Isolde naar een hemels orgasme. Vanuit haar onderbuik steeg een warme vloedgolf op, die haar overspoelde en meevoerde naar ongekende hoogten.

Isoldes schokkende orgasme vuurde ook Toms lust aan. Even maar liet hij haar bokkende lijf tot bedaren komen, maar stootte dan zijn keiharde pik opnieuw diep in haar kut. Hij bepaalde nu het tempo, en dat was behoorlijk stevig. Ongeremd neukte hij haar nu, zodat haar billen tegen zijn buik kletsten en zijn ballen tegen haar kut. Voor Isolde leek het alsof ze niet kon neerdalen uit de wolken. Bij elke stoot werd ze als een ballon weer omhoog geslingerd, op weg naar een nieuw hoogtepunt. Tom wist dat Isolde nog een keer kon klaarkomen, als hij zich niet te snel liet gaan. Hij hield in en trok zijn pik, die bijna op springen stond, uit haar glibberige grot. Hij ging zitten op de voorlaatste trede van de trap, leunde wat achterover en nodige Isolde op zijn schoot.

“Berijd me, heerlijk kutwijf!”, beval hij.

Isolde wist dat als hij zo praatte, zijn lust alle controle had overgenomen. Zij genoot er met volle teugen van, dat hij haar zo ongeremd zijn verlangen kon tonen, zijn verlangen naar een orgasme diep in haar. Met een geile blik ging ze in spreidstand over hem staan, boog door haar knieën en liet haar soppende kut zijn harde paal opslokken. Ze steunde met haar handen op Toms borstkas en kantelde haar bekken heen en weer. Zo gleed zijn pik weer in en uit haar kut, terwijl haar klit over Toms kortgeknipte schaamhaar schuurde. Steeds sneller bereed ze zijn harde erectie, terwijl hun tongen hun paringsdans opnieuw aanvatten.

Hun neukende lijven voerden elkaar naar een gezamenlijk orgasme. Samen versnelde hun ademhaling, tot Isolde inhield en dan in kleine schokjes, op het pulseren van haar kut, korte kreetjes slaakte die haar nieuwe hoogtepunt begeleidden. Tom moest zich nu niet meer inhouden. Hij sloot met een diepe kreun Isolde stevig in zijn armen en liet zijn zaad de vrije loop. Isolde voelde hoe zijn pik een paar keer dikker werd, toen hij zijn stralen spoot, en ontving zijn vocht hoog in haar vagina. Hijgend legde ze haar hoofd tegen zijn borst en genoot intens van zijn armen om haar heen. Zijn penis bleef nog even stijf in haar zitten en schokte nog wat na. Zij voelde hoe zijn zaad uit haar kut begon te sijpelen. Ze stelde zich glimlachend voor hoe het over zijn ballen drupte en uiteindelijk op de trap belandde.

Uiteindelijk verslapte Toms pik en floepte uit het liefdesgrotje van zijn vrouw. Dat was voor beiden het signaal, om over te gaan tot de orde van de dag. Samen fristen ze zich op in de badkamer, terwijl ze hun lijven steeds weer tegen elkaar aan schuurden. Het leek wel of ze niet van mekaar konden afblijven. Elke aanraking hield een belofte in, een belofte voor een volgende keer. Uiteindelijk zoenden ze innig en ging Tom zijn kleren bijeenrapen op de trap. Isolde sloeg haar badjas om en vond in de slaapkamer op haar nachtkastje de dichtbundel. Ze bladerde naar het gedicht dat zoveel lust in haar had gewekt.

‘… en nadien buik aan rug
nog wat tegen elkaar aanliggen in de klaarte
van net-klaargekomen-zijn.’

‘Dat is voor een volgende keer, in bed’, glimlachte Isolde, terwijl ze hoorde hoe Tom de voordeur achter zich dicht trok.

Dan dwaalden haar ogen naar het laatste vers:
‘… om je ijzersterk te weten.’

‘Dat is zeker zo’, wist Isolde en ze kreeg er tranen van in de ogen.

Ze bleef aan het raam staan kijken, hoe haar lief in de auto stapte en wegreed. Even dacht Isolde dat haar hart zou springen, omdat het al de liefde die ze voelde, nauwelijks kon bevatten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *